Emre Katmer
Parçalı Üye
- 24 Ağustos 2010
- 3.686
- 0
- 1.146
Ayağını topa bi basıyor tonluk kuvvet uyguluyor gibi. Çakılı duruyor öyle 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz ve bazı futboldan anlayan,bu adamı Lille'den takip edenler söyledik.Bu adam kaya gibi stoper.
Yerli Stoper alsaydık daha iyi olurdu keşke..
kötü bile değil kötünün de kötüsü
6 0 4 saçmalığına rağmen transfer ettiler birde 6.5 milyon euro boru değil
Servet Çetin mi bumu?
tez zamanda gondeririz insh arap kulubune falan
6.5 milyon mu avro????????omg
Kötü bi stoper.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ya bırakın bu işleri arkadaşlar !! Semih 1 maç oynadı kalitesii ortaya koydu. Defans kaliteli ise 2 maçta belli olur.
Song -Neill - Tomas sanki sürekli oynaya oynaya iyi oldular. uyum sağlanır ama Bireysel kalite 2 maçta gözlenir.
Bruno Alves ne o zaman !! Adam kalitesini koydu ortaya Yobo forma göremiyor. Statü gereği
Ya da Es-es Diego adam bariz oynuyor.
Meira vardı bize gelen 2. maçta bu kazma demiştim. Gidene kadar da çok çektik az gol yedirmedi bize!!
Hocam kusura bakmada en az 4-5 maç oynadı. 1 maçta da olsa adam kalitesini koymalı.
Hız desen hız yok.
Birebir de etkili desen Bursa - Es es maçında adamları içinden geçti.
Kademe desen Real maçı Ronaldo fink attı gol kralı oldu.
Ne var bu adam da özellik??
Neill - Song - Tomas gibi defans lazımdı bize !! Geldiği ilk maçtan taş gibi oynayan.
Chedjou'dan selam var.
eeeeeeeeeeeee ????? yazdığımda sorun ne ? adama kalitesiz kötümü demişim yazdığımı iyi okuda ondan sonra alıntıla 6 0 4 e rağmen 6.5 milyon euroya stoper transferi yanlış demişim
Yahu 6.5 milyon euro nedir aşın artık şu aşağılık komplekslerini. İşiniz gücünüz ileriye ferrari almak, bırak defans murat124 kalsın öyle değil mi?
lan adam ol doğru konuş önce aşağılık felan ulan ben yazsam üyeye hakaretten myc yerim 1 ay kaşınmayın herkesin kendi görüşüdür herkes senin fikrinde olacak diye bir dünya yok
lan adam ol doğru konuş önce aşağılık felan ulan ben yazsam üyeye hakaretten myc yerim 1 ay kaşınmayın herkesin kendi görüşüdür herkes senin fikrinde olacak diye bir dünya yok
Oradaki aşağılık sözü kompleks kelimesini tanımlar. Türkçe dersi mi vereyim bir de? Komplekslisiniz kardeşim, 6.5 stopere verilir miymiş, 7.5 ölmüş Sneijder'e verilir miymiş, ona verilir mi, buna verilir mi? Ne çok biliyorsunuz vermeyi...
sende anlama kıtlığı var herhalde herkes senin görüşünde birleşecek diye birşeymi var herkes kendi düşüncelerinden özgürdür sen önce saygı duymayı öğren
Ben de fikrimi söylüyorum işte, 6.5 stopere bal gibi verilir.