#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ny vol2 , bir adam bu kadar ağır ve göstere göstere hamle yapar.Çok rahat çalım yiyor.Yapılan transfer sözde defansa liderlik edecekti, adamın böyle bir niyeti yok gökhan zan bile daha fazla yönetiyor defansı.En büyk artısı hava toplarını iyi alıyor.

çok net kazık yedik, süratli hücum oyuncuları ve pas yapan takımlar çok can yakacak çok.

Senden bütün yediği çalımları bir video yapıp göstermeni istiyorum. Sanırsın adamın oynadığı bölge yol geçen hanı oldu. Çok net kazık yemişiz :D Daha bir tane resmi maç bile oynamadı adam. Çok ağır olduğunu söylediğine göre daha hayatında bir maçını izlememişsin demektir. Chedjou hakkında ki yorumlarda seni kale almak fazla doğru olmaz diye düşünüyorum. Gerçekten bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ne kadar kötü birşey.

tam bir lider stoper

ayni zaman on libero da oynar ofansif yetenekleri oldugu icin

Senden bütün yediği çalımları bir video yapıp göstermeni istiyorum. Sanırsın adamın oynadığı bölge yol geçen hanı oldu. Çok net kazık yemişiz :D Daha bir tane resmi maç bile oynamadı adam. Çok ağır olduğunu söylediğine göre daha hayatında bir maçını izlememişsin demektir. Chedjou hakkında ki yorumlarda seni kale almak fazla doğru olmaz diye düşünüyorum. Gerçekten bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak ne kadar kötü birşey.

ben özetlerden şimdilik bu kadar çıkardım, yaptığı hataları çıkarmak için derin futbol uleması olmaya gerek yok.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=uvZiDEoFpmk[/media]

dk. 80 pozisyonu kaybediyor, ön libero gibi öne çıkıyor defansdaki derinlik kayboluyor.

dk. 90 yanındaki defans oyuncusu ile alakası yok , pozisyon takip edemiyor.

Dany i geçen rakip direkt muslera ile karşı karşıya

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LPx4rlRyySk[/media]

dk:76 çokda rahat vücut çalımı yiyor.

Cok begendim simdiye kadar. Riera ve sacma kadroya ragmen Semih ile kusursuz oynadilar. Nazar degmesin.

ilk yarının son dakikalarında topu verip kaçması cok iyiydi hücuma doğru

artık günümüz defansları bunları yapıyor

Cok sogukkanli herif. Pas hatasi yaptigini gormedim, ayagi yumusak.

Hala hazır değil çok daha iyisini yapabilir ama olumlu oynamaya başladı.

Harikaydı ikinci yarı sağdan calım atım 50 metrelik nokta pası inanılmazdı ,efsaneydi

Defans gibi oynadi tebrikler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bugünkü oyununu çok beğendim. Topu çok iyi kullandı. İsabetli uzun toplar attı. İnşallah üzerine koyarak devam eder.

Müthis stoper aldik demistim. Dany olmayinca mis gibi oynadi. ilk 11'e tek transfer yaptik ama nokta atisi yaptik.

Semih'le 3-4 mac oynasin iyice istikrara baglar.

Chedjou'yu oldukca begendim bugun. Semih'le daha ilk maclarinda oldukca iyi anlastilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt