#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunun yerine 1 milyone Euro bonservisle kendisine yıllık 500 bin Euro vererek cok cok daha iyi ve genç oyuncuyu kendi adıma kolaylıkla bulurum....

parasi neyse 30 yas üstü bir stoper almaliydik, beni hayal kirikligina ugratti. dany semih g.zan'dan hic farki yok

İstikrarsız.

İyi miydi? İyiydi. Görevini yaptı, güzel paslar da attı ileriye falan. Ama her an tuhaf bir şey yapıp her şeyi yakmayacağına güvenemiyoruz bir türlü.

al danyi vur cedcuya,ikisini toplasan adam akıllı bir defans tobcusu etmez,kepazeler

Gayet iyiydi. Takım savunmasında o kadar kötüyüz ki zor durumlarda kalabiliyor.

Afrikalı futbolculardaki genel sorun onda da var, en olmadık yerde basit bir hata yapabiliyor.

Gayet iyiydi. Takım savunmasında o kadar kötüyüz ki zor durumlarda kalabiliyor.

Afrikalı futbolculardaki genel sorun onda da var, en olmadık yerde basit bir hata yapabiliyor.

ne afrikalı defans oyuncular var ama gidip dany,chedjou falan filan bulanlarki bunlar terim başda olmak üzere takımı batıran zatlardır..

ne afrikalı defans oyuncular var ama gidip dany,chedjou falan filan bulanlarki bunlar terim başda olmak üzere takımı batıran zatlardır..

Çok nadir çıkıyor işte full donanımlı olanlar. Onlar da büyük liglerin kafa takımlarında oynuyorlar. Takım olarak iyi olsak bence Chedjou çok yararlı olur, Dany için aynı şeyi söyleyemem ama.

bügün beğendim ama hala beklediğim ve bilinen seviyesine çıkamadı bizde. Sadece 1 maçta çıkabilir gibi oldu, o da juventus maçında. Ondan sonraki maç dedim heralde bizde tutmayacak bu adam. Yinede ilerisi için bişey diyemiyom. Bize gelene bişey oluyo artık eminim bundan. Yerli yabancı farketmiyo gs formasını giyince olan oluyo ama tabi yabancılarda durum daha fazla. havasından mı suyundan mı bilinmez

Kademeler iyi ama, defansta yabancı olacak adamın lider olması lazım ujfa gibi, biz de böyle defans yok.

Hiç bir ekstrem özelliği yok ayrıca sürekli adam kaçırıyor ve tek hamleli bir oyuncu.Sivas maçında yediğimiz golde Eboue ile başrolde onun haricinde evinde kırmızı kart yüzünden kapanan savunmayı ön plana çıkararak oynayan takım savunmasının öne çıktığı bu maçta goldeki hatası haricinde sırıtmadı.Sezon başından beri ciddi takip ediyorum ve tespitiminde arkasındayım. Boşa kontenjan yiyor Galatasaray klasında değil verilen paraya yazık..

Ayagi cok temiz . Defansif anlamda da cok iyi . Melo'nun yaninda oynasa nasil olur acep ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt