#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar kırılgan bir orta sahada sadece stopere yüklenmek hata olur,hele ki doğru dürüst 4 maç üstüste oynamamış bir stopere.

Hocam kusura bakmada en az 4-5 maç oynadı. 1 maçta da olsa adam kalitesini koymalı.

Hız desen hız yok.

Birebir de etkili desen Bursa - Es es maçında adamları içinden geçti.

Kademe desen Real maçı Ronaldo fink attı gol kralı oldu.

Ne var bu adam da özellik??

Neill - Song - Tomas gibi defans lazımdı bize !! Geldiği ilk maçtan taş gibi oynayan.

Üstelik hazırlık maçlarında Dany'yle daha sonra Semih'le falan oynadı. Bu şekilde savunmanın oturması çok zor.

Zaten savunma olayı süreklilik ister. Yabancı kontenjanından harcamayacaksan bu ilk başta savunma olmalı. Fakat bizde kadro planlaması o kadar yanlış ki, matmazellerden kurulu bir takım gibiyiz. Buna ek olarak bir de savunmanın göbeği devamlı değişirse, takım savunmasının oturmasını beklemek hayalcilik olur.

Zaten savunma olayı süreklilik ister. Yabancı kontenjanından harcamayacaksan bu ilk başta savunma olmalı. Fakat bizde kadro planlaması o kadar yanlış ki, matmazellerden kurulu bir takım gibiyiz. Buna ek olarak bir de savunmanın göbeği devamlı değişirse, takım savunmasının oturmasını beklemek hayalcilik olur.

Aynen öyle. Stoper dedigin tüm sezon beraber oynar ve sakatlik/ceza olmadigi sürece degismez. Ama bizde masallah her mac baska biri oynuyor.

Hocam kusura bakmada en az 4-5 maç oynadı. 1 maçta da olsa adam kalitesini koymalı.

Hız desen hız yok.

Neill - Song - Tomas gibi defans lazımdı bize !! Geldiği ilk maçtan taş gibi oynayan.

Üstüste ciddi maçları kastetmiştim ben ve stoperlerin takıma alışma ve oturma devreleri diğerlerinden uzun olabilir.

Evet Chedjou bir Ujfa değil fakat emin ol ki bir Dany de değil. Yani liderlik özellikleri belki özlediğimiz,beklediğimiz tarzda çıkmadı fakat ben üstüne gidilirse iyi olabileceği inancındayım. En azından idare edilebilecek bir defans hattı olsun bu sezon ona da razıyım ben. Diğer sezon düşünürüz birşeyler(umarım).

Ya bırakın bu işleri arkadaşlar !! Semih 1 maç oynadı kalitesii ortaya koydu. Defans kaliteli ise 2 maçta belli olur.

Song -Neill - Tomas sanki sürekli oynaya oynaya iyi oldular. uyum sağlanır ama Bireysel kalite 2 maçta gözlenir.

Bruno Alves ne o zaman !! Adam kalitesini koydu ortaya Yobo forma göremiyor. Statü gereği

Ya da Es-es Diego adam bariz oynuyor.

Meira vardı bize gelen 2. maçta bu kazma demiştim. Gidene kadar da çok çektik az gol yedirmedi bize!!

Ya bırakın bu işleri arkadaşlar !! Semih 1 maç oynadı kalitesii ortaya koydu. Defans kaliteli ise 2 maçta belli olur.

Song -Neill - Tomas sanki sürekli oynaya oynaya iyi oldular. uyum sağlanır ama Bireysel kalite 2 maçta gözlenir.

Bruno Alves ne o zaman !! Adam kalitesini koydu ortaya Yobo forma göremiyor. Statü gereği

Ya da Es-es Diego adam bariz oynuyor.

Meira vardı bize gelen 2. maçta bu kazma demiştim. Gidene kadar da çok çektik az gol yedirmedi bize!!

Benzerini yazmıştım ben de Neill da geldiği ilk maçta tank gibiydi gösterdi kendini. Bu adamın daha artısını görmedik bakalım nolucak

Weiss'ın Fransa liginin en iyi ve hatta dünyanın sayılı stoperleriden T. Silva'ya attığı çalımı gördünüz mü ? Eğer gördüyseniz Chedjou'yu Ronaldo'dan çalım yedi diye eleştirmek son derece haksız olur.

Weiss'ın Fransa liginin en iyi ve hatta dünyanın sayılı stoperleriden T. Silva'ya attığı çalımı gördünüz mü ? Eğer gördüyseniz Chedjou'yu Ronaldo'dan çalım yedi diye eleştirmek son derece haksız olur.

ronaldo dan çalım yemesini eleştirmek haksızlık. bu güne kadar yediğimiz bütün golleri analiz edersek bu adamın hiçbir golde büyük hatası yok yani dany gibi dengesiz bir adam değil. hava topunda dany gibi uyumuyor tek başınada olsa savaşıyor. bu adam bence iyi bir takımda defans taş gibi ise bunu koy iş yapar. yanındaki oyunculara uyum sağlar. iyi bir takımın parçası olur ama sorun şu ki bizim gibi dengesiz bir takımda iş yapamaz. bizim defansa lider bir stoper lazımdı. herkese ne yapacağını söyleyecek yönetecek. bu adam bunu asla yapamaz. yanında defans yapmasını bilmeyen eboue-dany ve riera gibi adamlarla olmaz yapamaz

bizim taraftara göre stoper çalım yemeyecek hiçbi hava topunu vermeyecek ve pas hatası yapmayacak.

yani kısacası takımı gol yemeyecek olsun istiyor

Hız desen hız yok.

:asd:

2 ayda bir futbolcu hakkında kesin konuşmak futbol fakiri olduğunuzu kanıtlar.

Sakin olun yahu. Günlük saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen. Bu adamın biraz daha kredisi var.

Hatırlarsanız hazırlık maçlarında dany ile oynadıgında Chedjou kötü diyorduk,ondan sonra semih ile beraber oynayınca gayet güzel performans verdi.

Bir stoper için yanındaki arkadaşıyla uyumu çok önemlidir. Semih ile iyi bir çift olmuş gibilerdi.Biraz daha şansı hakediyor Chedjou.

Ayrıca o maç için Chedjou'yu eleştirmek çok yersiz bence. Hem Riera hem Dany aylardır oynamıyorlardı ve birden bire RM gibi büyük bir maçta oynadılar.

Defans uyum işidir.Chedjou için biraz sabır diyorum.Zaman tanımak gerek

tez zamanda gondeririz insh arap kulubune falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt