#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daninin avukatligini niye yapiyon o zaman cund.

meydani haterlara bos birakmamak icin. hatasiz oynadigi mactan sonra bile sirf top ayagina carpti diye gondermeye calisanlar var. size kalsa takimda adam birakmazsiniz surekli yeni topcu istersiniz. chedjoudan sikilacaginiz zaman da gelecek

meydani haterlara bos birakmamak icin. hatasiz oynadigi mactan sonra bile sirf top ayagina carpti diye gondermeye calisanlar var. size kalsa takimda adam birakmazsiniz surekli yeni topcu istersiniz. chedjoudan sikilacaginiz zaman da gelecek

Orelyon'dan sıkılmam ben, kac senedir hayraniyim. Ama hatalari kabul etmek gerekir. Orelyon'um bugun lesti :d

hataları cok göze çarpacak malesef taraftar yapımız böyle

ujfada yapıyodu ama kimse ses etmiyodu fazla.en basitinden ujfa cok ağır bi adamdı.stocha yedirdiği golü hiç unutamam.

bugünkü maça bakarsak vasat altıydı normal stoper hataları yani fazla abartmamak lazım hatasız oynayan stoper yok

chielliniyi gördük bizim maçta rm maçınında özetini izledim ağır toslamış herif

Dirsekle iterek bi sarj yok

Once yakalayacaksin sonra koyacaksin omuzu

Adam isterse takla atsin

Boyle yakalamadan acemice is yaparsan olan olur

Allahtan acı kotuydu kirmiziyida yerdi yoksa

Orda sormak lazim adami koseye kadar kovalasan, ne olacak sıfırdan golmu atacak

Acemice hareketleri var

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maç topiğinde penaltıyla alakası yok yazmıştım ama bu dediğin teknik detay fikrimi değiştirdi.

gerideyken omuz atması cidden acemiceydi aynı seviyede olsalar ve topa doğru gitse hakem de çalmazdı.

hataları cok göze çarpacak malesef taraftar yapımız böyle

ujfada yapıyodu ama kimse ses etmiyodu fazla.en basitinden ujfa cok ağır bi adamdı.stocha yedirdiği golü hiç unutamam.

bugünkü maça bakarsak vasat altıydı normal stoper hataları yani fazla abartmamak lazım hatasız oynayan stoper yok

chielliniyi gördük bizim maçta rm maçınında özetini izledim ağır toslamış herif

ujfanın yedirdiği gol şampiyonluğa mal olacaktı. Dediğin gibi reis adamların hataları görülmez. Tamam Dany'e fazla vuruyoruz biraz, baltaya, sabriye, emre'ye hepsine fazla vuruyoz. reis değil adamlar.

selçuk, sneijder, drogba gibi adamların hataları fazla batmaz, batsada önemsenmez

maç topiğinde penaltıyla alakası yok yazmıştım ama bu dediğin teknik detay fikrimi değiştirdi.

gerideyken omuz atması cidden acemiceydi aynı seviyede olsalar ve topa doğru gitse hakem de çalmazdı.

Olmasi gereken o zaten once yakalayip sonra koyacaksin omuzu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya habibi sneijder gibi toslama gene.:D 1 e 1 de iyi. 2. golde biraz laubaliydi hata yapti ama hemen yetişti. yavaş filan degil bu adam. golü yedirten belli.:trollfacce.gif:

hizli dediginiz danyden hizlidir emin olun.

Dany den hızlı mi puahahaha. Cristen falan demek istedin herhalde.

* tapatalk

Ujfa ile Chedjou'yu bu ortamda karsilastirmak sacmalik olur. Ujfa'nin oynadigi dönemde Elmander gibi bir oyuncu ile takim olarak defansimiz cok daha organizeydi takimda 11 kisinin 9'u defansif anlamda katki veriyordu. Simdi ise bu sayi zaman zaman 6-7'ye kadar düsüyor, sürekli geri dönmekte zorluk ceken 3 oyuncumuz kaliyor ileride.

defansta lider eksiğimiz var.

chedjou konusunda çok iddialı konuşamam ama sanki semih bile önsezi ve farkındalık olarak ched den iyi gibi.

zaten semihin silahı önsezi ve farkındalık. bunun sayesinde başarılı olabiliyor, yaşlanınca feci başarılı olacak bence. ama şimdilik chedjounun yanına lider bir savunmacı lazım burda da 6+0 devreye giriyor:/

Takım halinde yapılan bu saçmalıklar inşallah bu maç için geçerli olur da tekrarı gelmez sık sık.

Takım olarak savunmayı yapamadık. Herkes kötü oynadı, Chedjou da sıkıntı yaşadı doğal olarak.

Savunma işi biraz böyledir, takım halinde yapamazsanız bugün Chedjou aksar yarın başkası.

Penaltıda hata yaptı doğru. Ama 2.golde bi hatası yok bana göre. Yahu bu adam stoper kardeşim ! Mecbur mu sağ beke koyulan bi yetenek fakiri yüzünden çift mevki idare etmeye ? Sağ bek konusu ciddi bi nokta çok zorlandı o yüzden. Kopenhag Kayseriden daha iyi takım ama bu kadar rahat gelemediler kanatlardan Eboue iyi iş çıkardı Chedjouda rahattı beğendi herkes. Yanda oynayan adamlar önemli

Açık alanda hata yapmaya meyilli bir oyuncu, bu yüzden evimizdeki maçlarda yedeğe (=tribüne) çekilip yerine Bruma oynatılabilir. Tabii bunun için yerli stoper de almamız lazım, koca sezon Semih-Zan ile gitmez.

Açık alanda kötü,çok tek hamleyle müdahale yapmaya çalışıyor,ilk hamlen güzelde heryerde atlanmaz yoksa tehlike,keza 2. gol ama gol attı iyi-kötü katkı verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt