#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba fatih terimin listesinde varmıydı bu adam 3. Veya 5. Sırada olduğu söyleniyor tulun kendi başına yaptığı transferdir bu bence Galatasarayımız için yetersiz bir oyuncu olduğu görüldü iyice inşallah daha kaliteli transfer yaparız o bölgeye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaç kere istemiş, kaç kere izlemiş, yaklaşık bir sene takip edilmiş. Edilen takibe bak :) Üstün futbolcu potansiyel farkedicisi Fatih Terim tarafından alınan bir başka çöp daha.

ChedjouyudestekleyenlereKulübündendim , ama sanki bi Terry, Ferdinand, Kjaer, Agger, Skrtl... bu tür Stoper transferi daha faydali olurdu bence.

Mantiga bak cay demle ,senin avatardaki intihar etti diye sen de mi intihar ediceksin:)Birde arabesk dinlemiyorum fazla ,rahmetliye saygidan koydum resmi;)

Kurt cobain degil mi o?

intihar mi etti intihar susu mu verildi baska bir topicte tartisabiliriz bu esnada kulaginin pasini sileyim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vabnZ9-ex7o[/media]

intihar mi etti intihar susu mu verildi baska bir topicte tartisabiliriz bu esnada kulaginin pasini sileyim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vabnZ9-ex7o[/media]

Eyvallah.Ben sirf arabesk dinleyen cahil olsamda böyle müzikleri sayende dinleyebilmek iyi oluyor:)Intihar süsü verilme teorisi yüksek,tabi unutulmamasi icin yapilmis bir pr calismasi olma ihtimali de en az okadar kuvetli bir ihtimal.

Gerçek Chedjou geçen sene Lille maçindaki veda konusmasindan sonra Lille'de katledildi, veda konusmasinda bu yüzden bu kadar aglamisti çünkü katledilecegini biliyordu.

Yerine ise Yahudi asilli Fransiz Oreljon Yossi Sesu getirildi ve Galatasaray bu çakma oyuncuyu satin aldi.

Gerçek Chedjou geçen sene Lille maçindaki veda konusmasindan sonra Lille'de katledildi, veda konusmasinda bu yüzden bu kadar aglamisti çünkü katledilecegini biliyordu.

Yerine ise Yahudi asilli Fransiz Oreljon Yossi Sesu getirildi ve Galatasaray bu çakma oyuncuyu satin aldi.

espri güzel fakat pazarlama stili kötü

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt