#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi yabancı sınırı sıkıntılı olacak.. chedjou çok iyi oynadı , mancini ona savunmanın liderliğini vermiş

lig maçlarında kimi keseceğiz??

muslera

eboue

chedjou

riera

bruma

melo

sneijder

drogba

dany

amrabat

Asanlar ve kesenlere selamlarımı iletiyorum :)

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

şimdi yabancı sınırı sıkıntılı olacak.. chedjou çok iyi oynadı , mancini ona savunmanın liderliğini vermiş

muslera

eboue

chedjou

riera

bruma

melo

sneijder

drogba

dany

amrabat

Melo bu hafta zaten yok. Diğer kesilecek isim de Riera veya Eboue olur, Sneijder düşük ihtimal.

eboue yerdeyken yaptigi hareket hic hos degil ve yakismadi tamam eboue bunlari devamli yapiyor ve bir kac kezde takimimizi yakti ama bunu takim arkadasinin yapmasi hic hos degil cezalanrilimali bu tur seyler takimin ortamini ve arkadasligni bozar illerdeki zamanlarda

muslera

eboue

chedjou

riera

bruma

melo

sneijder

drogba

dany

amrabat

sneijderin yarısını çizdim onu da tamamen çizmek gerekiyor ama alternatifi yok maalesef belki olur diye umut edip bir süre daha devam etmekten başka çare yok.

semih ile iyidi demisdim dany ile rezalet..ee neymis dany bomba. chedjounun dengesini resmen bozuyordu herif.

chedjou-semih

chedjou.zan

hata chedjou ben :)

ok ama asla chedjou dany olmaz arkadas bunu bu mac ile ispatlanmis olmusdur artik bence.

semih ile iyidi demisdim dany ile rezalet..ee neymis dany bomba. chedjounun dengesini resmen bozuyordu herif.

chedjou-semih

chedjou.zan

hata chedjou ben :)

ok ama asla chedjou dany olmaz arkadas bunu bu mac ile ispatlanmis olmusdur artik bence.

pek degil bu macla onceki performanslari karsilastiramazsin.

pek degil bu macla onceki performanslari karsilastiramazsin.

vallah semih ile hep az cok iyidiler ki cok az oynadilar birlikde maaalesef. genelikle ya semih dany izledik yada dany chedjou. özelikle hazirlik döneminde dany chedjou izledik.

real macini hic konusmuyorum bile. ciddi ciddi örnekler var .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt