Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
ikili tartismalara son verilmedigi takdirde cezai islem uygulanacaktir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyon.?
TALIHSIZ BIR POST
abi niye alıntı yaptın ingilisce cvp yazacak şimdi![]()
Ne yapayim aglim mi?
talihsiz bir post oldugunu idrak ettiysen sorun yok
Diyelim ettim,sen buranin "idrak muhtari"misim sato.kardes.?unutmdan sorun olsa ne yazar.
dedik ya iste ettiysen sorun yok
Hadi sohbettin icin damliyorsun anladik sorun degil,bari derdin ne oldugunu acik yazsan daha iyi olur sato kardes.Böyle bilmece bulmacalar kafa agirtiyor.
#21 Aurélien Chedjou topiginde birlesiyor millet artik hergun, toplanti yerimiz oldu sanki.
ikili tartismalara son verilmedigi takdirde cezai islem uygulanacaktir
TALIHSIZ BIR POST
Acaba fatih terimin listesinde varmıydı bu adam 3. Veya 5. Sırada olduğu söyleniyor tulun kendi başına yaptığı transferdir bu bence Galatasarayımız için yetersiz bir oyuncu olduğu görüldü iyice inşallah daha kaliteli transfer yaparız o bölgeye
Sent from my iPhone using Tapatalk
arabesk dinlemekten agriyodur abi buyuk iht, son ver artikride:
Mantiga bak cay demle ,senin avatardaki intihar etti diye sen de mi intihar ediceksinBirde arabesk dinlemiyorum fazla ,rahmetliye saygidan koydum resmi
Kurt cobain degil mi o?
intihar mi etti intihar susu mu verildi baska bir topicte tartisabiliriz bu esnada kulaginin pasini sileyim
[media]https://www.youtube.com/watch?v=vabnZ9-ex7o[/media]
Gerçek Chedjou geçen sene Lille maçindaki veda konusmasindan sonra Lille'de katledildi, veda konusmasinda bu yüzden bu kadar aglamisti çünkü katledilecegini biliyordu.
Yerine ise Yahudi asilli Fransiz Oreljon Yossi Sesu getirildi ve Galatasaray bu çakma oyuncuyu satin aldi.