#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya herşeyi geçtim Eboue'ye ''Kalk yenebiliriz'' ayarını verdiği için bile tebrik ediyorum insiyatif aldı..

Açık alanda da Chedjou öyle lale gibi pozisyon kaybeden ne yapacağını bilmeyen Dany'den on kat daha iyi oyuncudur..

Bunu göreceğiz..

Gol yedirdi. Arsiz dany dusmanlari saklaniyor galiba

Adam gibi adam. Takımda mağlubiyeti kabullenmeyen tek isim.

ne desek bos sol bek yok sag bek yok ön libero yok adam tek basina onlara ayak uydurdu

Dany bu takımdaki en iyi stoperdir bunu kabullenin ne geliyorsa adamın başına risk aldığı için HAKAN BALTA VS GİBİ YAN PAS GERİ PAS YAPMAK YERİNE CESUR OLDUĞU İÇİN GELİYOR.

Dany bu takımdaki en iyi stoperdir bunu kabullenin ne geliyorsa adamın başına risk aldığı için HAKAN BALTA VS GİBİ YAN PAS GERİ PAS YAPMAK YERİNE CESUR OLDUĞU İÇİN GELİYOR.

dany en iyi stoper fan değildir, terimin futbol bilgisi dany tulunun futbol bilgisi chedjoudur, terimin futbol bilgisi amrabat tulunun futbol bilgisi sneijderdir , ikisi el ele koskoca takımı batırdılar,her ikisinede inanılmaz kızgınım..

dany en iyi stoper fan değildir, terimin futbol bilgisi dany tulunun futbol bilgisi chedjoudur, terimin futbol bilgisi amrabat tulunun futbol bilgisi sneijderdir , ikisi el ele koskoca takımı batırdılar,her ikisinede inanılmaz kızgınım..

Yalnız tulunun bilgisi teriminkinden 2-3 kat daha pahalı . Özel ders falan almamak lazım :D .

Chedjou şu haliyle hiç de iyi izlenim vermiyor. Juve maçından sonra çok övüldü ama bazı arkadaşlarölçü olmayacağını söylemişti ben de onlara katılıyorum .Tam bir fizikli stopere uygun maçtı o maç.Şişirilen topa çık kafayı vur arkada zaten uzun bir kaleci de var oh mis ! Akhisar maçında defolar çıktı ortaya. Üstelik akhisarın vasat bir hücum gücü olmasına rağmen.

2.gol ceyhunun hatasıdır.Kafa vuruşunu ceza sahasının önüne atarsan golü yersin.

2. golü başta hakan balta isimli zerzavat yedirmiştir, bi kere de yaptırma şu ortayı be adam

Çeptalk

Dany'i onca yaptıklarından sonra hala savunabilenler var. Gidin Fransa 5. ligini izleyin Dany'ler orada çok.

Seneye 3'e,4'e alıcısı olur herhalde.

Savunmaya lider şart.

bir juve maçıyla adamı avrupanın en iyi stoperi yapanlar vardı nerde onlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt