#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallah semih ile hep az cok iyidiler ki cok az oynadilar birlikde maaalesef. genelikle ya semih dany izledik yada dany chedjou. özelikle hazirlik döneminde dany chedjou izledik.

real macini hic konusmuyorum bile. ciddi ciddi örnekler var .

real macinda chedjou daha kotuydu

ayrica danynin gecen sene schalke ve real macinda iyi oynadigini soyleyebiliriz. o yuzden chedjouyu ovecegim diye danye bok atmak yersiz. zani ovun o zaman

terim sağolsun bu adamı dany' nin yedeği yaptı madrid maçında da kurban, neyse devam böyle.

Harika bir maç çıkardı su kodugumun yabancı sınırı olmasa şimdiye kadar millet ne kadar iyi olduğunu önceden anlıyacaktı zaten

gayet iyiydi yabancı zırvalığı yüzünden oynatamıyoruz şu adamı 5 maç oynasa zirve yapar

gökhan ve chedjou hakkındaki yorumları okumadım ama eminimki ikiside çok beğenilmiştir doğal olarak,

bende beğendim. ama kabul etmemiz gerekir ki

bu gece oynanan futbol, yaptığımız savunma gökhan ve chedjou'nun işini çok kolaylaştırdı.

çok başarılılardı ama onlar için basit bi oyundu özellikle ikinci yarı.

bütün takım ceza sahası önünde ve içinde kapanmış, kontrol etmeleri gereken alan, rakip atağın gelişme yönüne bağlı olarak

10-15 metrekare civarlarına inmişken kötü oynamaları sürpriz olurdu açıkçası.

buna rağmen yediğimiz ikinci golde biraz sıkıntı var gibi geldi bana.

niyeki lig maclarinda dinlenmeye hakki yok mu bu adamin, mental olarakta dinlenmesi lazim her hafta 2 mac yapmak zorunda mi yani, arenadaki akhisar ve o seviye maclarda gayet tabi dinlendirilebilir

Katılmıyorum ,

hocam bu adamı tabiri caizse salak ettik ,

bir maç dany , bir maç Zan , bir maç semih bu arada bir maç oynar diğerinde tribünde , bu adam kritik bir mevkide alışkanlığın üst seviyede olması gereken bir mevkide mümkünse istikrarlı olarak her maç oynamalı ,

Katılmıyorum ,

bir maç dany , bir maç Zan , bir maç semih bu arada bir maç oynar diğerinde tribünde , bu adam kritik bir mevkide alışkanlığın üst seviyede olması gereken bir mevkide mümkünse istikrarlı olarak her maç oynamalı ,

Mental olarak yorulur oyuncular, her hafta mac oynayan varsa aramizda ne demek istedigimi anlar. ufak tefek maclarda zihnen dinlenmesi lazim

eboue yerdeyken yaptigi hareket hic hos degil ve yakismadi tamam eboue bunlari devamli yapiyor ve bir kac kezde takimimizi yakti ama bunu takim arkadasinin yapmasi hic hos degil cezalanrilimali bu tur seyler takimin ortamini ve arkadasligni bozar illerdeki zamanlarda

O Eboueyle samimiyetinden kaynaklanan bi hareket.. Etik olarak da doğru olanı yaptı, oyun olarak da.. Önde olsan neyse, o dakikalarda Juventus defansı bomboş, maçı alabilirsin..

yaz dönemi o kadar yazdık tam olarak aradığımız reiz stoper budur diye, terimin inadı sağolsun tr ligindeki en pahalı 2. stoperine milli takımda bile yedeği olan dany i tercih etti

4 5 maç üst üste oynadıkça verimi artacaktır, savunmada başarı istikrardan gelir

eboue ye bağırdığı pozisyon hele içimin yağları eridi.

Katılmıyorum ,

Sorun da o zaten. Normalde elbette her maçta oynatacağız ama yabancı sınırı olduğu için ve asla vazgeçilmeyecek adamlar olduğu için (Mus, Dro, Mel, Bru, Sne) doğal olarak kesik yiyor..

eboue yerdeyken yaptigi hareket hic hos degil ve yakismadi tamam eboue bunlari devamli yapiyor ve bir kac kezde takimimizi yakti ama bunu takim arkadasinin yapmasi hic hos degil cezalanrilimali bu tur seyler takimin ortamini ve arkadasligni bozar illerdeki zamanlarda

Bence doğru olanı yaptı. ceza verilmesi gereken biri varsa o da ebouedir...

Çok iyi bir stoper olduğu aşikârdı, eleştirileri anlamsız buluyordum. Dün ne kadar iyi maç çıkardı gördük, Ched değişmez savunmada Gökhan-Semih partnerleri olur.

Chedju'nun yanında kim oynasa sapıtıyor diyenler vardı

Dün çok iyiydi artık formanın çakılı sahibi olup takıma alışma sürecini atlatmalı...Fatih Hoca mal etti adamı paso savunma rotasyonu yaparak inşallah böyle harika oynamaya devam ederde bize laflarımızı yedirir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt