#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Aurélien Chedjou

Görüyoruz ki yine çok duygusal ve karakter yapısı sağlam bir adam daha aldık. Bu açıdan da transfer hamlelerimiz takdir edilesi.. :ayatollah:

AW: # Aurélien Chedjou

Hosgeldin Chedjou :) Adam twitter'da Galatasaray futbolcusuyum yazmis. Kocum benim ( @AurelienChedjou )

Müthiş transfer. :ayatollah:

p33xl.png

Danny chedjou 2 lisini oynatabilsek çok basarılı bir 2 li olur en az 3-4 sene banko yanyana oynarlar. Ama yabancıya takılıyoruz.

1880291_w2.jpg

1851592_w2.jpg

Umarım uzun yıllar başarılı bir şekilde bu formayı terletirsin.

Kafasindaki sari cizginin yanina birde kirmizi yapsa adam efsane olur. Acayip sekil olur :D

Gelip imza atmadı dimi daha?

Kesinlikle . Eğer yabancı sınırlaması olmasa oynamamalı bence. Semih danny den iyi topçu değil.

Tekrar aynı şeyleri tartışmak istemiyorum. Bu benim görüşüm. ben semihi beğenmiyorum beğenenlere saygım var ama bu da benim kararım yani.

biz semih chedjou ikilisinden yabancı kontenjanı sorunundan çıkamıyoru siz birde dany chedjou diyorsunuz :asd: kanatlarda aydın emre çolak beklerde sabri balta oynar o zaman :asd:

herif sneijderin yerine queresmayi düşünüyor semihin yerine danyi düşünmüş çokmu:asd:

kafan o kadar basıo işde. Bak bakalım scneijderi kesip q7 yi koyduugm yere o kadroya . Gidip scneijderi sağ açık yada sol açık mı oynatacaksın ?

La havle kimlerle ugrasıoz...

biz semih chedjou ikilisinden yabancı kontenjanı sorunundan çıkamıyoru siz birde dany chedjou diyorsunuz :asd: kanatlarda aydın emre çolak beklerde sabri balta oynar o zaman :asd:

Bende yabancı sorunu olmasa yada iyi yerli kanatlarımız olsa dedim... yabancı sorunu olmasa semih oynayamaz dedim .

kafan o kadar basıo işde. Bak bakalım scneijderi kesip q7 yi koyduugm yere o kadroya . Gidip scneijderi sağ açık yada sol açık mı oynatacaksın ?

Semih için düşüncelerin nedir?

Ne yapalım sence satalım mı semihi??

sneijderi kanatta oynatcagimizi kim söyledi sana. gene 4-3-1-2 oynamayagizimi kim söyledi sana. ne idigü belrsiz queresmayi kanat oynatinca işi çözüzenmi akilli arkadaşim.:yenieek:

Semih için düşüncelerin nedir?

Ne yapalım sence satalım mı semihi??

Yedekde dursun ne zararı var aldığı para belli . GS dan yetişmiş bir adam zaten yedek stoperimiz yok.

Zaten yabancı sınırlaması böyle oldugu sürece mecbur semih oynicak. İnşallah geliştirir kendisini de geçen seneki hatalarını tekrarlamaz.

Yedekde dursun ne zararı var aldığı para belli . GS dan yetişmiş bir adam zaten yedek stoperimiz yok.

Zaten yabancı sınırlaması böyle oldugu sürece mecbur semih oynicak. İnşallah geliştirir kendisini de geçen seneki hatalarını tekrarlamaz.

ilginç bir bakış açıcı.

Teknik Direktörümüz olmadığın için Allah'a Dua Ediyorum...

bence sen futbola bir süre ara ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt