#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi defansçıya göre iyi tekniğinin dışında hiç bi özelliği olmayan kaçak dövüşen sürekli hata yapan güvenilmez bi oyuncu,fernado meira ile benzer tipte. okadar stoper varken bunun alınması tam bi skandal.

Yokmu? Yazik be sizin izlediginiz futbola. Adamlar orta aciyor Chedjou karsiliyor sürekli. Hava toplarinda Galatasaray adinahep Chedjou var. Oyun kuruyor desen, onu da yapiyor. Chedjou dan önce elestirilecek X adam var sahada genel anlamda.

Bugün penalti yaptirarak icine etti dogru, ama asla kötü oynamadi bu kötü takimin arasinda.

Anlatin Eboue, Semih, Dany, Melo, Ceyhun, Selcuk ne yapiyor?!

bu sene bu adam yuzunden kaç mac verdık ben sayamıyorum artık.bır mac bakıyorum oyun kuruyo guçlu tmm ıyı dıyorum.ötekı mac berbat ötesı.yazıktır gunahtır bu adam ıçın harcanan paraya da kontenjanada.defans yenıden kurulmalı.semıh yedek kalmalı.hepsi berbat

simdiye kadar dayandim hata yapabilir stoper diye düsündüm.

baska stoper olmadigini gözönüne alirsak mecbur destek verecegiz

ama bir gercek varki kazma tam kazma.

la stoperler golü engellemek icin vardir oda habiri yediriyor.

her mac insan durduk yere penalti mi yaptirir.

Yokmu? Yazik be sizin izlediginiz futbola. Adamlar orta aciyor Chedjou karsiliyor sürekli. Hava toplarinda Galatasaray adinahep Chedjou var. Oyun kuruyor desen, onu da yapiyor. Chedjou dan önce elestirilecek X adam var sahada genel anlamda.

Bugün penalti yaptirarak icine etti dogru, ama asla kötü oynamadi bu kötü takimin arasinda.

Anlatin Eboue, Semih, Dany, Melo, Ceyhun, Selcuk ne yapiyor?!

birsürü kötü oyuncu var takımda semihin ondan iyi oynadığını söyleyemem. benim demek istediğim ujfalusinin yerine gelecek adam bu olmamalıydı. bu adam liderlik falan edemez,güven vermiyor ayrıca

Hatalarinla , Dogrularinla seviyoruz :) .. En son hamleyi sen yapiyorsun tabi sana patlicak hersey ..

Zaten bizim Turk halki cahil , Defans yapmanin Forvetden basladigini bilmez ... Onde hersey tikirinda olsa arkaya fazla is dusmez ..

Kafana takma sen daha buralardasin .:snowman:

Hatalarinla , Dogrularinla seviyoruz :) .. En son hamleyi sen yapiyorsun tabi sana patlicak hersey ..

Zaten bizim Turk halki cahil , Defans yapmanin Forvetden basladigini bilmez ... Onde hersey tikirinda olsa arkaya fazla is dusmez ..

Kafana takma sen daha buralardasin .:snowman:

bos laflar

ayrica bir daha herhangi bir alamanci turk halki cahil lafini sarfederse kartel videolari koymaya baslayacam

defans forvetten baslarmis HE HE

Defansa zenci stoper almam net.ne disiplin ne de konsantrasyonu var adamların.

katılıyorum. bunun ırkçılıkla ilgisi yok dediğin gibi zenci oyuncular stoper,kaleci ve defans için uygun değiller. yapı olarak güvenilir ve soğukkanlı oynayabilecek tarzda değiller. en kral oynayanı bile hata yapmaya meyillidir.

Penaltı pozisyonu tam bi rezaletti. Hava toplarında iyiydi onun haricinde beğenmedim. Benim bildiğim Lilledeki Chedjouyla bunun alakası yok. Buda Meira gibi oldu anasını satıyım. Meira iyi stoperdi yararlanamamıştık bundanda yararlanamıyoruz. Sanırım 2 türk stoper zamanı geldi

berbat...boşa giden 10 mil Euro...dedik ama anlatamadık..he pardon frnsda en ii stoper seçildi evet he he

Maaleseef Bruno Alves cok daha iyi olurdu,tam bir lider..ujfalusi gibi...

ilginç en iyi savunmacı g.Zanmis. akhisar macindada yollanmali diyodunuz. CJ'nin kalitesinde suphem yok. Banada guven veriyo. ama nereye kadar, her topu bu karsiliyo. yeri geliyo sag beke devriliyo yeri geliyo sol beke yeri geliyo semihin alanına.

Dany'de boyleydi hata yapiyo diye cok kizdik. ikiside ayni hic bir fark yok aralarinda. Kesicilikleri super, adama bastimmi aliyolar. Fakat dany'deki en nefret ettigim sey inanilmaz risk almasi, dengesiz olmasi ve stoperde olması gereken hava hakimiyetinin olmamasi. CJ'nin dany'den tek artısı daha risksiz ve hava hakimiyetinin daha ust duzey olması. dany'nin CJ'ye gore artısı ise daha hizli olması

G.Zan ise sadece iyi bi yedek. Acik alanda s.car

uf821.jpg

recep ve hakan kardesler is basinda

zirvalar yazip birbirlerini like ediyolar

"CJ'nin dany'den tek artısı daha risksiz ve hava hakimiyetinin daha ust duzey olması."

neremle gulsem shasirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt