#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun için kontenjan harcamaya değmez.Riera,Dany,Amrabat ile birlikte gönderilmesi gereken oyunculardan.

Valla bir türlü çözemedim. Arada sahaya dublörü falan mı giriyor artık, değişik ya. Bir bakıyorsun müthiş kademe almış müdahaleler falan yerinde, bir bakıyorsun adam sağından solundan yürüyerek geçiyor. Uyku moduna mı giriyor ne oluyorsa, sabır..

Kontenjan israfı.

O kadar ağır bir adam ki, Gökhan Zan bile bu adamdan daha hızlı.

Bu adam Terim'in adamı değil mi ? Tulun da çok uğraşmıştı bunu almak için.

Sen İtalya varken neden gider Fransa'dan adam alırsın ya ?

Ömer Toprak ve Serdar Taşçı alınsaydı yabancı kontenjanı bu kadar sıkıntı olmazdı.

Devre arası ne yapıp edip elden çıkarmalıyız,felaket felaket,aboouuu.

cok agir ve tek hamleli bir stoper ..bize hic uygun degil .Biz o Kolo Toure'yi alacaktik arkadas !

Stoper mevkisine hız, kesicilik ve güç gereklidir ama en önemlisi zeka gerekiyor.

2 ay herşey denenip,gözlemlenerek nasıl bu adam her maç 11'de olmaya devam eder hayret bişey yani,cidden vasat stoper.

Sana ettiğim tüm lafları geri alıyorum. Senden bize hayır gelmez, tez zamanda gitmen şart.

Boşa giden 6 milyon euro daha...

Neyse bunu satalım şu Cagliari'nin stoperini alalım alabilirsek.

İlk başlarda çok savundum ama benim izlediğim Chedjou gibi değil futbolu kafasında bitirip Türkiye'ye tatile gelmiş gibi. Son durak olarak görüyor bizi herhalde. Acil toparlanması lazım yoksa boşuna kontenjan harcıyoruz. Konsantre olduğu vakit güzel işler yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt