#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
recep ve hakan kardesler is basinda

zirvalar yazip birbirlerini like ediyolar

"CJ'nin dany'den tek artısı daha risksiz ve hava hakimiyetinin daha ust duzey olması."

neremle gulsem shasirdim

Haklısın ya Dany gibi yanlışlıkla futbolcu olmuş adamla klas bir stoper arasında bu kadar az fark olmamalı Cund kardeşim...

recep ve hakan kardesler is basinda

zirvalar yazip birbirlerini like ediyolar

"CJ'nin dany'den tek artısı daha risksiz ve hava hakimiyetinin daha ust duzey olması."

neremle gulsem shasirdim

dany semih gibi zayif hava toplarinda, ayrica CJ zora girdiginde hemen taca atiyor. Oyunuda iyi kuruyo ayagida iyi

gel gelelim dany'e CJ'nin aynisi halbuki dany'i savunuyosan onuda savunman lazim. Benim Dany'e kizma amacim kotu bi futbolcu olmasi degil, havadan herkese vurdurmasi ve surekli dengesiz hareketlerde bulunmasi. Yaninda oynayanlarin bunda payi var evet bunada kabul. Ama seninde bazı şeyleri kabul etmen lazim. İkisinin kesiciliğine laf etmemelisin, çok çok iyi kesiciler. ayrıca birbirlerinden farklı olarak CJ'de hava hakimiyeti var, Dany'de hiz var. Zaten ikisi aynı olduğu için yan yana oynayınca takım en az 3-4 gol birden yiyebiliyor.

melo-chedjou-sevinc-640(1).jpg

BU iki üc macta yaptigin bariz hatalari görünce ,benim de sana böyle bakasim geliyor:(:mad:

devre arası yollanıp yerine iyi bir stoper alınmalı. kanser eder adamı

danny ıyı degıl bence 2 sıde oynamaz ama chedjou mu danny mı dersenız sabaha kadar danny derım.danny barı hızlı ve bunun gıbı kolay calım yemıyor.dannyı kaca aldık bu adamı kaça aldık o da var.en temızı bu 2 sı ıçınde yabancı kontenjanı ve bu paralar harcanmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt