#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen sacma sapan yorumlar görüyorum.chedjou cok iyi fakat yedigimiz golde hata var gibi.yaw juve defansi 2 gol yedi.tabiiki gol yiyecez

Hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Chedjou'nun eleştirildiği bütün maçlarda partneri Dany'ydi.. R.Madrid maçına kadar çok iyi stoper diyorduk Semih ile oynuyordu.. Dany ile oynadı ve yine o hazırlık maçlarındaki kötü Chedjou'yu gördük..

Ayrıca Mancini Dany'i tanımaz tabiki oynatacağı ilk oyuncu Chedjou olacaktır..

Bunu pazartesi günü yazmıştım ve yine Dany oynamadığı maçta çok iyi bir Chedjou diyoruz.. Artık tesadüf olmadığını görmüş olduk..

Dany ile kıyaslayanlar hatta daha kötü diyenler vardı :D Hala var mı onlardan yoksa bir kaç maç daha izleyelim mi diyorlar.

chedjou hakkında olumsuz yorumlar yapanlar bugün neden hiç yok. o yorumcular öldü chedjouyu beğenen yorumcularmı geldi. ben hala beğenmiyorum chedi. bence yediğimiz 2. golde yüzde yüz hatalı. bu adam takım gol yedikten sonra oyundan kopuyor. bilmem farkındamısınız? Madrid maçındada böyleydi 2. golden sonra gevşemeye başlamıştı. genel olarak iyiydi ama altını çiziyorum GOL YEDİKTEN SONRA oyundan kopuyor

Gercek chedjou bu iste. Popescuyu gormus gibi oldum desem abarti olmaz.

Dany le kiyaslanma konusuna is hic girmiyeyim...!

Helal olsun, harika oynadı. Hele o Eboue densizine yaptığı hareketle iyice gözüme girdi. Reislik budur.

orta saha defans arasındaki hat konya ovası gibi olmadığı zaman iş yapar tabi ki. tahminim mancini devamlı ilk 11'de oynatacaktır kendisini bundan sonra sakatlık ve ceza durumuna göre semih veya gökhan oynar yanında.

Chedjou'nun saglam bir stoper transferi oldugunu söylemistim, Dany ile birlikte oynayinca benim bile fikrimi degistirme noktasina geldi ama dün yine kalitesini gösterdi. Süperdi bence.

Bu adam artik kesik yemez diye umuyorum, zaten fazla iyi yabancimiz yok su form durumunda.

Sorun da o zaten. Normalde elbette her maçta oynatacağız ama yabancı sınırı olduğu için ve asla vazgeçilmeyecek adamlar olduğu için (Mus, Dro, Mel, Bru, Sne) doğal olarak kesik yiyor..

Kim iyiyse o oynamalı... Defans göbeği en son değiştirilecek bölgedir. Mancini buna dikkat edecek ve gerekirse performans alamadığı Sneijder'i dahi tribüne yollayabilir. Ve de bazen Gökhan Zan da oynayabilir ara sıra rotasyon gerebilecek maçlarda. Mesela Türkiye Kupası oyuncu performansını sürekli kılabilmek açısından yararlı olabilir bence.

dün harikaydı savunmada özlediğimiz liderliği gösterdi umarım devamı gelir. Sizlerinde değindiği gibi en önemli nokta Dany ile beraber oynayınca batırıyordu sorun Dany'miş onu gördük. Ara transferde yada sezon sonunda kesinlike Dany'den kurtulmalıyız!

dun aksam tam bir reis gibi oynadi , Eboue'ye koydugu posta da yerindeydi

Eboue'i uyarmasıyla gönülleri fethetmiştir..bu kazanmayı ne kadar çok istediğini gösteriyor.

Zamanla çok daha iyi olacaktır chedjou.

Chedjou'nun saglam bir stoper transferi oldugunu söylemistim, Dany ile birlikte oynayinca benim bile fikrimi degistirme noktasina geldi ama dün yine kalitesini gösterdi. Süperdi bence.

Bu adam artik kesik yemez diye umuyorum, zaten fazla iyi yabancimiz yok su form durumunda.

yoo bu adami nerden bulduk boyle stopermi olur dedin sozunun arkasinda dursana

başganlık statüsüne geçti bu statüde ne kadar kalacağını kendi belirler artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt