#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: #21 Aurélien Chedjou

Biraz daha zamana ihtiyacı var.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: #21 Aurélien Chedjou

Arkadaslar ben daha oncedende yorumda bulundum bu adamla ilgili guclu ve ayagi iyi olmasi disinda tipik afrikali savunma oyuncusu her zaman hataya meyilli pozisyon alma bilgisi zayif birde onde oynamaya alismali bana iyi izlenim vermedi hic bir izledigim macta

Erken bir karar vermek yanlış olur. Fransa'da yılın stoperi seçildiyse eğer vardır bir kerameti.

yalnız ben kıllandım ha pes'te bile gücü çok düşük :D

Muslerada ilk geldiğinde bunun gibiydi.

Hatalı goller, anlamsız penaltılar, kırmızı kart yemeler filan. Onun hakkında da hem biz hem rakip takım taraftarları atıp tutuyordu.

Bence chedjou lige bomba gibi başlayacak öyle düşünüyorum.

Adamı toplasan daha 100 dakika ancak oynamıştır. 3. golde sağolsun Dany ve Sabrinin hatalarının kurbanı oldu. Doğru düzgün oynatılmadı ki. İlk yarı oynasaydı bak neler olurdu.

Eboue de ilk geldiğinde yerin dibine sokulmuştu hatırlarım. Çok mühim bir bölgede oynuyor, arkadaşlarının ona, onun arkadaşlarına alışması gerekiyor. Ancak Dany'yle yan yana oynarsa adrenalin manyağı oluruz, çünkü ikisi de riske bayılıyor.

FatihTerim bu adami 90 dakika oynatacagina Danny'i oynatiyor .. Koy da adam takima adapte olsun be :SS:

Eboue de ilk geldiğinde yerin dibine sokulmuştu hatırlarım. Çok mühim bir bölgede oynuyor, arkadaşlarının ona, onun arkadaşlarına alışması gerekiyor. Ancak Dany'yle yan yana oynarsa adrenalin manyağı oluruz, çünkü ikisi de riske bayılıyor.

Kesinlikle... :yenieek:

Semih Kaya candır.

Ufak bir düzeltme, Eboue sağ beke geçtiği saliseden itibaren iyi oynamaya başladı. İlk geldiğinde sağ bek ve kale harici bütün sahayı dolaşmıştı.

Chedjou çok kaliteli bir isim , biraz daha hareketlenir , toparlanır ve uyum sağlarsa Semih - Chedjou stoper hattı çok çok güvenilir bir hat olacağa benziyor. :yenieek:

Potansiyel var ama iyi sinyaller vermiyor

son 2 senede aldigimiz yabancilardan sadece Amrabatta böyle düsünmüsdüm ve hakli ciktim adamin güresmekten baska bir numarasi yok (Amrabat)

Chedjou ya yeni Popescumuz olucak yada Dany'nin yedegi. arasi yok bence

ama yinede herseye ragmen 7-8 hafta sonra konusmak daha mantikli

AW: #21 Aurélien Chedjou

Hasta oluyorum oğlum, adamı iki maçta oynadığı maksimum 60 dakikada satan taraftara. Fransa ligini takip eden varsa bilir elemanın nasıl bir futbolcu olduğunu :yeniek:

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Cevap: AW: #21 Aurélien Chedjou

Hasta oluyorum oğlum, adamı iki maçta oynadığı maksimum 60 dakikada satan taraftara. Fransa ligini takip eden varsa bilir elemanın nasıl bir futbolcu olduğunu :yeniek:

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Ben çok takip ettim at gibi hızlı teknik ve oyunu iyi okuyan bir stoper.Lider özelliğide en az Ujfa kadar uyumu erken aşarsa görürsünüz 6 yıl Fransada oynamış birinin kalkıp hemen Türkiyeye uyum sağlayıp çatur çutur oynamasını bekleyemezsiniz üstelik bu bir hazırlık maçı yani şuan Türkiyenin en iyi stoperi bizde kesinlikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt