#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada hep dedim bu adam hakkında herkes yanıldı. 1 maç ile asıp kesildi ama cok iyi defans.

Adam Dany ile oynayınca kötü gözüküyordu ama Semih ve Gökhan Zan ile daha iyi oynadı.

Lider bir stoper mi derseniz o soruya büyük ihtimalle ''evet'' diyemeyiz. Ama bence çok iyi stoper Chedjou :)

Sana orada futbol cahilimi demisim? Herkesi bir macla kral yapip bir macla yerin dibine soktugumuzun en iyi ornegi. Bir adam kotu oynayabilir ama yukarida ki gibi direk yerin dibine sokuyoruz adamlari kotu oynadiklari icin 1 macta. Chedjou'nun kalitesini tartismak bile manasiz bana gore.

Manasız olan senin yaptığın. Ben kimseyi bir maçla kral yapıp bir maçla eleştirmem. Ilk geldiğinde ne demişsem hala aynı fikirdeyim. Asla bir Ujfalusi etkisi bile yapamadı. Ki Ujfa geldiğinde forum komple küfür ediyordu yönetime. Adam herkesi yanılttı. Ama Ched aradığımız adam değil kesinlikle. Şimdilik idare ediyor. Abartmaya gerek yok.

Yeni hocamizin gelmesiyle birlikte artik kadroda degismez oyuncu olur diye tahmin ediyorum. Chedjou-Semih-Hakan'in yeri garanti, sag bekte soru isareti var.

Konuyla alakasız mesajlar yazmaya devam edenler konudan uzaklaştırılacak...

Manasız olan senin yaptığın. Ben kimseyi bir maçla kral yapıp bir maçla eleştirmem. Ilk geldiğinde ne demişsem hala aynı fikirdeyim. Asla bir Ujfalusi etkisi bile yapamadı. Ki Ujfa geldiğinde forum komple küfür ediyordu yönetime. Adam herkesi yanılttı. Ama Ched aradığımız adam değil kesinlikle. Şimdilik idare ediyor. Abartmaya gerek yok.

Idare mi ediyor? Sirf dediginden vazgecememek icin mi diyorsun bunu? Chedjou ve Ujfalusi ne alaka? Ikiside cok farkli stoperler. Chedjou suan bu takimin en iyi stoperi. Idare ediyormus. Kimi ariyordunuz Chedjou yerine? Kompany?

Ya 1 maçla rezil ettiniz adamı diye taş atıyorsunuz millete kendinizde 1 maçla kral ilan ediyorsunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

juve maçında cok iyidi bence her maç ilk yazılacak isimlerden biri ama orta sahanın defansa yakın oynaması da defansı rahatlattı.

Açık alanda oynamayınca iyiydi,bakalım ligde ve kopenhag maçlarında nasıl bir oyun sergiliycek umutlandım açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt