#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chedjouya çöp muamelesi yapanlar bu adamı lillede hiç izlememişlerdir ,takım savunması diye birşey yok ise, savunmada vidic yada thiago silva olsa bundan fazlası olmaz

iyi defans yapmak istiyorsak bir kere kaliteli defans oyunculari sart. belki eski günlerin hatrina eboue'nin savunulacak taraflari olabilir ama geri kalan 7 oyuncu da cok vasat bize göre.

Bizde takim savunmasi yok hep ayni kisiler suclaniyor, sunu bi anlamidiniz gitti zaten.. Chedjou u koy mesela Dortmund/At.Madrid e hic siritmaz, o zaman derler bu adam iyi bize lazim diye. Sanki defansi tek basina yapacak.. Takim olarak defans nasil yapilir bu hic konusulmuyor.

Yüzde yüz haklisin anacak unutugun birseyler var,örnegin kayseride yaptigi sacma hareketleri unutmadim,o yaptigi gereksiz hareket yüzünden iddia kuponumun icine etmisti.:(bireysel hatalarida var yani.

Valla ben cok izledim son dönemi berbattı

Transfere bağlıyordum ama mental olark b,itik birini aldık kısaca

iyi defans yapmak istiyorsak bir kere kaliteli defans oyunculari sart. belki eski günlerin hatrina eboue'nin savunulacak taraflari olabilir ama geri kalan 7 oyuncu da cok vasat bize göre.

kayseri karşışında çok geniş alan verdik rakibe, dünyadaki çoğu stoper geniş alanda sıkıntı yaşar,senin takımın bekleri riera ve eboue ise,ayrıca kanatlarının savunmaya desteği minimum seviyede olunca (aydın ve bruma gibi) defansın yaşadığı bu sıkıntılar normal,kajer denilen adam vasat bir stoper bana göre ama lilllede nasıl katkı verdiği ortada,takım savunmasını yapabilyorsan eğer chedjouda, semihte sıkıntı yaşatmaz bu takıma,semihin ilk şampiyonluktaki katkısını unutmayalım çünkü birlikte hareket eden bir takım vardı sahada..

Bir tane liderlik yapacak biraz size'si büyük yani kalıplı uzun boylu Vidiç gibi John Terry gibi bir de kısa boylu , rakiplerin arasından "hop" topu alacak , teknik bir oyuncuyu aldık mı tamam . Chedjou GS için yeterli değil bence .

kayseri karşışında çok geniş alan verdik rakibe, dünyadaki çoğu stoper geniş alanda sıkıntı yaşar,senin takımın bekleri riera ve eboue ise,ayrıca kanatlarının savunmaya desteği minimum seviyede olunca (aydın ve bruma gibi) defansın yaşadığı bu sıkıntılar normal,kajer denilen adam vasat bir stoper bana göre ama lilllede nasıl katkı verdiği ortada,takım savunmasını yapabilyorsan eğer chedjouda, semihte sıkıntı yaşatmaz bu takıma,semihin ilk şampiyonluktaki katkısını unutmayalım çünkü birlikte hareket eden bir takım vardı sahada..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=tuYSbNhsO2Q[/media]

2.10 dan itibaren bakabilirsin,biri bana o yaptigi hamleye gerek varmidi bir anlatsin,topun hizi,rakibin topu yakalama veya degerlendirme orani ne kadar yüksekti bir anlatsin,hatta kaleye sut cekse yüzde kac gol olma ihtimali vardi sence?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=tuYSbNhsO2Q[/media]

2.10 dan itibaren bakabilirsin,biri bana o yaptigi hamleye gerek varmidi bir anlatsin,topun hizi,rakibin topu yakalama veya degerlendirme orani ne kadar yüksekti bir anlatsin,hatta kaleye sut cekse yüzde kac gol olma ihtimali vardi sence?

saçma bir hamleydi o katılıyorum ama kötü stoper olduğunu göstermez bence,juventus maçında çok iyidi mesela çünkü takım savunmasını iyi yaptığımız tek maçtı diyebilirim bu sene, hiç sırıtmadı o maçta, hamleleri yerindeydi,bu adam fransa gibi bir ligde devamlı oynayan, ve başarılı olmuş bir adam çöp olamaz,biz önce çakma beklerden kurtulup transfer yapalım sonra değerlendirmek daha doğru olur chedjou yu

saçma bir hamleydi o katılıyorum ama kötü stoper olduğunu göstermez bence,juventus maçında çok iyidi mesela çünkü takım savunmasını iyi yaptığımız tek maçtı diyebilirim bu sene, hiç sırıtmadı o maçta, hamleleri yerindeydi,bu adam fransa gibi bir ligde devamlı oynayan, ve başarılı olmuş bir adam çöp olamaz,biz önce çakma beklerden kurtulup transfer yapalım sonra değerlendirmek daha doğru olur chedjou yu

Zaten ben kötü yada rezil demedim,sucu tek oynadigi kötü elemanlara atanlara lafiim:)bireysel hata yapmaya müsait bir yapiya sahip.Benim tercihim Italyan tarzi sert stoperler.

Her dönüşte calım yemek genıs alanla bı alakası yok

Adam bildiğin saçmalıyor

Zaten ben kötü yada rezil demedim,sucu tek oynadigi kötü elemanlara atanlara lafiim:)bireysel hata yapmaya müsait bir yapiya sahip.Benim tercihim Italyan tarzi sert stoperler.

bence stoper alacaksan ingiltereden alacaksın, adamların ayağı temiz oluyor bir kere, futbolu biliyorlar saçma sapan hatalar yapmazlar örn lucas neil

chedjouya çöp muamelesi yapanlar bu adamı lillede hiç izlememişlerdir ,takım savunması diye birşey yok ise, savunmada vidic yada thiago silva olsa bundan fazlası olmaz

valla fener maçında takım savunmamız fena değildi fenerin öyle ahım şahım pozisyonları yoktu ama adam sanki amatör bir topçu gibi topu elini uzattı hemde durduk yere genç bir stoper olsa ya tamam olur hatadır derim o yaptığı hareket maçı bitirdi ve mancininin taktik planını altüst etti

bir stoperde boy ve hızdan çok zeka önemli alan savunmasını iyi bilecek ve bence chedjouda en önemli şey eksik zeka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt