- 27 Ocak 2010
- 139.515
- 105.865
- 5.648
Dany'i Bilica gibi görmeye başlamamı sağlayan adam. :007::007:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha ilk aldığımızda da söylemiştim. Yanlış bir transfer. Kalite olarak ortalama bir stoper. Biz kendisini kanıtlamış daha kaliteli ve tecrübeli birini almalıydık.
Allah aşkına bu adamın Dany'den ne farkı var? Dany'i geçtim Gökhan Zan bile en az bu kadar oynar. Hatta daha iyi oynamıştı geçen sezon Real maçlarında. Bize Ujfalusi, Bruno Alves, Lugano gibi yırtıcı stoper lazımdı.
İyi ya da kötü bilemiyorum ama ne olursa olsun aradığımız adam olmadığı kesin hiç liderlik özelliği barındırmıyor,agresif değil vs vs.
Ben dedim dannynin tank versiyonu
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
bize fenevdeki alves gibi adam lazımdı
Bu adamla olmaz...
Hocanın bize bu seneki kazığı. Rierayla başladı amrabatla devam etti chedcuyla sürüyor. Yazık paralara be yazık
menajerine helal olsun
O mactaki performansi kotu olabilir ki bende yazdim oraya Riera Engin Burak Chedjou Dany hepsi ayni diye kotu oynadilar diye fakat su oyunculari 1 macla gonderip 1 macla kral yapmasak?
Chedjou tamadir, iyi bir stoperdir, yaninda saglam bir partneri olursa cok iyi bir ikili olustururlar. Chedjou'dan bir Pique beklemeyin ama Alves'ten filan iyi stoper.
Ne kral etmişim ne başka bir şey "lider değil" demişim hala öyle diyorum.
lider de olur
umutsu akhisar macını bekleyeydin iyiydi
görücez
Fatih terim bu adamı harcıyordu.![]()
Susarmisin.
Tabisi.
Tabisi.