- 30 Temmuz 2009
- 26.735
- 3.699
- 2.023
Büyük hayal kırıklığı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevap: #21 Aurélien Chedjou
Yahu Real karşısında oynayacak adam mı bu şimdi.
Aynen takımda ne kadar az Afrikalı olursa o kadar iyi.
Bu adam nasıl Fransa'nın en iyi stoperi olur? Nasıl olur nasıl?
Devre arası kovulması gerekiyor, gerçekten rezalet. Tomas kalsaydı çok daha iyiydi.
Valla açık açık söylüyorum, gerekirse bu takımda Afrika ambargosu uygulanmalı. 1 tane Afrikalı bile yeterince sorun çıkarmaya müsaitken, bizim takımda 5 tane var.
Kesinlikle çok fazla, Avrupa'da iyi takımlara bakınca çok fazla Afrikalı futbolcuları olmadığı dikkatimi çekiyor bilmem yanlış mı düşünüyorum ama en fazla 1-2 tane olmalı.
fransa'da ligin en iyi stoperi kim seçmiş bunu modem resetleyip oy mu kullanmış kendisi ne yapmış
toplam maliyeti 16 milyon Euro yani 44 trilyon tl civarında maliyeti olan kocaman balon ağıt tank oyuncumuzdur,büüyk fiyaskodur ve terimin ilk tercihidir...
Kesinlikle çok fazla, Avrupa'da iyi takımlara bakınca çok fazla Afrikalı futbolcuları olmadığı dikkatimi çekiyor bilmem yanlış mı düşünüyorum ama en fazla 1-2 tane olmalı.
Mali müşavirmisin her başlıkta muhasebe felan
Lille Bu Haftaya kadar 3 gol yemiş..
Yani Mevzu Chedjou Degil Takım savunmasıymış..
Ben hala Chedjou'nun bu olduğunu düşünmüyorum Takım iyi olsa Chedjouda üstüne koyucak ama İlk geldiği günde dedim Lider bir oyuncu Degil lideri tamamlayacak bir oyuncu..
Ayrıca bizde şuana kadar perfrormansı harbiden leş..