#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ujfayı ilahlaştırdı herkes. şuan bizde olsa çokta farklı olmaz. işte tr dünyanın 3. değil 5. sınıf ülkesi olduğu için fransanın en iyi stopperlerinden biri burada ağızlara sakız oldu.

Lyonlu çok sevdiğim çokta samimi olduğum birisi transfer olunca, daha doğrusu borsaya bildirilince çok şaşırdı ve sitem etti. %75lik vergi uygulanacak bi kaç sene sonra ülkemizde, doğal olarak kulüpler çok zor durumda. Açıkçası takımını küçük düşürmek istemiyorum ama chedjouyu bi italyada ispanyada, almanyada hatta ingilterede görmek isterdim. Ben Lille fanımıyım? hayır değilim. Evet fanatik bir lyonluyum ama aynı zamanda ligue 1 taraftarıyım. Ligimizin önemli bi parçası, böyle bi savunmacıyı tr gibi bi ülkeye kaptırmak bu galatasaray bile olsa bizim açımızdan utanç verici demişti. daha nice mesajlar var ama en etkileyicisi buydu. ve sizin gibi futbol profesörlerinin söylediği gibi kötü bi oyuncu olsaydı 60 bin kişilik stad bu adam transfer olunca son maçta ağlamazdı.

dünyada takımlarda iyi bekler olur. stoperlerden biri hamleci biride kademeci olur. birde ek olarak iyi bir takım savunması olur. söyleyin bana bunlardan hangisi var bizde. futbol oynamayanlar anlamaz ordakiler bi insan, yaninda sabri oynuyor diğer yanında semih kaya. en önemliside çevrende yetersiz isimlerin olması birde geride takım olarak eksik yakalanmanızdır. bizim pozisyon vermeden gol yeme nedenimizde budur. rakibe pozisyon değil boş alan veririz ve eksik yakalanırız. Ujfalusinin yerine alınacak iyi bir kademeci stoper ujfa'dan daha iyi etki yapabilirdi fakat biz gidip semih'in yerine oynayabilecek bi stoper aldık. buda ujfanin ilahlaşmasına yol açtı. AB olayı falan gelirse iyi bi kademeci alırız millet ujfayı falan unutur. Tamam iyi stoperdide dünyada eşi benzeri yok gibi konuşuluyor. ileri yaşına rağmen fazlasıyla iyiydi fakat oynayabileceği tek lig TR idi ve buraya geldi.

Çok güzel söylemişsin.

Türkün huyudur bu kendi malını en iyisi sanır yabancıyı küçültürde küçültür.

Futbol iyi futbolcularla oynanır.

Semih ile sabri ile oynarsan diyorum Terry Pepe Ferdinand ı getir burda herkes yine sallar.

Kayserispor maçında chedjounun yaptıgı olayın aynısını geçen senede danny yapıyordu.

Neden ?

Çünkü yanında semih vardı.

Adam kademe nedir bilmiyor. Sonrasında da yanınd aoynayan defans oyuncuları deli gibi onun açıklarını hatalarını örtmeye çalısıyor.

Kusura bakmasın kimse sabri ve semih gibi oyuncular yanında kim varsa kötü gösterir.

Chedjou avrupanın sayılı takımlarında oynayabilecek bir topçu.

Adamda ayak var. Oyunu seziyor . Kafa toplarında kötü değil. Güçlü hızlı daha ne olacak ?

Bu forumu bazen çok gözümde büyüttüğümü düşünüyorum.

Semih gibi adamı yere göğe sığdıramazlar.

34 ünde ki uflaujsi yi utanmasalar dünyanın en iyisi diyecekler adamı ilah yaptılar

Ama chedjou yu beğenmezler...

Şu sene sonu gelsin . Adam gibi mancini istedikleri transferi yapsın bu adamların performansı daha çok artacakdır.

Semih tamamen rezalet oynuyor. Uçup kaçıp atlayıp müdahale ettiği bazı yanıltıcı pozisyonlar kalıyor milletin aklında ama fundamental da ciddi sıkıntıları var. Chedjou ise tam tersi. Fundamental olarak çok sağlam. Semih, Dany ve hatta Sabri'nin boşalttığı alanlar ile uğraşıyor maç boyu.

Ayrıca lider özellikleri var, ileride daha çok ortaya çıkar.

Yanına Ömer Toprak gibi oyun bilgisi daha iyi bir savunmacı şart.

10 numara bir yorum tebrik ediyorum . Benimde anlatmaya çalısdıgım buydu

Ağır Tahrik var banlarsanız da Hayri Cund un yönetim yandaslıgının yanında tahrikini de göze alın ona göre banlayın.

Gelelim sana Hayri !!

Karım yaparım seni.

Etek giydirir gezdiririm.

Bir kere aldummı seni kucağıma küçük uslu bir kız gibi inlersin !

İQ seviyen belli oldugu için en ufak birşeyde soyadına atıf yapıyorsun bu 2 oldu.

Bu yorumlardan çekinsek GAYBO yazmayız KOÇ!UM

Dikkat et bir gece yürürken ayagın kaymasın.

Ağır Tahrik var banlarsanız da Hayri Cund un yönetim yandaslıgının yanında tahrikini de göze alın ona göre banlayın.

Gelelim sana Hayri !!

Karım yaparım seni.

Etek giydirir gezdiririm.

Bir kere aldummı seni kucağıma küçük uslu bir kız gibi inlersin !

İQ seviyen belli oldugu için en ufak birşeyde soyadına atıf yapıyorsun bu 2 oldu.

Bu yorumlardan çekinsek GAYBO yazmayız KOÇ!UM

Dikkat et bir gece yürürken ayagın kaymasın.

what a GAYBO

İkili tartışmalara bir son verin lütfen.

gaybo terbiyesizlik yapti ceza almasi gerekir

Bende rica ediyorum durduk yere tahrik edici kişisel saldırılara cezasını verin

Bir fikri paylaşıyoruz eleman çıkıyor kişisel saldırıyor bizde dayanamıyoruz.

Sonra banı biz yiyoruz

Gereken işlem yapılacak, ama rahatsız olduğunuz mesajlara daha sert cevaplar vermek yerine alttaki şikayet et butonunu kullanarak bize raporlarsanız her şey çok daha kolay olur.

Gereken işlem yapılacak, ama rahatsız olduğunuz mesajlara daha sert cevaplar vermek yerine alttaki şikayet et butonunu kullanarak bize raporlarsanız her şey çok daha kolay olur.

Arkadasın mesajları sadece editlendiğinden ceza almadıgından böyle davrandım.

şahsiyetin hep yaptıgı şeyler bunlar.

Utanmadan terbiyesizlik yapdı diyor bide bana görüyorsunuz

terbiyesizlik yapti diyorum yapdi demiyorum ilkokul 3'e gondermisti babamlar cok sukur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt