- 26 Kasım 2012
- 185.625
- 258.369
- 5.998
aynen oyle kardesim ya bu alakasizlar hic olmuyor zaten, hainler
ne dedigini cozemedim
real macinda dany daha iyiydi ki baska onemli macta ikisi yan yana oynamadi. o yuzden soyledigin sey yanlis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne dedigini cozemedim
real macinda dany daha iyiydi ki baska onemli macta ikisi yan yana oynamadi. o yuzden soyledigin sey yanlis
saka yaptım
dany nasil iyiydi benzemanin alanı babasinin tarlasimida alanini bosaltiyor. hem normaldede boyle, en kotu 15-20 macini izlemisimdir
chedjunun hatalari daha fazlaydi gordugum kadariyla. ozellikle kilidi acan golde yaptigi sacmalik ifade edilemez
Burak Yılmaz'ın takıma katkısı da muazzamdı.
bence olayi baslatan 1-0'da eboue 2. golde dany idi. sonrasi koptu zaten sahada kimse yoktu
muhattap olmuyodun hani
O, beni alıntıladığında. Sadece hatırlatma yapmak istedim, Mert kardeşine de ilet.![]()
Evet şimdi Dany Chedjou'dan iyi diyenleri sahneye davet ediyoruz![]()
eboue kafayi alamamis olabilir. ama chedjounun ne yaptigini tekrar izle. ayrica mac boyunca her kafa topunu vermisti
bu mac iyiydi ama o yuzden fazla sallamak istemem
sen olayi hala yanlis anlamakta diretiyorsun, Ben burak bizim oyunu baltalamiyor, bozmuyor demedim. Adamin sucu yok dedim senin sitemine uymayan bi oyuncuyu transfer edersen suc onda degil td'dedir. gidin terime sallayin dedim.