#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansa liderlik edecek oyuncu eksikliğimiz var iken bu özelliği olmayan üstünede saatli bomba gibi olan bu adamı Ocak ayından beri isteyen sakatken bile arayıp adamın takıma gelmesinde emeği olanların üstünden bu :tank: geçsin .

gerçekleri konusmak gerekirse bu yaştaki adama bu para verilirmi diye dalga geçtiğimiz alves iti bile bu adamı ayakkabısında sallandırır bizim ihtiyacımız olan o tipte bi adamdı

toplam maliyeti 16 milyon Euro yani 44 trilyon tl civarında maliyeti olan kocaman balon ağıt tank oyuncumuzdur,büüyk fiyaskodur ve terimin ilk tercihidir...

Valla açık açık söylüyorum, gerekirse bu takımda Afrika ambargosu uygulanmalı. 1 tane Afrikalı bile yeterince sorun çıkarmaya müsaitken, bizim takımda 5 tane var.

Kesinlikle çok fazla, Avrupa'da iyi takımlara bakınca çok fazla Afrikalı futbolcuları olmadığı dikkatimi çekiyor bilmem yanlış mı düşünüyorum ama en fazla 1-2 tane olmalı.

fransa'da ligin en iyi stoperi kim seçmiş bunu modem resetleyip oy mu kullanmış kendisi ne yapmış

Kesinlikle çok fazla, Avrupa'da iyi takımlara bakınca çok fazla Afrikalı futbolcuları olmadığı dikkatimi çekiyor bilmem yanlış mı düşünüyorum ama en fazla 1-2 tane olmalı.

afrikalı oyuncular gereksiz değildir hatta takımda 3-4 tane şarttır ,önemli olan sokakda bulduğun adamı kolunda tutup üstelik üstüne para alıp takıma sokmamak lazımdır, mesela eboue bu adam arsenelde bitmişdi aldılar 1 sene iyi oynadı sonra nanay, chedjou ve dany bunlar zaten hiçbir zaman iyi olmadılarki bunların seviyesi antepspor kadar..

fransa'da ligin en iyi stoperi kim seçmiş bunu modem resetleyip oy mu kullanmış kendisi ne yapmış

yalannnnnnnnnn , chedjou kim ,gecen yıl fransada ilk ona giremez, sakholar,silvalar, kurt zoumalar say say bitmez ,onu seçen aspargası ile ünlü bir spor gazetesi o gazeteyi kim iplerki..

Lille Bu Haftaya kadar 3 gol yemiş..

Yani Mevzu Chedjou Degil Takım savunmasıymış..

Ben hala Chedjou'nun bu olduğunu düşünmüyorum Takım iyi olsa Chedjouda üstüne koyucak ama İlk geldiği günde dedim Lider bir oyuncu Degil lideri tamamlayacak bir oyuncu..

Ayrıca bizde şuana kadar perfrormansı harbiden leş..

Çoğunda yok ki zaten, Real de yok, Barca da bir Alex Song var çat pat oynuyor o da. Manu da da yok diye biliyorum, Juve de sanıyorum 1 tane var. Bayern de yok sanırım, Dortmund da da 1 tane var yine yanılmıyorsam. Hani genelde maksimum 2 tane falan oluyor bu tarz üst düzey takımlarda. Ve genelde takımı bunların üzerine inşa etmiyorlar, çoğunluğu rotasyon oyuncusu oluyor. Bir tek Yaya Toure belki içlerinde kader adamıdır, diğerleri ha var ha yok.

Lille Bu Haftaya kadar 3 gol yemiş..

Yani Mevzu Chedjou Degil Takım savunmasıymış..

Ben hala Chedjou'nun bu olduğunu düşünmüyorum Takım iyi olsa Chedjouda üstüne koyucak ama İlk geldiği günde dedim Lider bir oyuncu Degil lideri tamamlayacak bir oyuncu..

Ayrıca bizde şuana kadar perfrormansı harbiden leş..

lille kadrosundaki en işe yaramaz adamı üstüne 7 küsür milyon Euro alarak bize kakaladı,uyanın yahu ...

Kademeden anlamiyor diye aylar once yazdik. Bazilari gibi bir sene izlemeye gerek yok.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt