#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın yanında şöyle Urfa reyiz gibi bir lider olsa daha da iyi oynar..Semih biraz onun fiziğine bakıp utanmalı..Bir stoperin o kadar güçsüz olmaya hakkı yok.. Müdahaleleri falan 10 numaraydı..Yediğimzi golde ağır kaldı ama orada takımda konsantrasyon denen olay kalmamıştı..Böyle devam eder inşallah

Müthis ya,cok saglam duruyor,müdahale yapmadan kazandıgı bir top vardı süper yahu,oynadıkca kendini buluyor,cok da güclü adam,helal olsun...

Kaliteli hocayla çalışma etkisini Chedjou'da da görüyoruz.

Fatih Hoca Dany + Chedjou oynayinca tirt oluyordu .. ama Semih - Chedjou ikilisi mukkemele yakin oynuyor ..

Bir de şu duran toplarda ileri çıkıp Lugano etkisi filan yapabilse muhteşem olacak. Stoperlerimiz hiç gol atamıyor gerçi duran toplardan takımca faydalanamıyoruz.

Bir de şu duran toplarda ileri çıkıp Lugano etkisi filan yapabilse muhteşem olacak. Stoperlerimiz hiç gol atamıyor gerçi duran toplardan takımca faydalanamıyoruz.

stopperi geç elinde drogban var yine skor üretemiyon. ama yeni hocamız aşar bunları. kolay değil elde enkaz var.

stopperi geç elinde drogban var yine skor üretemiyon. ama yeni hocamız aşar bunları. kolay değil elde enkaz var.

Duran top maçlarda çok yakalıyoruz ama hiç etkili olamıyoruz bunu da aşabilirsek maçları almamızda çok etkisi olur. Beşiktaş mesela oyun sıkıştığında duran toplarla aşıyordu onu da yapamayınca art arda puanlar kaybetti. Fenerbahçe'de Lugano ve Luciano çok puan kazandırmıştı bizde hiç böyle bir stoper olmadı. Ben en son Servet'in kritik goller attığını hatırlıyorum ki onlarda çok bilinçli şekilde çalışılmış goller değildi.

bide başka bi gs forumunda chedjou>alves dediydim, kavga çıkmıştı nerdeyse banlanacaktım forumdan :D:d

Adam zaten iyi oyuncuydu ama adam gibi bir seri mac yapamamisti, umarim daha cok sure alır. Gerçekten kaliteli oyuncu.

♧tapatalk♧

Sonunda formasini alcam o olcak

çok seviyom, bu bize transfer oldu artık son maçlara formalite olarak çıkıyodu. Artık lildeki son maçıydı. maç bittikten sonra lille'in son maçında tüm stad ağlamıştı, kendide ağladı. Hayatımda unutamıcam bir anı. bi başka takımdaki çok sevdiğim oyuncu bize geldi. Aslında düşünsem aklıma bile gelmezdi lillede oynar iken. Ama geldi işte.

Ben de Sneijder'i yıllardır çok severdim bir gün bize gelebileceğini hiç düşünmemiştim, çok acayip mutlu oldum zaten bize imza attığında :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben de Sneijder'i yıllardır çok severdim bir gün bize gelebileceğini hiç düşünmemiştim, çok acayip mutlu oldum zaten bize imza attığında :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ya yine sneijder'in gelme ihtimali var 10 numara alacan zaman öyle yıldız alırsın. Ama stoper alacaksın chedjou denk geldi :D

birde drogbayı hiç aklıma getiremezdim bizde oynarken

Chedjou = Duvar

Gol de malesef hatalı ama dün çok beğendim yine. Helal

Chedjou = Duvar

Gol de malesef hatalı ama dün çok beğendim yine. Helal

Bence golde hatası yok.Orada ikiye bir yakalandı,arkasındaki oyuncuların kesinlikle ileri doğru yönelen Kopenhaglı oyuncuyu engellemeleri lazımdı.

Biz ve bazı futboldan anlayan,bu adamı Lille'den takip edenler söyledik.Bu adam kaya gibi stoper.Savunma oyuncuları için devamlılık çok önemlidir.Yaz kampından beri biz Dany'nin yaptığı inanılmaz hataları gördük ama Terim görmedi.Kendi aldığı için ısrarla Dany'i oynattı.Şecu adam akıllı üst üste maça çıkamadı.

Şimdi ise yavaş yavaş hem ülkeye alıştı,takıma alıştı,sürekli olarak oynamaya başlayınca da gerçek performansını göstermeye başladı.Hamle zamanlaması mükemmel,pozisyon bilgisi çok iyi,fiziği dünyada sayılı stoperler arasındadır kesin,ayağı çok düzgün,artık defanstan daha rahat top çıkartıyoruz.Çok iyi ya,yaşı da bir stoper için gayet genç.Umarım uzun seneler bizde oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt