#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunma ağırlıklı oynayan takımlarda iş yapar iyi bir kesici ancak bizde zor.

Kendi çocuğun olan semihin yaptığı(yapamadığı) saçmalıklar hakkında da bi kaç yorum yap istersen. Sarı olmasına rağmen kökeninde afrikalılık vardır belki.

%80 demişsin ya inan aynısı diğer ırklar içinde geçerli. Bunu da önce idrak et sonra gel buraya ahkam kes.

Sanarsın kendi ülke futbolcular futbolda nirvanaya ulaşmış afrikalılara bok atıyor.

Bu oyuncular fransada, ingilterede çok rahat maçlar çıkarabiliyor bizim ülkeye gelince mala bağlıyorlar.

Bak sen şu Allah'ın işine sen yahu.

Ulan ne konusacagıma sanamı soracagım.Daha dediğimi bile anlamıyorsun.Chedjou kötü oyuncu işte koruyacagım dıye bu kadar yırtınma.Semih iyimi dedim ben.Dany de berbat bir oyuncu,Amrabatta.Bunların hepsini afrika lı olması tesadüfmü.Çünkü savunma oyuncularında afrikalı oyuncu almayacaksın bu kadar basit.Sonra her mac penaltı yersin boyle sacma sapan.Yaya tourede afrikalı adam dünyanın en iyi orta sahası.Çıkmıyor işte genelde afrikadan futbolu bilen adam.Bunu bütün dünya anlamıs sen marstamı yaşıyorsun.Madem chedjou süper defans bizden başka isteyen neden olmamıs ingiltereden almanyadan takım.

paf takimdan 4 tane savunma koysak bukadar oynar herhalde, belki 1 tane fazla yeriz.. zaten bize gol atmayan küme düser. her hafta iki tane yiyoruz.

1 maç iyi oynadıktan sonra benim attığım olumsuz yorumları alıntılayanlar

[media]https://www.youtube.com/watch?v=93TY8mrpCaU[/media]

chedjouya bundan bişey olmaz demişdim ,hakikatten adam tam balon,yediğimiz muhteşem kazık muazzam ,terim-tulun ikilisi resmen takımı hurdalığa cevirdiler işin daha korkuncu terim gitsede geride kalan profosör tulun daha büyük facialara yol açacak durumda ..

taşçı vey toprak alınsaydı aynı paraya hem kontenjandan +1 olacaktı hemde iyi stoperler iş görürlerdi büyük yanlış yaptık

keşkede aykut demiri alsaydık

efendim cris faciasından sonra sayın eski hocamız böyük imparator bu adamı gecen sene devre arası aldırmaya çalışmış idi ama sneijder-drogba bombası ile olmadı sonuç olarak yazın kazığı yedik birde böyük imparatorun istediği carlinhos denen böyük solbek alınsa idi (bu oyuncunun defansif yanı hem baltadan hemde solaçık rieradan zayıf)

chedjou-carlinhos kazığı tam olacakdı..

efendim cris faciasından sonra sayın eski hocamız böyük imparator bu adamı gecen sene devre arası aldırmaya çalışmış idi ama sneijder-drogba bombası ile olmadı sonuç olarak yazın kazığı yedik birde böyük imparatorun istediği carlinhos denen böyük solbek alınsa idi (bu oyuncunun defansif yanı hem baltadan hemde solaçık rieradan zayıf)

chedjou-carlinhos kazığı tam olacakdı..

valla olmamışa don biçmem ancak chedjou transferinde kimin emeği geçtiyse yazıklar olsun tabi işin diğer bir boyutuda kimse bu adamdan bu kadar kötü performans beklemiyordu tıpkı amrabatta olduğu gibi

adami hemen kesip atmayin, malesef bu da diger oyuncular gibi formsuz suanda ama malzeme kotu degil.. Bunu ayirtmak lazim...

Takım yarım pozisyon yakalayamamış defans oyuncuları günah keçisi seçildi.Bütün sorumluluk Mancini efendinin kendisindedir. Dany sol bek Burak sol açık olarak oynadığı bir sistemde atak yapma seçeneklerini yarısını öldürüyorsunuz..Madem kanat futbolu sergileyeceksin Sola al emreyi saga Brumayı koy oynasınlar

Riera, Dany, Amrabat ve şimdi bu... Emperor kazığı buna denmezse başka neye denir ben bilmiyorum. Zan buna beş basar, biz gittik milyonları döktük utanmadan... Şaka mı kabus mu belli değil... :dejection:

Bunu bizim takıma alanın ulan penaltı pozisyonunu geçtim gelen her hava topunu rakibe geri iade ediyor hiç bir artısı yok

En buyuk yransfer yanlisi bu adam. cok yetersiz kaliyo bu takima

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

Bu adam mevcut en iyi stoperimiz..Ha Bruno Alves'le falan kıyaslarsak aşağılarda kalır.. Ama adamın ayağı kaydı istemsiz top dirseğine çarptı diye hemen çöp yaptınız... Savunmanın göbeğinde oynayan herhangi bir oyuncuyu Sow gibi açık alanda oynayan adamla bırakırsanız tabi ki çalım yer.. Ayrıca takım zaten başlı başına çöp yığını gibi oldu...Geçen yılki Burak'A ve şimdiki Burak'A bakın yeter zaten.. Çok ciddi sorunlar var bu sorunlar çözüldükçe Chedjou daha da iyi olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt