#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. golde yedigi calimi dany yeseydi dany basligina girmek icin siraya girerdiniz 100%

bu penaltiysa Ronaldo nun dunku Barca macinda 1.000 kere penaltidir herhalde..

Ondan evvel faul bize yapılıyor onu geçtim Cüneyt denen Aziz tetikçisi kayseriyi nasıl kontraya çıkardı resmen rezalet.

Futbol bu arkadaş hiç mi temas olmayacak ? Şu pozisyon ceza sahası dışında 10 kere olsa Cüneyt 10'unda da faul vermez ama ceza sahası içinde yakalayınca affetmedi namussuz...

Penaltı pozisyonundaki şarj çok gereksizdi ancak yine de en iyi stoperimiz.Sol bek Dany,sağ bek Sabri ve yanında oynayan formsuz Semih'e rağmen elinden geleni yaptı.

penalti agir karar ama omuz atayim derken hafif sirtindan ittirmis, tam omuz omuza degil. herif de patates cuvali gibi dusmus gereksiz ve riskli bir mudahele. orda adamin kaleye vurup gol atacagi yok cizgiye inse de orta yapmadan once yakalayabilirsin. neyse ki yilin stoperini aldik yilin ikinci stoperini alsak ucan tekmeyle ucuncusunu alsak tasla mudahele ederdi heralde

İkili mücadelelerde bugün beğenmedim.. Normal bildiğim chedjou değildi.. Penaltı da hatalı olmasına rağmen şöyle de düşünmek lazım Sabri,Semih,Dany ve Melo'yu da sayarsak 4 adam var.. Kendi yarı sahanın hemen önünde faul yapılmış (Faul yapan Chedjou) serbest vuruş hemen kullanılıyor defans arkasına atılıyor son adam kalan yine Chedjou arkadaş nerede Sabri, Semih.. Chedjou faul yapmış koşsanıza hemen bölgenize..

yanina klas bi supurucu stoper sart. bizdekilerin hepsi tek hamlelik stoper. dunyada hic bi takim ayni stil stoper kullanmaz (biz haric)

sonra en kral stoper bile boyle cahil turklerin ve 3. sinif dunya ulkesi trnin agzinda sakiz olur

İkili mücadelelerde bugün beğenmedim.. Normal bildiğim chedjou değildi.. Penaltı da hatalı olmasına rağmen şöyle de düşünmek lazım Sabri,Semih,Dany ve Melo'yu da sayarsak 4 adam var.. Kendi yarı sahanın hemen önünde faul yapılmış (Faul yapan Chedjou) serbest vuruş hemen kullanılıyor defans arkasına atılıyor son adam kalan yine Chedjou arkadaş nerede Sabri, Semih.. Chedjou faul yapmış koşsanıza hemen bölgenize..

Faulü Dany yaptı orada renkdaş. Yanlış görmüşsün.

Ujfalusi lazım diyorsun ama onun muadili yerli stoper yok. Ömer Toprak olabilir belki.

kesinlikle, herkes ujfa gibi degil diyolar zaten CJ'ye nedenide bence bu, yani CJ semih'in yerine oynar bize ujfa gibi lazim diyolardı sene başında ama gittik biz bi semih daha aldık. şuan semihte CJ de sırıtıyor resmen

İlk haftalarda beklemek lazım 8 10 hafta görmek gerekir demiştim.Bana göre yeterli bir stoper değil.Birebirde cok rahat calım yiyor.Birde defansif zekası çok iyi değil.Bize lider bir savunmacı gerekiyordu.Chedjeu bu tanıma uymuyor.

Penaltıyı geçtim 2.golde ne yaptı öyle adam topu attı geçti Chedjou 5 metre geride kaldı bugün golden başka katkısı yoktu

penalti agir karar ama omuz atayim derken hafif sirtindan ittirmis, tam omuz omuza degil. herif de patates cuvali gibi dusmus gereksiz ve riskli bir mudahele. orda adamin kaleye vurup gol atacagi yok cizgiye inse de orta yapmadan once yakalayabilirsin. neyse ki yilin stoperini aldik yilin ikinci stoperini alsak ucan tekmeyle ucuncusunu alsak tasla mudahele ederdi heralde

bence yıl sonunda bu adamı savunanlardan biri olacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt