#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #21 Aurélien Chedjou

580263_519228691470931_668789830_n.jpg

gözleri normal bir insana göre çok küçük yada çok kısıyor bu şekilde toplara hamle yapması mümkün değil

Photoshop gibi duruyor.

gözleri normal bir insana göre çok küçük yada çok kısıyor bu şekilde toplara hamle yapması mümkün değil

Renktaş resim fake.Çünkü bu forma geçen senenin.Geçen sene mi aldık biz oyuncuyu??Biraz dikkatli olalım!

Son cümlen çok ibretlik. Şikeci taraftara kötü defansı götür bizim ortalamamızdan daha fazla gerçekleri göreceklerinden şüphem yok.

Bizim taraftara iyi defansı getir hataları görür diyen sen bak bakalım yukarıdaki yorumlara deli gibi savunanlarmı çok yoksa yerin dibine sokanlar mı. Mantıklı, olması gereken yorumları bunlardan ayırararak bak bakalım.

ne demek istediğini anlayamadım açıkçası yazdığında, ben demek istiyorum ki messiyi getirsen bizim taraftar beğenmez, nankördür bizim taraftar. bu yapılan transferlerin yüzde 90ı için böyledir, hep böyle olmuştur. transferler beğenilmez, sezon başı şikeciler açık ara şampiyon olacak gözü ile bakılır. bu bizim taraftarın bakış açısı, kusura bakmayın böylr taraftarın söyleyecek sözü olmamalı.

aslında stratejik bir hata yaptık bu oyuncunun transferiyle. yabancı sınırlaması malumken ve alternatifi olmayan 6 tane yabancımız varken gidip yabancı bir stoper aldık. aslında chedjou yerine serdar taşçı yada ömer topraktan birini alsaydık şimdi yeni solbekimiz nasıl yardırıyor diye konuşuyor olurduk.

Ynt: #21 Aurélien Chedjou

aslında stratejik bir hata yaptık bu oyuncunun transferiyle. yabancı sınırlaması malumken ve alternatifi olmayan 6 tane yabancımız varken gidip yabancı bir stoper aldık. aslında chedjou yerine serdar taşçı yada ömer topraktan birini alsaydık şimdi yeni solbekimiz nasıl yardırıyor diye konuşuyor olurduk.

Ömer toprak abartildigi kadar iyi bir oyuncu degil. Alsaydik gecen seneden degisen bir sey olmazdi.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Cevap: Ynt: #21 Aurélien Chedjou

Ömer toprak abartildigi kadar iyi bir oyuncu degil. Alsaydik gecen seneden degisen bir sey olmazdi.

baltaya katlanmaktan çok daha iyidir bence. seçim şansımız olsa solbekin balta olduğu defans mı mi yoksa ömer yada serdarın stoperde olduğu solda kolarovlu defans hattımı ?

Chedjou'yu biraz daha kasarsak Steve Wonder yapacağız.

bende diyorum forumda neden boş post sayısı artıı megerse ali kar sız gelmiş

baltaya katlanmaktan çok daha iyidir bence. seçim şansımız olsa solbekin balta olduğu defans mı mi yoksa ömer yada serdarın stoperde olduğu solda kolarovlu defans hattımı ?

Bile bile iyi olmayan bir Omer Toprak'i almak istemezdim acikcasi.

Sol bek ve 1 stoper yabanci olur, Sag beke Hamit yada Sabriyi koyardim ligde. Balta'yi da mumkunse takimdan uzak tutarim.

Muslera'nin eli kucuk, Chedjou'nun gozu kucuk baska ne yorumlar cikacak merak ediyorum.

chedjeunun son 2 maçını izledim yer tutmada sıkıntısı vardı

fransada üst üste yılın defans oyuncusu secilmesi beni olumsuz düsünceden uzaklastırıyor

Dany gibi bi adam sanırım. 1-2 maça göre pozisyon bilgisi pek yok gibi. umarım sadece 1-2 maçlık böyledir.

Chedjou'nun pas kalitesi kat kat daha iyi. Ben Chedjou'nun hemen daha doğru düzgün ideal defans bloğuyla tam bir 90 dakika oynamadan eleştirilmesine karşıyım.

Chedjou bana göre iyi bir oyuncu,seyrettiğim zamanlarda da göze hoş gelen bir oyun yapısı vardı,biz takım gereği biraz heyecanı severiz.

Yalnız Chedjou alınmadan önce genel olarak aklımdaki mantığı paylaşmıştım.Bana göre istisnalar kaideyi bozar durumunu bir tarafa bırakırsak ,pozisyon bilgisi iyi olup oyun kurma özelliği olan bek genelde beyaz oyunculardan tercih edilir,yanına da süratiyle ara kapatmak açıkları doldurmak için Afrikalı oyuncu tercih edilir.Sonradan düşündüm Chedjou 9-10 senedir Fransa'da olduğundan Afrika stili defansı unutalı yıllar oluyor,başka bir ligde olsaydı unutamayabilirdi.Dany öyle değil,Dany 3 sene kaldı ,sonra Türkiye'ye geldi,kimya gelişeceğine olduğu yerde kaldı.

Bizde Semih böyle bir eğitimi Ujfa'dan tam alamadı,keşke bir sene daha oynasalardı.Dany de diğer türlü bir oyuncu.

Artı avantaj Chedjou'nun 9 sene Fransa ligi gibi defans oyuncuları açısından nimet bir ligde oynaması.Şu çoğu maçta gerçekleştirdiği riskli hareketleri minumuma indirirse pozisyon bilgisi çok iyi aslında,maç içinde gaza geliyor.Dany saatli bomba gibi,Chedjou'nun yanında Semih'in olması daha iyi olur,yabancı sınırlaması olmasaydı bile Dany ile yan yana olmazdı,çünkü Chedjou'nun içinde dediğim gibi riskli oyun yapısı hala mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt