#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #21 Aurélien Chedjou

Kendini kasmadı düşük viteste oynadı yoksa Danny'den 2 kat hızlı normalde yani ben 7-8 lig macını 90dk izledim öyleydi.

Abartma Ferhat. 2 kat fln dogru degil. Ben Chedjou'yu birak 7-8 mac, bayadir bilirim. Kendisinin ismini de bir cok kez 'Öneriler' basligina tasimistim. Yani 2 kat hizli diyerek üyeleri yanlis bilgilendirmeyelim kardes.

Abartma Ferhat. 2 kat fln dogru degil. Ben Chedjou'yu birak 7-8 mac, bayadir bilirim. Kendisinin ismini de bir cok kez 'Öneriler' basligina tasimistim. Yani 2 kat hizli diyerek üyeleri yanlis bilgilendirmeyelim kardes.

Yanlış neden bilgilendireyim benim gözlemim o ve kendisine güvenim itibarım sonsuz harika bir stoper ,Semih ondan çok faydalanır.

Toparlayacaktır.

Ayrıca sezon içinde 2-3 kırmızısı kesin var

Tapatalk ile gönderildi

Yanlış neden bilgilendireyim benim gözlemim o ve kendisine güvenim itibarım sonsuz harika bir stoper ,Semih ondan çok faydalanır.

Iyi stoper oldugunu biliyorum. Yoksa ismini kolay kolay önerilere tasimazdim. Sadece son dönemler performansinda düsüs yasiyor. Son dönem derken bu Lille'de basladi, ligin son haftalarinda. Bu yüzden elestirenleri pek takmiyorum. Eminim formunu yakaladigi zaman 180° dönüs olacak. Ama Chedjou'nun özelligi asla hiz degildir (yavas demiyorum dikkat). Özellikleri arasinda üst düzey teknik kapasitesi, arkadan oyun kurma, hava toplari ve tabi ki defans var.

Iyi stoper oldugunu biliyorum. Yoksa ismini kolay kolay önerilere tasimazdim. Sadece son dönemler performansinda düsüs yasiyor. Son dönem derken bu Lille'de basladi, ligin son haftalarinda. Bu yüzden elestirenleri pek takmiyorum. Eminim formunu yakaladigi zaman 180° dönüs olacak. Ama Chedjou'nun özelligi asla hiz degildir (yavas demiyorum dikkat). Özellige üst düzey teknik kapasitesi, arkadan oyun kurma, hava toplari ve tabi ki defans.

Bu kadar şey olsun zaten hıza bile gerek kalmaz ki.Ben sadece Danny'dende felan hızlı dedim.

Cevap: AW: #21 Aurélien Chedjou

Hasta oluyorum oğlum, adamı iki maçta oynadığı maksimum 60 dakikada satan taraftara. Fransa ligini takip eden varsa bilir elemanın nasıl bir futbolcu olduğunu :yeniek:

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Şhrewsberry maçında süperdi, efsaneydi demekte bir sorun yok. Malaga maçında eleştirince de auuvvvv. Ki normal eleştiriler var. Henüz asan kesen yok. Bir kesim, Chedjou gelmeden evel yetersiz olduğunu iddia ediyordu. Chedjou Galatasaray forması altında bunun aksini ispat edene kadar Chedjou'ya sallamak hakları. Ki o bile şuan yok.

Dany'nin hizini kücümsememek gerek ama Chedjou da genelde cok hizli. Geriden gelip Aubameyang'i nasil yakaladigini cok iyi hatirliyorum.

Valla yabancı sınırı olmasa Danny Chedjouda iyi olabilirdi 4 hafta beraber oynasınlar hiçbir top geçmezdi ordan.

Ched-Sari or Zan-Ched ile oynatmak gerekli. Dan-y ile oynayan her zatin sirazesi kayiyor.

Valla yabancı sınırı olmasa Danny Chedjouda iyi olabilirdi 4 hafta beraber oynasınlar hiçbir top geçmezdi ordan.

Bugün yedigimiz gol'de Chedjou'nun hatasi var diyorlar ki hic katilmiyorum.

Bir kez daha izlenirse önünde ki oyuncularin (Ceyhun, Yekta) ne yaptigi belli degil, bos alan üstüne bos alan ve arkada sadece Chedjou-Dany ikilisi var. Sabri yüzünden Chedjou hem stoper hem sag bek oynamaya basladi bi ara.

Yanlis zamanlama oldu ki bunu pek hata olarak kabul etmiyorum cünkü Malaga takimi aniden dikine pas gönderdi ve dedigim gibi arkada sadece Chedjou-Dany ikilisi vardi.

Yani kisaca, oyun anlayisimiz ikinci yari cok kötüydü ve planlama denilen hic birsey yoktu. Eger oyun anlayisimiz 'herkes hücum geride sadece Chedjou-Dany ikilisi kalacak' ise, daha cok böyle hatalar ve yanlis zamanlamalar görürüz.

Sanmıyorum Dany gerçekten çok sakar bir oyuncu pozisyon alma bilgisi olarak da Semih > Dany , Dany hızı ve tekniksel kapasitesi olmazsa bomboş bir oyuncu amatör kümede oynardı anca öyle bir durum olsa.

Sanmıyorum Dany gerçekten çok sakar bir oyuncu pozisyon alma bilgisi olarak da Semih > Dany , Dany hızı ve tekniksel kapasitesi olmazsa bomboş bir oyuncu amatör kümede oynardı anca öyle bir durum olsa.

E zaten o dediğin şeylere birde pozisyon bilgisi eklersen Dany olmaz Pique olur :).

E zaten o dediğin şeylere birde pozisyon bilgisi eklersen Dany olmaz Pique olur :).

Alakası yok hocam , hava topları ve pozisyon alma bilgisi çok çok zayıf , hız zaten pozisyon bilgisi üst düzey olan stoperlerde çok aranan bir özellik değil tabi çok çok yavaşta olmayacak ancak Dany'de pozisyon alma bilgisi vs. olmadığından , kaçırdığı adamı yakalamak için koşuyor ve yerine göre yetişiyor bu yüzden hızı göze çarpıyor , tekniksel kapasite dediğim şeyde aldığı gereksiz riskler vs. bugün Sneijder'e yaptığı asist güzeldi ama hakkını vermek lazım fakat orada o an bir top kaptırsa yiyeceği küfürün haddi hududu yok :D

Birebirde vs. çok sıkıntılı bir oyuncu , maç içerisinde sürekli konsantrasyon kaybı yaşıyor , biraz da sakarlık eklenince neden Ligue 1 gibi elit bir ligde tutunamadığı çok belli oluyor.

bunun yaptigi hata gol oluyor. bugün bence iyi oynuyordu ama gene sivadi. bir izlese kendini. sazan gibi atlamamayi ögrense her topa bişey olabilirdi bundan. en azindan azaltsa benim için yeter.

Alakası yok hocam , hava topları ve pozisyon alma bilgisi çok çok zayıf , hız zaten pozisyon bilgisi üst düzey olan stoperlerde çok aranan bir özellik değil tabi çok çok yavaşta olmayacak ancak Dany'de pozisyon alma bilgisi vs. olmadığından , kaçırdığı adamı yakalamak için koşuyor ve yerine göre yetişiyor bu yüzden hızı göze çarpıyor , tekniksel kapasite dediğim şeyde aldığı gereksiz riskler vs. bugün Sneijder'e yaptığı asist güzeldi ama hakkını vermek lazım fakat orada o an bir top kaptırsa yiyeceği küfürün haddi hududu yok :D

Birebirde vs. çok sıkıntılı bir oyuncu , maç içerisinde sürekli konsantrasyon kaybı yaşıyor , biraz da sakarlık eklenince neden Ligue 1 gibi elit bir ligde tutunamadığı çok belli oluyor.

E tamam o zaman Semih-Che ıkılisinde istikrar yakalayıp sorunu çözeceksin işte.

Dany ve Chedjou mu? Allah korusun. Kastım ırkçılık falan değil, ancak iki Afrikalı stoper demek her an bela demek. Aynı iki Türk stoperin başarılı olamaması gibi birşey. İstisnalar vardır elbet, ancak kaideleri bozmazlar. Özellikle de o Afrikalı stoperlerden biri Dany ise.

ben bu adami fazla beğenmedim oyun tarzının ve özelliklerinin bire bir dany'ye benzemesi beni zaten korkutuyordu umarım yanılırım ama hiçte öyle lider güven veren bir stopere benzemiyor.

Rahat olun,herkes yakında adamın ismine "reis" ekleyecek.

2 kıytırık 45 dakika hazırlk maçında bile astınız adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt