#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #21 Aurélien Chedjou

Chedjou'ya haksızlık yapıyorlar.Dany gibi ne yaptığını bilmeyen biri yerine daha akıllı topu kullanan hamleleri yerinde biri Semihle beraber iyi ikili olurlar.

Yeni takıma gelince alışması en zor mevkii defanstır ve zamanla çok daha iyi olacaktır.

Belirli bir defans sistemimiz yok herkes kendi kafasına göre savunma yapıyor . Alan savunması bizim takıma en iyi savunma tekniği olur .

Bende sana bizim taraftar kadar körü körüne savunan ve bu yüzden takımına zarar verdiğini bile anlayamayan taraftar grubu yoktur.

Şurada olumsuz yorum yapan taraftarın yüzde doksanının senin verdiğin artık klasikleşmiş örneği uygulayacağını ve söyleyeceğini düşünmüyorum.

Evet anormal yorumlar yokmu tabikide var. Ama onları zaten dikkate almayacaksın.

Dikkat ettiysen demek istedigim bir futbolcuyu 2 macta asan kişilere.Ben çok gördüm bu forumda dün beyaz deyip bugun siyah diyeni.Evet bende begenmedim Malaga macında Chedjouyu ama cıkıp bu herıf kötü iş yapmaz demiyorum.

Beklemek lazım 5 6 mac daha.

Al işte adamı hemen Fatih Terim düşmanı yaptı.

Fatih Terimin çok net hataları var bu konuda. Ve bunuda neden belirtemeyeceğiz.

Asılolan Galatasaray değil mi. Soruyorum sana?

Mesela örnek Fatih Terim Olmasaydı biz Muhtemelen ilk sene şampiyonda olmazdık diyorum.

Şu Galatasaryın menfeatleri doğrultusunda ısrarla isimleri(yönetici,futbolcu, teknik adam) bir kenarıya bırakmayı beceremiyorsunuz.Bizim en büyük sıkıntımız bu.

Tekrar söylüyorum Fatih Terim benim İmparatorumdur. Hiç karşılaşmadım, belikide karşılaşsam göz yaşlarımı tutamayacağım.Ama ne olursa olsun Galatasarayın menfeati ve daha iyi olmasıysa mevzu kimseyi tanımam.

Elbette hatalarını belirteceğiz , eleştireceğiz.Ona lafım yok zaten.

Daha 2 resmi maça çıkmamış adama "hocanın fantezisi" demek bana hiç eleştiri gibi gelmiyor.

eleştirmek için erken bence biraz beklemek lazım eboue da ilk geldiği 5-6 hafta çok kötüydü ama sonra çok iyi maçlar oynadı alışma süreleri bazı futbolcularda uzun sürebiliyor

kaliteli bir oyuncu adaptasyon sorunu kalitesinden bişey götürmez ama bana su soruyu sordurttu liderlik vasıfları yeterlimi acaba? Bize stoper degil lider lazımdı cünkü

Nasıl mı başladı? Hocanın Chedjou konusunda en büyük endişesinin ağır olması yüzünden arka sıralardaydı ama bu transfer birinci transfer gibi gösterildi. Hoca da yukarda yazdığım nedenlerden kendine yakışanı yapıyor ve eldekilerden bir şeyler çıkarmaya çalışıyor. Ayrıca takım içi dengelerin aşırı derecede oynamasından memnun değil özellikle içerden dışarıya Burak Yılmaz üzerinden esasında Selçuk İnan’ın üzerine oynanması doğru değil.

Devrilmeden Yazayım da... - BarışCenkAkkaya - Sporgs.com

Böyle bir yazı okudum dpğrudur yanlıştır tartışılır ama gerçekten içeride hoca kimi istedi kim alındı. Bunları Fatih Hoca çıkıpta şikayet etmez. ama bazı yöneticiler onun üstüne oynuyor. kim bilen bilir.

ama bu kadar iyi gittiğimizde bile içeride sorun yaşamak can sıkıcı...

Dany ile falan kıyaslanması hatta Dany daha iyi demek komedi resmen.Bu kadar fevrilik niye ?? Aynısı Sneijder içinde yapıldı.Adamın ne balonluğu ne bidonluğu ne futbolculuğu kalmıştı geçen sezon.Biraz insaf yahu.Adam doğru dürüst 1 maç bile oynamadı.Çok güveniyorum kendisine,bu adamın kalitesi hakkında bilgi sahibi olmayan fikir beyan etmesin,bilmeyen insanları karamsarlığa düşürmesin.Zamanla daha iyi göreceksiniz.

Nasıl mı başladı? Hocanın Chedjou konusunda en büyük endişesinin ağır olması yüzünden arka sıralardaydı ama bu transfer birinci transfer gibi gösterildi. Hoca da yukarda yazdığım nedenlerden kendine yakışanı yapıyor ve eldekilerden bir şeyler çıkarmaya çalışıyor. Ayrıca takım içi dengelerin aşırı derecede oynamasından memnun değil özellikle içerden dışarıya Burak Yılmaz üzerinden esasında Selçuk İnan’ın üzerine oynanması doğru değil.

Devrilmeden Yazayım da... - BarışCenkAkkaya - Sporgs.com

Böyle bir yazı okudum dpğrudur yanlıştır tartışılır ama gerçekten içeride hoca kimi istedi kim alındı. Bunları Fatih Hoca çıkıpta şikayet etmez. ama bazı yöneticiler onun üstüne oynuyor. kim bilen bilir.

ama bu kadar iyi gittiğimizde bile içeride sorun yaşamak can sıkıcı...

Bu adamlara fazla itibar etmemek lazım.Bende takip ediyorum twitterda.Ali Dürüst yönetimden gidince haber kaynakları kesildi,o zamandan beridir sürekli yönetime bozuk atıyorlar.Aynısını Turkspor.net diye bir yer var orası da yapıyor.

Bu adamlara fazla itibar etmemek lazım.Bende takip ediyorum twitterda.Ali Dürüst yönetimden gidince haber kaynakları kesildi,o zamandan beridir sürekli yönetime bozuk atıyorlar.Aynısını Turkspor.net diye bir yer orası da yapıyor.

Yok dediği doğru yanlıştır demiyorum ben. Genel anlamda içerde neler oluyor hoca kimi istiyor bilinmiyor. Burada hocaya transfer yüzünden saydıran arkadaşlar var ama bence hocanın her istediği alınmıyor.

Hocamızda ortalık karışmasın diye konuşmuyordur. neyse umarım sorunlar çözümlenirde bir an önce toparlanır herşey.

Yok dediği doğru yanlıştır demiyorum ben. Genel anlamda içerde neler oluyor hoca kimi istiyor bilinmiyor. Burada hocaya transfer yüzünden saydıran arkadaşlar var ama bence hocanın her istediği alınmıyor.

Hocamızda ortalık karışmasın diye konuşmuyordur. neyse umarım sorunlar çözümlenirde bir an önce toparlanır herşey.

Yönetimde sıkıntılar olduğu bir gerçek,bu doğru.Yönetimde sütten çıkmış ak kaşık değil ama teknik heyette de sıkıntı var.Yani karşılıklı bir uyuşmazlık,bir sorun olduğu kesin.Sözde Fatih Hocanın stoper listesinin en başında Ath.Madridli Miranda varmış.Chedjou listenin gerisindeymiş.Anlatılan,denilen bu ama bu listenin başında ki adamı almak taktir ederseniz imkansıza yakın.15-20 milyon € bonservis ister Ath.Madrid.Bu durumda mecbur listenin diğer isimlerine yönelmek lazımdır.Bence hem teknik heyet hemde yönetim suçlu.Bir taraf suçlu bir taraf suçsuz diyemeyiz.

Kusura bakmayın ama bu yorumda Fatih hoca düşmanlığından başka bir şey değildir.

Dany , Ujfa'ya yedek olması için alınmıştı en başta.Maliyetine oranla faydalı bir oyuncu.Ujfa'nın beklenmedik sakatlığı olmasa hala banko oynayacaktı belkide.

Chedjou toplasan 90 dk oynamamıştır daha.Hemen adamı çöp ilan ediyorsunuz.Bu kadar fesatlık olmaz.:SS::SS::SS:

altını ısrarla çizmek istediğim şey bizim defans için ayırdığımız bütçenin çoook aşırı iyi bir rakam olduğu ve bu paraya chedju gibi adı bile zor söylenen adamların değil kalitesi yaşı yaptıkları belli adamların alınması gerektiğidir.ujfa örneğini vererek beni haklı çıkaran sensin aslında.ujfanın bize geldiği yaşlarda kimsenin itiraz edemeyeceği defansı yönetecek bir "şef" alınabilirdi ve buna Ferdinand iyi bir adaydı ilk aklıma gelen.daha bir sürü bu tecrübede adam bulurduk.hatırlayın cris nasıl gelmişti koşa koşa?fatih hoca düşmanlığı şeklindeki atıfına sadece güldüm kalsın sizin gibi her yaptığına şak şak demektense sözde düşmanı olur hatasını söylerim daha iyi.bir eleştiri de dani konusunda.dani dediğiniz gibi yedek olarak alındıysa daha kötü.3,5 milyon Euro bonservisine verilen yabancı üstelik sınırın bu sene 6 ya düşeceği bilinmesine rağmen "yedek" olarak alınıyor!!!

ömer toprak yada serdar taşçıya 8 milyon Euro verseydik geçen sene yedek as farketmez en kötü kulübede oturtuyor olurduk."yedek dani" yi ise kulübede dahi göremeyeceğiz bu gidişle.

fatih hoca yabancı transferi planlamasında çuvalladı yönetim de keza öyle.neresini dikersen bi taraf patlıyor takımın çünkü plansızdık.sadece Selçuk birazda burak hariç kimi oynatsak burun kıvırılıyor türklerden çünkü drogba sneijder eboue muslera melo iken yabancıların sen sabriyi ben semihi diğeri baltayı öbürü emreyi beriki hamiti suçlar küçümser...algıda normalliktir bu...

sen benim gibi etraflı düşünenleri fatih hoca düşmanlığıyla suçlamaya devam et hoca da böyle ben yaparım olur mantığıyla 8milyon euroyu adı söylenmeyen soru işaretine versin

Yönetimde sıkıntılar olduğu bir gerçek,bu doğru.Yönetimde sütten çıkmış ak kaşık değil ama teknik heyette de sıkıntı var.Yani karşılıklı bir uyuşmazlık,bir sorun olduğu kesin.Sözde Fatih Hocanın stoper listesinin en başında Ath.Madridli Miranda varmış.Chedjou listenin gerisindeymiş.Anlatılan,denilen bu ama bu listenin başında ki adamı almak taktir ederseniz imkansıza yakın.15-20 milyon € bonservis ister Ath.Madrid.Bu durumda mecbur listenin diğer isimlerine yönelmek lazımdır.Bence hem teknik heyet hemde yönetim suçlu.Bir taraf suçlu bir taraf suçsuz diyemeyiz.

Bak hemen altında cevabı gördün kimler için yazdığımda belli oluyor zaten. Neyse zaten alsak bile beğenmezlerdi ona da bir kulp bulurlardı.

Bizim taraftar drogba ve Sneijder gelince herkesin geleceğini düşünüyorlar. Birde 32-33 yaşındaki adam alsak offf offf.

altını ısrarla çizmek istediğim şey bizim defans için ayırdığımız bütçenin çoook aşırı iyi bir rakam olduğu ve bu paraya chedju gibi adı bile zor söylenen adamların değil kalitesi yaşı yaptıkları belli adamların alınması gerektiğidir.ujfa örneğini vererek beni haklı çıkaran sensin aslında.ujfanın bize geldiği yaşlarda kimsenin itiraz edemeyeceği defansı yönetecek bir "şef" alınabilirdi ve buna Ferdinand iyi bir adaydı ilk aklıma gelen.daha bir sürü bu tecrübede adam bulurduk.hatırlayın cris nasıl gelmişti koşa koşa?fatih hoca düşmanlığı şeklindeki atıfına sadece güldüm kalsın sizin gibi her yaptığına şak şak demektense sözde düşmanı olur hatasını söylerim daha iyi.bir eleştiri de dani konusunda.dani dediğiniz gibi yedek olarak alındıysa daha kötü.3,5 milyon Euro bonservisine verilen yabancı üstelik sınırın bu sene 6 ya düşeceği bilinmesine rağmen "yedek" olarak alınıyor!!!

ömer toprak yada serdar taşçıya 8 milyon Euro verseydik geçen sene yedek as farketmez en kötü kulübede oturtuyor olurduk."yedek dani" yi ise kulübede dahi göremeyeceğiz bu gidişle.

fatih hoca yabancı transferi planlamasında çuvalladı yönetim de keza öyle.neresini dikersen bi taraf patlıyor takımın çünkü plansızdık.sadece Selçuk birazda burak hariç kimi oynatsak burun kıvırılıyor türklerden çünkü drogba sneijder eboue muslera melo iken yabancıların sen sabriyi ben semihi diğeri baltayı öbürü emreyi beriki hamiti suçlar küçümser...algıda normalliktir bu...

sen benim gibi etraflı düşünenleri fatih hoca düşmanlığıyla suçlamaya devam et hoca da böyle ben yaparım olur mantığıyla 8milyon euroyu adı söylenmeyen soru işaretine versin

Aynı şeyler Muslera için de geçerliydi alındığında. Eşşek yüküyle para verildi. Sen yine ilk 2 maç sonunda benzer şekilde eleştirmişsindir çünkü o paraya kale gibi kritik bir mevkiye 35lerinde tecrübeli biri alınmalıdır yukarıda anlattığın mantığa göre. Birebir aynı durum söz konusu. Yine haksız çıkıcaksın maalesef:rolleyes:

takımı ve oyuncuları bılmedıgı çok asıkar pozısyonlarda kıme nasıl gore duracağını bılmıyor

kesınlıkle adaptasyon sorunu var

buda özguvenı yokmuş gıbı oynamasına neden oluyor

onüne melo geldıgınde tadından yenmez

sunuda unutmayalım bütün stoperler hata yapıyor

buda yapacak

Bak hemen altında cevabı gördün kimler için yazdığımda belli oluyor zaten. Neyse zaten alsak bile beğenmezlerdi ona da bir kulp bulurlardı.

Bizim taraftar drogba ve Sneijder gelince herkesin geleceğini düşünüyorlar. Birde 32-33 yaşındaki adam alsak offf offf.

Thiago Silva bile gelse hazırlık maçında bir hata yapsa ne topçuluğu kalır,ne balonluğu,haklısın :)

Aynı şeyler Muslera için de geçerliydi alındığında. Eşşek yüküyle para verildi. Sen yine ilk 2 maç sonunda benzer şekilde eleştirmişsindir çünkü o paraya kale gibi kritik bir mevkiye 35lerinde tecrübeli biri alınmalıdır yukarıda anlattığın mantığa göre. Birebir aynı durum söz konusu. Yine haksız çıkıcaksın maalesef:rolleyes:

ben haksız çıkmayı çooook isterim konu GSARAYın ve bizim mutluluğumuz çünkü.muslera yanıltı beni doğruya doğru.benim mantığımca kaleye ve defansa 28 üstü performansı öngörülecek adamlar alınır yatırım transferleri hücuma yapılır.bir real bir barca olmadığımız için.sınırsız bütçemiz ve yabancı hakkımız olmadığı için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt