enis altan
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2012
- 2.381
- 0
- 856
Bazen sacma sapan yorumlar görüyorum.chedjou cok iyi fakat yedigimiz golde hata var gibi.yaw juve defansi 2 gol yedi.tabiiki gol yiyecez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Chedjou'nun eleştirildiği bütün maçlarda partneri Dany'ydi.. R.Madrid maçına kadar çok iyi stoper diyorduk Semih ile oynuyordu.. Dany ile oynadı ve yine o hazırlık maçlarındaki kötü Chedjou'yu gördük..
Ayrıca Mancini Dany'i tanımaz tabiki oynatacağı ilk oyuncu Chedjou olacaktır..
Bazen sacma sapan yorumlar görüyorum.chedjou cok iyi fakat yedigimiz golde hata var gibi.yaw juve defansi 2 gol yedi.tabiiki gol yiyecez
Sorun da o zaten. Normalde elbette her maçta oynatacağız ama yabancı sınırı olduğu için ve asla vazgeçilmeyecek adamlar olduğu için (Mus, Dro, Mel, Bru, Sne) doğal olarak kesik yiyor..
Chedjou'nun saglam bir stoper transferi oldugunu söylemistim, Dany ile birlikte oynayinca benim bile fikrimi degistirme noktasina geldi ama dün yine kalitesini gösterdi. Süperdi bence.
Bu adam artik kesik yemez diye umuyorum, zaten fazla iyi yabancimiz yok su form durumunda.
yoo bu adami nerden bulduk boyle stopermi olur dedin sozunun arkasinda dursana