Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Istedigin kadar inkar et, zamanlama hatasi yapiyor, pozisyonunu iyi alamiyor ve dengesizce topla adama girip darbenin agir parcasini adama verip penalti yapiyor. Kotu oynamasini umut etsem, Galatasaray'a gonul vermezdim. Kendin calip kendin oynuyorsun. Ben dedim ne demek? Burada ilk oynadigi maclarda Popescu ornegini vererek zaman verilmesi gerektigini yazan benim.
Ayrica idealim bir Popescu oldugu icin, Galatasaray'a Chedjou'yu yakistirmiyorum.
Istedigin kadar inkar et, zamanlama hatasi yapiyor, pozisyonunu iyi alamiyor ve dengesizce topla adama girip darbenin agir parcasini adama verip penalti yapiyor. Kotu oynamasini umut etsem, Galatasaray'a gonul vermezdim. Kendin calip kendin oynuyorsun. Ben dedim ne demek? Burada ilk oynadigi maclarda Popescu ornegini vererek zaman verilmesi gerektigini yazan benim.
Ayrica idealim bir Popescu oldugu icin, Galatasaray'a Chedjou'yu yakistirmiyorum.
Ne alaka sırf adamı kötülemek için ta basından beri hep aynı absürt yorumları yapıyorsun.
Popescu ne alaka şu eski adamları arama muhabbetini bırakın ,yok 2000 ruhu yok hagi,yok Popescu
Gelen adam neyse odur
Bilmedigin icin bilgilendireyim; Popescu ilk geldiginde baya berbat maclar cikartmisti. Sonradan efsanelesmisti (karakteri ile olmasa da) futboluyla.