#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istedigin kadar inkar et, zamanlama hatasi yapiyor, pozisyonunu iyi alamiyor ve dengesizce topla adama girip darbenin agir parcasini adama verip penalti yapiyor. Kotu oynamasini umut etsem, Galatasaray'a gonul vermezdim. Kendin calip kendin oynuyorsun. Ben dedim ne demek? Burada ilk oynadigi maclarda Popescu ornegini vererek zaman verilmesi gerektigini yazan benim.

Ayrica idealim bir Popescu oldugu icin, Galatasaray'a Chedjou'yu yakistirmiyorum.

Zamanlama hatasını yapabilir bunda birşey yok. Eyvallah eleştiririz ama bu pozisyona penaltı demek saçma geliyor, rakibe dokunduğu bile yok belki öyle görünüyor ama topun gittiği yönden belli oluyor topa hafif müdahelesi olduğu.Çok ince bir dokunuş var topa

mete chedjouyu begenmiyorsa sittin sene begenmez zorlamayin. engin leş gibi oynasin gene begenir. ben engini begenirim bu arada. cchedjoudan umutluyum. başta gelmeden salliyordu zaten.

Chedjou'yu 5 maç sonra falan izlemek lazım.Yanında Dany oynadığı sürece bomba gibi patlayabilir savunma.Bu durum ona özgü değil dünyanın en iyi stoperi de olsa Dany onu bir şekilde hata yapmaya zorlar.Çok dağınık görünüyor savunma bu yüzden ama bunda Chedjou'nun suçu nedir ileride göreceğiz.Dediğim gibi Semih-Chedjou çok uyumlu olacaktır.

Zamanlama hatası olduğu aşikar, hep olacaktır da. Kademe hataları olacak, hep olacaktır da.

takıma oturunca daha iyi olacak,kaliteli adam belli ediyor kendini,rahat olmak lazım ched konusunda

Duran toplarda fazla ileri çıkmıyor özgüven eksikliği var sanırım veya takımla çok kaynaşamamış ta olabilir. Bugun defansif olarak iyiydi, pozisyon penaltı değildi.

Fatih Hoca içine kapanık biri dedi. Buda uyum sorununu çok kısa sürede atlatamayabilir demek. Sonuçta uzun bir zaman fransada yaşadı.

Yeni takım,yeni şehir/ülke, yeni arkadaşlar/oyuncular umarım bu süre kısa olur ve uyum sağlar. Bizle kan uyuşmazsa çok sıkıntı çekeriz..

Istedigin kadar inkar et, zamanlama hatasi yapiyor, pozisyonunu iyi alamiyor ve dengesizce topla adama girip darbenin agir parcasini adama verip penalti yapiyor. Kotu oynamasini umut etsem, Galatasaray'a gonul vermezdim. Kendin calip kendin oynuyorsun. Ben dedim ne demek? Burada ilk oynadigi maclarda Popescu ornegini vererek zaman verilmesi gerektigini yazan benim.

Ayrica idealim bir Popescu oldugu icin, Galatasaray'a Chedjou'yu yakistirmiyorum.

Ne alaka sırf adamı kötülemek için ta basından beri hep aynı absürt yorumları yapıyorsun.

Popescu ne alaka şu eski adamları arama muhabbetini bırakın ,yok 2000 ruhu yok hagi,yok Popescu

Gelen adam neyse odur

Ne alaka sırf adamı kötülemek için ta basından beri hep aynı absürt yorumları yapıyorsun.

Popescu ne alaka şu eski adamları arama muhabbetini bırakın ,yok 2000 ruhu yok hagi,yok Popescu

Gelen adam neyse odur

Bilmedigin icin bilgilendireyim; Popescu ilk geldiginde baya berbat maclar cikartmisti. Sonradan efsanelesmisti (karakteri ile olmasa da) futboluyla.

Oyun tarzı olarak Song'u çok andırıyor. Fakat yanında Dany olunca hata yapma riski artıyor. Gökhan ve Semih ile birlikte denenmeli. Daha da iyi olacağını umuyorum.

Daha fazla sorumluluk almali, topla daha fazla oynamali, topla ileri cikmali.

eger lider bir oyuncuysa bunlari yapmali. Onun disinda iyi bir stoper bence.

iyi oyuncu oldugu belli, bu adamin dany ile uzaktan yakindan alakasi yok. semihle oynamali, veya en kötü gökhan zan. ama dany olmaz

Kusura bakma kardeş, sen ne ayaksın ben hala çözemedim :confused:

Kazık yedik maalesef.

Gökhan Zan-Semih ikilisi ideal olacaktır, hem kontenjanda yer açar.

stoper olsam bu adam gibi olurdum. süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt