#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geç hakancıgım ne olacaktı bu arkadaş sallayacaktı demı Avrupa yı

Bi kazıktan daha kurtulmuşuz

Alakasi yok. Biraz Everton izle fikir sahibi ol iste. Hem o gün ki durumumuz bugüne göre farkliydi. O aralar Amrabat'tan bahsediyorduk. Yerine bu yüzden Mirallas gibi isimler önerildi, ben dahil. Bugün ama hedef ve imkanlar farkli. Mirallas ismi kücük geliyor cünkü nani'den bahsediliyor Drogba/Sneijder sonrasi. Bu yüzden de kimse Mirallas diyemiyor artik.

Ama bu demek degildir ki Mirallas kötü. Ac izle derim Everton'u. Cok iyi sezon geciriyorlar ve Mirallas en iyi oyunculari.

Alakasi yok. Biraz Everton izle fikir sahibi ol iste. Hem o gün ki durumumuz bugüne göre farkliydi. O aralar Amrabat'tan bahsediyorduk. Yerine bu yüzden Mirallas gibi isimler önerildi, ben dahil. Bugün ama hedef ve imkanlar farkli. Mirallas ismi kücük geliyor. Bu yüzden de yazilmiyor.

Ama bu demek degildir ki Mirallas kötü. Ac izle derim Everton'u. Cok iyi sezon geciriyorlar ve Mirallas en iyi oyunculari.

He yok bısen bılıyorsun evertonu

Mirallas bızım oyuncumuz degıl

Mirallas sadece bi ornek aynı Fulham dakı freı gıbı

Aynı seylerı onun içinde dıyordun

Konu chedjou nun capsızlıgı

He yok bısen bılıyorsun evertonu

Mirallas bızım oyuncumuz degıl

Mirallas sadece bi ornek aynı Fulham dakı freı gıbı

Aynı seylerı onun içinde dıyordun

Konu chedjou nun capsızlıgı

Iyide o gün bizim imkanlara göre diyorduk, öneriyorduk. O dönem kimi aldik, körmüsün? Amrabat'i aldik. Sizin o cok istediginiz adami. Bizde onun yerine yaziyorduk o isimleri. Dedigim gibi bugün bahseden yok. Imkanlar farkli.

Frei konusu hala yabanci sinirlamasi altinda degerlendirilmeli.

Agir sacmaliyorsun.

Iyide o gün bizim imkanlara göre diyorduk, öneriyorduk. O dönem kimi aldik, körmüsün? Amrabat'i aldik. Sizin o cok istediginiz adami. Bizde onun yerine yaziyorduk o isimleri. Dedigim gibi bugün bahseden yok. Imkanlar farkli.

Frei konusu hala yabanci sinirlamasi altinda degerlendirilmeli.

Agir sacmaliyorsun.

Daha sezon bası dıyordun allah tan kork

Bumuydu arda olacak frei samed yesılı hiç demiyorum

Bence sus daha fazla madara olma

Tamam neyse konu Chedjou olsun, az sonra JUlio Baptista falan ortaya cikar, ozaman ne yazacagimi bilemiyorum :DD

Daha sezon bası dıyordun allah tan kork

Bumuydu arda olacak frei samed yesılı hiç demiyorum

Bence sus daha fazla madara olma

Neyi diyordum. Frei mi. Hala diyorum ne var bunda?

Su kafa yapinizi degistirin bir an önce. Mac izlemeden istatistiklere göre yorum yapiyorsun. Yukarda yorumlarina bak. 15 golmü atmis biz bilmiyoruz diyorsun. Bu kadar aptalca bi yorum olmaz.

Samed ayrica daha 19 yasinda. Allah askina sus rezil ediyorsun kendini.

duz mantiklar ulkesi

Futbolun derin tartismasina girince de kaybolup gidiyorlar. Cünkü futbol konusunda fazla yorum yapabilecek kapasiteleri yok. Ancak iste istatistiklere bakip "15 gol atti bizmi bilmiyoruz" derler, aciklik getirince de kaybolur giderler. Cünkü ellerinde argüman kalmiyor.

Bunlarin cogu sadece Türkiye ligini izliyor zaten. Amrabat'i forumda iki deliler gibi isteyen üye vardi. Salman, kayboldu, digeri Onur. Neden istiyorlardi, sadece kendi ligini izleyip Avrupa futboluna ve oyuncularina göre kiyas yapamiyorlardi. Cünkü izlemiyorlar ki baska mac.

Bugün Amrabat'in eksiklerini say desen sayamaz adamlar.

zan iyi stoper, chedjou kötü deniyor,zan neye göre iyi ,chedjou neye göre kötü, biri aydınlatsın beni pls

zan iyi stoper, chedjou kötü deniyor,zan neye göre iyi ,chedjou neye göre kötü, biri aydınlatsın beni pls

Zan'in artilarini sayamazsin ki. Boy var hava toplari sifir. Oyun kuracam der her topu rakibe gönderir. Yine Chedjou bu iki konuda basarili.

Ama su an ikisinin defansif yönleri eksilerde, o ayri.

Birde bu Amrabat'i isteyen adamlarin cogu Sneijder'i elestiriyor bugün. Bunun basinda Onur Sahan. Anlayin yani.

Zan'in artilarini sayamazsin ki. Boy var hava toplari sifir. Oyun kuracam der her topu rakibe gönderir. Yine Chedjou bu iki konuda basarili.

Ama su an ikisinin defansif yönleri eksilerde, o ayri.

sacma olacak ama bu takıma thiago silvayı koysan sırıtır,takım savunması diye birşey yok,benim için juve deplasmanı ölçüdür çünkü bu sene ilk defa birlikte hareket eden bir takım sahada takım savunması adına sahaya birşeyler yansıtabildik,chedjou da o maç çok iyi di aynı şekilde gökhan da takım savunman iyiyse vasatın biraz üstü her stoper o takım da sırıtmaz örn. kjaer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt