#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya adamın başka işi yok gitmiş eski mesajı alıntılamış. Ne yani şimdi sen futbol dahisi ben cahili mi oldum? Bir maça bakacak olursan Gökhan Zan dünyanın en iyi stoperi o zaman? Benim için ekstra bir özelliği olmayan biri. Ihtiyacımız olan lider stoper değil olamayacakta. Geçiniz.

O mactaki performansi kotu olabilir ki bende yazdim oraya Riera Engin Burak Chedjou Dany hepsi ayni diye kotu oynadilar diye fakat su oyunculari 1 macla gonderip 1 macla kral yapmasak?

Chedjou tamadir, iyi bir stoperdir, yaninda saglam bir partneri olursa cok iyi bir ikili olustururlar. Chedjou'dan bir Pique beklemeyin ama Alves'ten filan iyi stoper.

Alves > Chedjou.

Dany bazi maclarda kral gibi oynadi chedjou da oyle goreceksiniz bazi maclarda icine edecek oyunun.

Ya adamın başka işi yok gitmiş eski mesajı alıntılamış. Ne yani şimdi sen futbol dahisi ben cahili mi oldum? Bir maça bakacak olursan Gökhan Zan dünyanın en iyi stoperi o zaman? Benim için ekstra bir özelliği olmayan biri. Ihtiyacımız olan lider stoper değil olamayacakta. Geçiniz.

Sana orada futbol cahilimi demisim? Herkesi bir macla kral yapip bir macla yerin dibine soktugumuzun en iyi ornegi. Bir adam kotu oynayabilir ama yukarida ki gibi direk yerin dibine sokuyoruz adamlari kotu oynadiklari icin 1 macta. Chedjou'nun kalitesini tartismak bile manasiz bana gore.

beyler chedjou konusunda iyi kıvırıyorum ve bence iyi adam

-Tapatalk-

646760.jpg

Mancini gibi elit bir hocanın elinde çok faydalı olacaktır.

Alves'de ust duzey bi stoper Chedjou'da.Bence ozellikleri farkli ama Alves toplamda bi tik onde olabilir.Onunda yasi 32 bu da gozonune alirsak esitler bence kotu transfer degil zamanla defansin liderligini tamamen alacak,takima alisamamasinda suc bence Terim'in.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt