#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=CPmDZuzpQqQ[/media]

Lille Metropole taraftari bi klip hazirlamis orelyonumuz icin. Cok yirtici bir stoperimiz var. Allah eksik etmesin. Buyuk basgan bize bu adami kazandirdigi icin tesekkurler

Chedjou saha da kafasi baska yerde eger kendini tam maca verirse kusursuz maclar cikarir (like juventus)

Ya kardeşim her şeyde bu adamı suçlamayın..İlk golde Drogba reyiz ofsaytı bozmuş yoksa kabak gibi ofsayt pozisyon.. 2. golde hatası var ofsayta düşürmeye çalışmış..Ama orada Hakan Balta vari bizim ceza sahası önüne topu atan Ceyhunun hiç mi suçu yok.. Balta sayesinde bu gollerden bir düzeni yemişizdir şimdi Ceyhun yaptı aynı hatayı..

AYrıca orada hakkını vermek lazım Bilal vuracak gibi yapıp enfes bir pas attı.. BU yavşaklar da bize gelince Messi kesiliyor arkadaş Fner -Bjk maçları olsa elleri ayaklarına dolanır..

o degilde adam ibrahimovic ile ayni seviyeye kadar yukselmis ve ibonun markajindan golu yazmis, en sevdigim afrikalimiz 1 didi 2 orelyonumuz

Ligin en iyi stoperi oldugu kesin . Fakat kendini tam olarak maca veremiyor sanırım kisisel sorunları var . O sorunları hallederse vazgecilmez stoperimiz olur .

Terim efendi takımı çalıştırmamış bu çok belli. Herkes çimleri öperken fiziği zayıfken. Fizik olarak tek fark yaratan elemanımız bu adam. Niye çünkü terimle pek çalışmadı yeni geldiği için fiziği güzel. fransada yemiş idmanı. Allah bizi terim efendiden iyi kurtarmış. Bu maçtan önce terimide severdim ünalıda. Ama anladımki terim fena kazık atmış bize

İyi oynuyor. Bi de yanında düzgün bir stoperle görmek lazım.

Sneijder'i elestirenleri gectim bu adama kotu berbat diyenlerde vardi ya :D

Hala guluyorum bu arkadaslara :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt