#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rezildi tamamen s.ctı sıvadı riera. kendisini beğenmem buna rağmen hoca dany'i sürmesi gerekirdi

Hem defansif olarak daha iyi, hem daha çabuk, hem de son maçta çok iyidi Dany bende nefret ederim ama o olsaydı daha iyidi hem stoperi de gerektiğinde üçleyip 3-5-2'ye falan dönebilirdik..

yanlis bir transfer oldu bu arkadasin yaninda ya cok iyi bir stoperle, ya 3lu defansta ya da on libero olarak oynatilmasi gerekmekte

Tek hatası braathen di galiba onu kaçırdı bir kere anlamadığım belindeki sakatlıktan dolayı mı yoksa normali mi o tuhaf koşuyor biraz arkadaş

kolay adam kaçırıyor fazla para verdik bu adama nasıl fransada yılın stoperi seçmişler anlamadım

riera sol bek olmadığı için o pozisyondaki baş suçlu bence semih.. resmen izledi gelen topu

Yanlış transfer olduğu konusuna katılıyorum. Bizim takıma uygun bi oyuncu değil. Fakat iyi bi stoper olduğunu savunuyorum. Transfer hatası olduğunuda söylüyorum.

Eğer AB statü olayı gelmiş olsaydı. İyi bi stoper alsaydık, sizin deyiminizle ujfa reis türünden bi stoper alınmış olsaydı. semih-x stoper olacaktı.

işte bu oyuncuda Semih yerine transfer edilebilecek oyuncuydu.

Tek hatası Brathen'i kaçırmaktı diyoruz ama Chedjou'yu Brathen'i kaçırmaması için aldık biz.

Brathen'den kastım,Brathen gibi posizyonlara giren forvetleri kaçırmaması için.

Golde hatalı onun dısıda iyiydi.Öyle bir savunma yok.1 gol attılar 90 dakika üzerine yattılar,sonrasında zaten saldıramadılar ki,golden sonra savunmada bende oynasam ileriye top şişirirdim.

Sadece Chedjou değil,Semih'te cok ağır kaldı.Taş gibi adam zaten,hic beğenmiyorum.

stoperden cok önlibero gibi oynayan oyuncu yanındada semih olunca her mac gol yiyoruz,bu zat bizim aradığımız oyuncu değil,olmayacakda... mevcut kadroda acık ara en iyi stoper Gökhan zan...

parasi neyse ferdinand'i almak lazimdi sene basinda, tas gibi 2 sene oynardi

chedjou = sneijder

ikiside kalitesiz adamlarla yapamaz.ama adam gibi kadro olursa ikiside takımın çehresini değiştirir.

Fransa Liginden defans alınmazzz italyan defans alacaksınnn

Hahaha Ferdinand kim ya, hiç olmazsa yazdığınız adamların son dönemdeki maçlarını filan izleyin..

Yerine Skrtl Agger gibi stoper tipleri alinmaliydi

{Tapatalk}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt