Kaan Cengis
Parçalı Üye
- 29 Mayıs 2009
- 3.029
- 0
- 1.306
Cevap: #21 Aurélien Chedjou
Yahu chedjou ile Sneijder bir mi. Kim ne demiş Sneijder için. Eboue falan kalitesini ispatlamış üst düzey adamlar. Bu adamlar zaten ilk geldiklerinde belli eder kendilerini.
Burada oyuncu oyuncu ayırmaya gerek yok kardeşim.
Eboueninde, Musleranında, Rieranında, Amrabatında ne olduğu belliydi. Ben hiçbirisine olumlu veya olumsuz anlamda şaırmadım. Sadece Musleranın bizim kalemizi koruyacak kalitede olduğunu fakat öyle abartıldığı kadar üst düzey bir kaleci olmadığını düşünüyordum halada aynı düşüncedeyim.
Artık şu garip ve mantıksız kıyaslamalardan vazgeçin.
Hataları gerçekleri söyleyelim ki başımızdakiler daha fazla hata yapmasın.
Galatasarayın menfeati için eleştirmekten kaçınmayın.
Sanki sadece bu 2 adama dendi. Belirli bir grup her oyuncuya diyor zaten ilk maçlarında. Muslera, Eboue, Sneijder'ede dendi. Yine 2 hafta bekleyelim görelim dedik. Gördük. Amrabat Riera cidden olmadı. Eboue, Sneijder, Muslera oldu. Her oyuncuyu asıp kestikten sonra 2 tanesinde haklı çıkınca ahkam kesmeye gerek yok. Bekleyip görcez işte. Amrabat'la Riera gibi mi olcak yoksa Eboue, Sneijder, Muslera gibi mi ?
Şu yorumlarınız beni benden alıyor.
Bu arada cidden ya Sneijder'e bile neler demişlerdii![]()
Yahu chedjou ile Sneijder bir mi. Kim ne demiş Sneijder için. Eboue falan kalitesini ispatlamış üst düzey adamlar. Bu adamlar zaten ilk geldiklerinde belli eder kendilerini.
Burada oyuncu oyuncu ayırmaya gerek yok kardeşim.
Eboueninde, Musleranında, Rieranında, Amrabatında ne olduğu belliydi. Ben hiçbirisine olumlu veya olumsuz anlamda şaırmadım. Sadece Musleranın bizim kalemizi koruyacak kalitede olduğunu fakat öyle abartıldığı kadar üst düzey bir kaleci olmadığını düşünüyordum halada aynı düşüncedeyim.
Artık şu garip ve mantıksız kıyaslamalardan vazgeçin.
Hataları gerçekleri söyleyelim ki başımızdakiler daha fazla hata yapmasın.
Galatasarayın menfeati için eleştirmekten kaçınmayın.