#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok kötü gözükebilir, ama bunlarin bi nedeni de iki bekimiz cok vasat, hadi Riera yi anladim, adam agir bide sol bek bile degil, Eboue ne yapiyor anlamis degilm,

Cok kötü gözükebilir, ama bunlarin bi nedeni de iki bekimiz cok vasat, hadi Riera yi anladim, adam agir bide sol bek bile degil, Eboue ne yapiyor anlamis degilm,

Eboue - Ched - Semih - Riera

rieraya at bi çizik

semihe at bi çizik

eboueye at bi çizik.

elde chedjou kalıyor.bu adam o kadar ameleyle kötü gözükür.

sen bir ustasın yanında ki amelelere yapması için iş verdin onlar kötü yaparsa sorumlusu sen olursun

Agger için en az 15 Milyon Euro para lazım. Ada'dan futbolcu kopartmak da bir o kadar zor. Ben de çok isterim ayrı ve hatta bekimizde adam gibi Türk olsa

Vermaelen-Agger

hayalimde ki defans 2'lisidir yıllardan beri.

Agger için en az 15 Milyon Euro para lazım. Ada'dan futbolcu kopartmak da bir o kadar zor. Ben de çok isterim ayrı ve hatta bekimizde adam gibi Türk olsa

Vermaelen-Agger

hayalimde ki defans 2'lisidir yıllardan beri.

efsane olurdu, yalnız sol bekte klass olmalı. Sağ bekte bi şekilde türk bulabiliriz salih dursun gibi. sol bek zor bulunur yerli olarak. Hatta bulunmaz

Vermaelen ya da Vidic'i çok istemiştim sezon başında. Chedjou'nun bu bölge için eksiklikleri var, Semih'in de aynı şekilde olunca hatalar kaçınılmaz oluyor. Hiçbir zaman kusursuz bir performans beklemiyorum bu ikiliden. En azından yerine stoper aramamıza gerek yok, nispeten güven veriyor.

juventus maçından sonra herkes chedjou'yu ve gökhan'ı göklere çıkarırken

"bu oyun stoperler için çok basit bi oyundur, bütün sezonu bu şekilde geçirseler hiç şikayet etmezler,

yarın öbür gün savunmayı daha önde kurduğumuz maçlarda yerin dibine sokmayın adamı" demiştim.

yanlış anlaşılmasın bence fena stoper değil chedjou.

sorun kişilerde değil, takım savunmamızda.

efsane olurdu, yalnız sol bekte klass olmalı. Sağ bekte bi şekilde türk bulabiliriz salih dursun gibi. sol bek zor bulunur yerli olarak. Hatta bulunmaz

Sınır kalkarsa ve bir yerden maden ,gömü falan bulursak :D

-----------------------------Muslera-------------------------------

-Micah Richards-----Agger-------Vermaelen-------Coentrao------

------------Kagawa-------Melo---------Sneijder--------------------

-Bruma---------------------------------------------Arda-------------

-------------------------Dzeko----------------------------------------

Maliyet hesabı yaparsak çıkamayız o yüzden hiç girmiyorum, ütopik kadromla sizleri baş başa bırakıyorum.

EDIT: Neden Arda demeyin, birincisi çok gelişti, 2.cisi hepsi yabancı bir kadro yine de istemiyorum.

Sınır kalkarsa ve bir yerden maden ,gömü falan bulursak :D

-----------------------------Muslera-------------------------------

-Micah Richards-----Agger-------Vermaelen-------Coentrao------

------------Kagawa-------Melo---------Sneijder--------------------

-Bruma---------------------------------------------Arda-------------

-------------------------Dzeko----------------------------------------

Maliyet hesabı yaparsak çıkamayız o yüzden hiç girmiyorum, ütopik kadromla sizleri baş başa bırakıyorum.

EDIT: Neden Arda demeyin, birincisi çok gelişti, 2.cisi hepsi yabancı bir kadro yine de istemiyorum.

ne kadar az türk oyuncu, o kadar iyi kadro :D

yabanci sinirlamasi kalkmayacagina göre en gec sezon sonu yollanip kaliteli bir stoper alinmali

defansa bir lider oyuncu lazim ujfa gibi chedjou bu beklentileri karsilayamadi

afrikali defans oyunculari genel olarak defansta belli bir kaliteyi gecemiyorlar

avrupa'nin üst düzey takimlarina bakin belki 1 belki 2 tane üst düzey afrikali stoper defans oyuncusu bulursunuz

Sınır kalkmazsa yapılacak şey orta sahayı olabildiğince Türkleştirip defansa, özellikle merkeze yabancı takviyesi.

beş para etmez defans oyuncusu ,gene yumurtladı bunu aldıran adam iyi kazık attırdı bize zaten son dönemdeki bütün transferlerde takımı batırdılar..

canlı bomba elimizde patladı.. tez zamanda elden çıkarmak lazım bu el bombasını

bu adama iyi diyenler ortaya çıksın,her mac takımı yakıyor,koskoca takımın defans hattına bakın bir tane ele gelen oyuncu yok..

Yanına Mertesacker,Kompany lazım o zaman siz Chedjuyu görün hmına bi bitiniz lütfen,Semih'inde ayarını kaçırdı.

Defol git lan bu takimdan .O El müdahelesi icin Para mi aldin yoksa??????????

böyle rezil hatayı alt liglerdeki oyuncular bile yapmaz utanç verici.vuramıyosan bırak topu arkada birsürü adam var sanki topa dokunmazsan cezası var.maçın içine ettin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt