#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duvar ördü. Eboue'ye gösterdiği tepkide ayağa kalktık alkışladım.

Takim savunmasi olunca defans oyunculari da farkli oluyormus demek ki. 4 haftadir bunu diyoruz iste.

Simdi izleyelim 180leri..

Eboue'ye kızmasına bayıldım.:bid:

Semih/Zan - Chedjou değişmez artık.

O, beni alıntıladığında. Sadece hatırlatma yapmak istedim, Mert kardeşine de ilet. :)

sen olayi hala yanlis anlamakta diretiyorsun, Ben burak bizim oyunu baltalamiyor, bozmuyor demedim. Adamin sucu yok dedim senin sitemine uymayan bi oyuncuyu transfer edersen suc onda degil td'dedir. gidin terime sallayin dedim.

Evet şimdi Dany Chedjou'dan iyi diyenleri sahneye davet ediyoruz :)

geldim

takim halinde iyi defans yaptigimiz bir macti. guzel kapandik, chedjou da iyi oynadi. ama danyden iyi oldugunu hicbir sekilde gostermez. gokhan zandan iyi oldugunu da gostermez hicbir sekilde. gokhan daha iyiydi cunku. danyle karsilastirmak istiyosan cift forvet mahalle futbolu oynadigimiz real macina bakabilirsin. dany o macta daha iyiydi. simdi sahneden iniyorum, o esnada danynin gecen sene schalke ve real deplasmanlarindaki muthis oyununu izleyebilirsin

Eboue'ye gösterdiği tepkide dayım kanepede uzanıyordu dayım bile korkup kalktı valla :D

eboue kafayi alamamis olabilir. ama chedjounun ne yaptigini tekrar izle. ayrica mac boyunca her kafa topunu vermisti

bu mac iyiydi ama o yuzden fazla sallamak istemem

bi keresinde Lille Bayern deplasmaninda 6-1 yenilmisti, Chedjou'da bocalamisti o mac. oyun kotu giderde takim dagilirsa, chedjou oyundan cabuk duser. 3-0'dan sonra oda bozdu lille'de

sen olayi hala yanlis anlamakta diretiyorsun, Ben burak bizim oyunu baltalamiyor, bozmuyor demedim. Adamin sucu yok dedim senin sitemine uymayan bi oyuncuyu transfer edersen suc onda degil td'dedir. gidin terime sallayin dedim.

Yahu o zaman niye inatlaşıp durdunuz benle. Ben beğenmediğimi 50 kere de olsa yazarım o konuya, sonuçta olay Burak ile alakalı. Ya birşey yazmazsın ya da haklısın der geçersin. Biz boşuna takmıyoruz adama, abartmadan da dedik takımın en yeteneksiz oyuncusu acilen yollanmalı diye. Sen şimdi asıl bundan sonra göre bak, takımdaki her oyuncunun performansı nasıl artacak Burak yokken.

Bugün helal olsun çok iyi oynadı ve çok atağı kesti.Gerçek Chedjou bu sanırım.Eboue ye kızmasına da ayrıca bayıldım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt