#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk resmi maçı, ilk yarı çok bocaladı. Nerdeyim ben der gibi heyecan vardı. 2 yarı biraz biraz toparladı ama kritik müdahaleleri kadar hataları da vardı.

3-4 maç daha görelim bakalım umarım iyi uyum sağlar.

atlayan hoplayan stoperleri çok seviyor hocamız..fenern aldığı alves bundan kat kat dengeli iyi tecrübeli...ürkek korkak topu alınca direkt meloyu arayan tekniği sıradan bir topçu..hangi kriterle 8 milyon Euro verildi çözemedim.gökhanın oynayıp amrabatın taze güç olarak kulübede oturması daha mantıklı haftaya

Uyum sorunu yaşıyor gibi bir görüntüsü var. Biz bu dizilişte oynarsak daha çok stoper yeriz rakip direk stoperleri karşısına alıyor takım savunmasında büyük boşluklar oluyor.

atlayan hoplayan stoperleri çok seviyor hocamız..fenern aldığı alves bundan kat kat dengeli iyi tecrübeli...ürkek korkak topu alınca direkt meloyu arayan tekniği sıradan bir topçu..hangi kriterle 8 milyon Euro verildi çözemedim.gökhanın oynayıp amrabatın taze güç olarak kulübede oturması daha mantıklı haftaya

hay allahım ya komedi gecesi yapılıyor heralde

@Hakan Delikanlı

gel sende biraz gül

Biraz sabredin ya, hala çok hata yapıyor olursa gelip burada yazarsınız. Defansın göbeğine gelip uyum sağlamak o kadar kolay değildir.

chedjou:szonun ilk maçı henüz 100de 50 ile oynuyorum daha iyi olacağım türkçe de öğrenmeye başladım saha içinde iletişimde arttıkça daha iyi olacak

Alla alla adam baya iyiydi bugun cin gibi acayip uyanik cok iyi toplar kesti havadan yerden baya iyi..

hatasız kul olmaz..hata yapıp yapmaması değil mesele adamın kendine güveni sıfır..8 milyon euroluk defans sayın bana dünyada 8 taneyi geçmez belkide..bu kadar para verilen adamın uyumu suyumu olmaz çıkar kendine güvenli şekilde oynar icabında meloya verir icabında verecek gibi yapıp topu sürerek takımı öne taşır vs..verilen paraya göre beklentilerimi yazıyorum..yoksa onun oynayacağı topu baltada gökhanda dani de oynar..8 milyon Euro verdiysek melo gibi drogba gibi takıma kalite katması sınıf atlatmasıdır..

sezon başı ve cins cins yorumlar..ağzımızı bozmaya değmez chedjou destekçileri..

hatasız kul olmaz..hata yapıp yapmaması değil mesele adamın kendine güveni sıfır..8 milyon euroluk defans sayın bana dünyada 8 taneyi geçmez belkide..bu kadar para verilen adamın uyumu suyumu olmaz çıkar kendine güvenli şekilde oynar icabında meloya verir icabında verecek gibi yapıp topu sürerek takımı öne taşır vs..verilen paraya göre beklentilerimi yazıyorum..yoksa onun oynayacağı topu baltada gökhanda dani de oynar..8 milyon Euro verdiysek melo gibi drogba gibi takıma kalite katması sınıf atlatmasıdır..

chedjou 6 milyon avroya geldi,ve sezon başı daha ..çok yanlış yorum..

Stoperdeki 2'li kanka olmalı arkadaş. Bizim Semih de pısırık Chedjou da.. Birbirleriyle maç dışında Chedjou geldi geleli 2 kelam ettiklerine ihtimal vermiyorum. İmparatorun yerinde olsam haftaiçi ikisini ve bi tercümanı kitlerim bi odaya.. Çocukluklarına kadar insinler, birbirlerini bilsinler..

fazla detaya girmeyin

11-12de yediğimiz gollere bakın ujfanında cok hataları var

Hangi dünyada yaşıyorsunuz? :D

yani daha ilk maçtan Türkçe öğrenecek,semihle abi kardeş gibi konuşacak,sohbet edecek,lider olacak ..başka ????

Stoperdeki 2'li kanka olmalı arkadaş. Bizim Semih de pısırık Chedjou da.. Birbirleriyle maç dışında Chedjou geldi geleli 2 kelam ettiklerine ihtimal vermiyorum. İmparatorun yerinde olsam haftaiçi ikisini ve bi tercümanı kitlerim bi odaya.. Çocukluklarına kadar insinler, birbirlerini bilsinler..

doğru söylüyon renktaş

ama semihin işe de kolay değil, adam ilk sene tomasla oynadı, ikinci sene dany, şimdi de chedjou. arada gokhan da eşlik ediyor

golde balta hatali. bi hatasi aklimda kaldi muhammete kale onunde kanattan gelen ve musleranin kurtardigi pozisyon. kendisini yeterince biliyorum iyi bi stoperm begendim bu daha baslangic

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt