#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatımda çok saçma penaltı yaptıran gördüm.İlk kez böyle birşeye rast geldim.Arkasında 2 gs li oyuncu varken bir topa kaleci gibi uçarak pen yaptıranı oyuncuyu tebrik etmek lazım.Bunu herzaman söylüyorum bilhassa defansa afrikalı oyuncu almayacaksın.Eboue,Dany,Chedjou birde bunlara Amrabatı ekle bir normal insan beyni etmez.Bu Chedjou değil Fransa ligi hindistan liginde bile en iyi stoper olamaz.Gökhan zan bundan kat kat iyi bir stoper.

Bekledigimiz Stoper bu degildi.Semih ile ikisi tam saatli bomba birbirlerini tamamliyamiyorlar.

bomb.gif

,,Schrödinger'nin kedisi" misali iyi mi Kötü mü belli degil.

{Tapatalk}

Çok kötü oynuyor sadece güçlü adam başka bi b.k yok bi topa çıkarken arkana sağına soluna bi bak be adam 1 değil 2 değil yeter artık Yalçın bile daha dengeli bi stoper dany riera ched hepsini gönderin gitsin yeter artık..

Gokhan Zan super se ben Mars liyim :topsy_turvy:

abartmak ta ayri marifet, Gokhan oynasa ona nederdiniz simdiden belli...

Chedju, Semih, Dany, G.Zan hepsini topla valla billa bir kazma Egemen etmiyor.

Bu adamın Fransa'nın en iyi stoperi seçildiğini kim uydurdu acaba. T. Silva gibi bir stoper varken Chedjou'nun ligin en iyi stoperi seçilmesi imkansız zaten.

Hayatımda çok saçma penaltı yaptıran gördüm.İlk kez böyle birşeye rast geldim.Arkasında 2 gs li oyuncu varken bir topa kaleci gibi uçarak pen yaptıranı oyuncuyu tebrik etmek lazım.Bunu herzaman söylüyorum bilhassa defansa afrikalı oyuncu almayacaksın.Eboue,Dany,Chedjou birde bunlara Amrabatı ekle bir normal insan beyni etmez.Bu Chedjou değil Fransa ligi hindistan liginde bile en iyi stoper olamaz.Gökhan zan bundan kat kat iyi bir stoper.

Irkçılık yapma !

Irkçılık yapma !

Çok sinirliyim maçtan dolayı sana bir şey derdimde şimdi nese.Boşuna ceza almayayım.İlk önce dediğimi anla.Şöyle söyliyim iyice beynin algılasın.Afrikalı oyuncuların 100 80 ni futbol zekası özürlüdür.Örnek her mac salakca pen yaptıran dany ve chedjou.Amrabatın juve macında yaptırdıgı penide unutmadık.Ebouenın Bek pozizyonunda hatalı yedirdiği gollerin haddi hesabı yok.Madem ırkçılık yaptım bunların arasına niye drogbayı koymadım düşün bakalım.

Patavatsızlık etme .

avatarinda blade olan birinin irkci olmasi kanimi dondurdu

Valla söylenecek fazla birşey yok. Üst düzey bir stopersen bir maçı böyle katledemezsin. Ki bence değilsin, bunu baya baya belli ettin şimdiye kadar. Ha belki iyi bir stoper olabilirsin ama asla lider ve fark yaratacak bir adam değilsin. Adam kaçırabilirsin, çalım yiyebilirsin amenna. Ama ortalıkta fol yok yumurta yokken sen dengede giden bir oyunu böylesine gereksiz bir hatayla tersine çeviriyorsan senin burada işin yok. El bombası diyorlardı senin için, bugün gerçekten hakkını verdin.

ayrica gecen sezon du galiba Pique de boyle kac macta sacma sapan goller yedirmisti Barca ya, kimse Pique i satin, kotu futbolcu dememisti...

Ama bizim taraftar dunyada 1 zaten, bugun baska yarin baska.. Tutalacak bi tarafimiz yok.

Büyük hayal kırıklığı oldu benim için , oyuncu hata yapabilir ,

ama son birkaç maçta yaptıklarının kelimlerle tarifi yok ,

kendi açımdan çok iyi bir oyuncu olduğunu ve şans verildikçe oynadıkça daha iyi olduğunu düşünüyordum fena yanıldım .

ayrica gecen sezon du galiba Pique de boyle kac macta sacma sapan goller yedirmisti Barca ya, kimse Pique i satin, kotu futbolcu dememisti...

Ama bizim taraftar dunyada 1 zaten, bugun baska yarin baska.. Tutalacak bi tarafimiz yok.

Pique´nin hatalarini telafi edecek forvet hatti var barcelona´nin ama bizde ölmüs kayseri maci haric öyle kolay degil maci geri cevirmek.

rezil rezil ötesi berbat ve hain demek istemiyorum ama verilen paranın hakkını vermeyen stoperimsi birşey..yazık gerçekten,artık çöp topçularımızı hepimiz biliyoruz bu oyuncuları bu stoper benzeri arkadaş ile floryadan derhal çkartıp teşekkür edilip yola eldeki oyuncular ve alt yapı oyuncular ile devam edlmeli..biliyorum zor ve manyakça bir fikir ama yoksa bizim içine girdiğimiz daha çok imparatorun eseri olan bu çıkmazdan uzun müddet kurtulamayacağız..radikal kararlar almak gerekli lakin şimdi yazarken aklıma geldi de birde bu işin cl tarafı var..zor be renkdaşlarım umarım bu zor günleri aşacağız..son olarak bu selçuğa ne oluyor resmen yere çakılıyor baş aşağı..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt