Saha da oyuncularin halini sen göremiyorsun git göz doktoruna, sorun sende. Sneijder bi kenara hepsi dökülüyor.
Ayrica Sneijder takimi bozuyor demek art niyettir. Sizin gibi taraftara yaziklar olsun. Birde cok net diyor. Sneijder kariyerinde hangi takimi bozmusta 2014 dünya sampiyonasi önces bizim takimi bozacak? Ulan sizin gibi düz mantikcilardan biktim be ciddiyim.
Fatih Terim'i de suclu cikartmiyorum simdi dikkatli dinle;
Ben oraya Fatih Terim yazmadim, teknik ekip yazdim. Bu takim gecen sezondan beri fiziksel anlamda cok kötü durumda. Bunun bas sorumlusu ise sizin cok begendiniz Scott Piri. Ne oluyor yani ingiltere de kamp yapinca? Cok net olan birsey var, oyuncular sezona iyi hazirlanmamis, bunun sebebi de tabi ki teknik ekiptir.
Ayrica hazirlik maclarinda fazla tempolu mac yapmadik bunu da söyleseydin. Porto maci olsun, Arsenal maci olsun, ilk yari hep sakin bir sekilde oynadi her iki takim.
En ciddi macimiz Napoli ile oldu ve orda italyanlar bizi ne durumda düsürdü cok net ortada, fark atmamalari bizim icin sans.
Sezon öncesi cok güzel uyuttular bizleri.
Ama türk futbolunda hep böyle olmsutur. Sadece kisiler elestirilir, ortadaki görüntü hic sorgulanmaz.