#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık saçmalaya başladınız 1 sezon dur sakatım hıkayelerını arkasında oyunlar oynayan sneıjderı ovmeyın

Sakat adam 3 günde 2 maçı 90 dakıka oynayamaz

Sneıjderın topçuluğuna laf edenı allah çarpar ama kişiliği bes para etmez

Devre arası gıderse bunları hatırlatırım

Frei yesıller chedjou lar nerde bana ondan bahsedın

sacma olacak ama bu takıma thiago silvayı koysan sırıtır,takım savunması diye birşey yok,benim için juve deplasmanı ölçüdür çünkü bu sene ilk defa birlikte hareket eden bir takım sahada takım savunması adına sahaya birşeyler yansıtabildik,chedjou da o maç çok iyi di aynı şekilde gökhan da takım savunman iyiyse vasatın biraz üstü her stoper o takım da sırıtmaz örn. kjaer

Anlatamazsin bunu kimseye. Türkiye'de cogu taraftar icin gol sayisi az olunca, kötü forvet demektir, gol sayisi fazla olunca kötü stoper demektir.

Italya bu kafa yapisi ile girseydi futbola, defans anlayisi bu durumda olmazdi bugün. Vasatin altinda olurdu.

Yarin bir gün Muslera gidince ve yerine diger adaylar konusulunca 'Kac penalti kurtardi, ona göre alalim' diyenler olur. Sasirmam.

Artık saçmalaya başladınız 1 sezon dur sakatım hıkayelerını arkasında oyunlar oynayan sneıjderı ovmeyın

İlk 3 kelimen yazdigin mesajin geri kalanini çok iyi tasvir etmiş.

N5

Allahim su mantiga bakarmisin. Kafaya 10 kilo beton düsse bu kadar sacmalarsin ancak. Öncelikle senin Dany ve Amrabat konusunda ki yorumlarin unutulmaz. Neyse gec bunlari.

Samed Yesil diyorsun, adam 19 yasinda. Sakatliktan döndü. 17 yasinda U17'de harikalar yaratti. Ayni sekilde takim kaptani Emre Can süper oynadi. Arsene Wenger istedi. Bugün Emre Can nerde? Sol bek oynuyor. Ya tutmadi demek.

Ne yani, Wenger futubol cahili mi? Varan 1

Wenger bu yaz Sanogo'yu aldi, 2. takimda kullaniyor Arsenal. Ne yani, Wenger cahil mi simdi genc oyunculara önem veriyor. 19 yasinda ki oyunculardan bahsediyoruz. Kimi 19'da oynar, kimi sakatliktan cikamaz, kimi sonradan patlama yapar. Yapacak diye garanti yok.

Emre'ye Fabregas diyorlardi, ne o? Sol bek oynuyor.

Mantiginizi sevsinler.

Allahim su mantiga bakarmisin. Kafaya 10 kilo odun düsse bu kadar sacmalarsin ancak. Öncelikle senin Dany ve Amrabat konusunda ki yorumlarin unutulmaz. Neyse gec bunlari.

Samed Yesil diyorsun, adam 19 yasinda. Sakatliktan döndü. 17 yasinda U17'de harikalar yaratti. Ayni sekilde takim kaptani Emre Can süper oynadi. Arsene Wenger istedi. Bugün Emre Can nerde? Sol bek oynuyor. Ya tutmadi demek.

Ne yani, Wenger futubol cahili mi? Varan 1

Wenger bu yaz Sanogo'yu aldi, 2. takimda kullaniyor Arsenal. Ne yani, Wenger cahil mi simdi genc oyunlara önem veriyor. 19 yasinda ki oyunculardan bahsediyoruz. Kimi 19'da oynar, kimi sakatliktan cikamaz, kimi sonradan patlama yapar. Yapacak diye garanti yok.

Emre'ye Fabregas diyorlardi, ne o? Sol bek oynuyor.

Mantiginizi sevsinler.

DANNY MI AC BAKALIM NE DEMISIM yalan atma :)

zan iyi stoper, chedjou kötü deniyor,zan neye göre iyi ,chedjou neye göre kötü, biri aydınlatsın beni pls

Elma ile armutlar karistirildigi icin araya girmek durumundayim. Gokhan Zan'in iyi oldugu soylemleri, Galatasaray'a bedavaya gelmis yerli statusundeki yedek bir oyuncuya gore yapiliyor. Yoksa Gokhan Zan Arena'daki ilk Fenerbahce macinda yarisi kadar boyu olan Alex'e kafa vurdurup bizi o gun sahadan yenik ayiran bir oyuncudur. Yine de kendini toparlamistir gelinen zaman icerisinde. Chedjou ise apayri bir profil. Kisitli olan yabanci kontenjanindan bir adam eksilttigi gibi, agir da bir maliyeti var bu kulube. Ustelik gecen sezonun en siritan mevkisine yapilan bir transferdir ve beklentiler de bu yuzden bir hayli yuksek oluyor. Bu sartlarda sezon basindan bu yana izledigimiz maclarda insanlarin Gokhan Zan'i Chedjou'ya tercih etmesi kadar dogal birsey yok.

Ben bazilari gibi Chedjou'yu senelerdir izledigimi iddia etmedim hicbirzaman. Fransa'daki son maclarini izleyip, bu adami cok fazla goklere cikaranlara birkac yorum yaptmistim transfer basliginda. Suana kadar da Lille'deki izledigim Chedjou ile arasinda bir fark yok. Oraya cok daha elit bir isim getirmeliydik, ben hep bunu savundum. Cunku bir stoper ve bir sol bek olmak uzere transfer ihtiyacimiz azdi ve hicbirsey bilmiyosan gectigimiz yaz sezonunda iyi bir kontrat arayan Rio Ferdinand gibi elit bir isme butce ayirabilirdik. Sezon sonu Vidic de olur. Eger Mancini sezon sonunu beklemeyip devre arasinda bir supriz yapmak isterse Astori de olur. Bunlarin hepsi Chedjou'yu futbolcu diye cebinde ufalar.

Sneijder i tanimazsan boyle konusmak cok normal.

Yanlis anlasilmasin ben adamin yakin dostu degilim ama 18 yasindan beri yakindan takip ediyorum, sadece maclari degil, medya yi, konusmalarini, roportajlarini, yakin cevresindeki insanlarin onun hakkindaki konusmalari, bunun kisiligi yoksa beni vurun diyim ..

DANNY MI AC BAKALIM NE DEMISIM yalan atma :)

Yorumlarimi oku, saygili ol ve bu kafa yapisindan vazgec. Komik oluyor.

Aslinda Mirallas hakkinda yazdiklarin sonrasi seni ciddiye almazdim, ama seni bildigim icin saygi gösteriyorum.

'15 golmü atmis biz bilmiyoruz neyin kafasi cidden'

Yahu bunu yazarken kendinize komik gelmiyormu bir oyuncuyu bu sekilde degerlendirmek?

Tamam takım savunmamız kötü ama kendiside mental olarak iyi bir durumda değil. Giderse yolu açık olsun kendisine veya bize bir şey katamadı henüz.

Elma ile armutlar karistirildigi icin araya girmek durumundayim. Gokhan Zan'in iyi oldugu soylemleri, Galatasaray'a bedavaya gelmis yerli statusundeki yedek bir oyuncuya gore yapiliyor. Yoksa Gokhan Zan Arena'daki ilk Fenerbahce macinda yarisi kadar boyu olan Alex'e kafa vurdurup bizi o gun sahadan yenik ayiran bir oyuncudur. Yine de kendini toparlamistir gelinen zaman icerisinde. Chedjou ise apayri bir profil. Kisitli olan yabanci kontenjanindan bir adam eksilttigi gibi, agir da bir maliyeti var bu kulube. Ustelik gecen sezonun en siritan mevkisine yapilan bir transferdir ve beklentiler de bu yuzden bir hayli yuksek oluyor. Bu sartlarda sezon basindan bu yana izledigimiz maclarda insanlarin Gokhan Zan'i Chedjou'ya tercih etmesi kadar dogal birsey yok.

Ben bazilari gibi Chedjou'yu senelerdir izledigimi iddia etmedim hicbirzaman. Fransa'daki son maclarini izleyip, bu adami cok fazla goklere cikaranlara birkac yorum yaptmistim transfer basliginda. Suana kadar da Lille'deki izledigim Chedjou ile arasinda bir fark yok. Oraya cok daha elit bir isim getirmeliydik, ben hep bunu savundum. Cunku bir stoper ve bir sol bek olmak uzere transfer ihtiyacimiz azdi ve gectigimiz yaz sezonunda iyi bir kontrat arayan Rio Ferdinand gibi elit bir isme butce ayirabilirdik. Sezon sonu Vidic de olur. Eger Mancini sezon sonunu beklemeyip devre arasinda bir supriz yapmak isterse Astori de olur.

bende diyorum ki takım savunması yapmaktan acizsen kralını getirsen bundan fazlasını veremez, 2 yıl önceki şampiyonlukta semihin verdiği katkıyı hepimiz biliyoruz peki geçen sene ve bu sene ki semih nasıl? net olarak vasatın altında,sebebi ilk yıl oynadığımız mücadeleci, takım savunması adına gayretli bir 11in sahada olması,senin takım savunman iyi olduktan sonra semihte sırıtmaz, zanda, chedjou da,ama şu an ki mevcut kadro ile bunu sahaya yansıtmamız pek mümkün görünmüyor..

alışamamış takıma yöneticilere öyle demiş

Biraz ucuz bi bahane aslında ama haklilik payi olmadigini söyleyemem. Hatirlarsak Sneijder "Burakla tercüman yardimiyla iletişim kuruyoruz" demişti ve bence bu mesele takimin önemli bi kisminda mevcut.

N5

bende diyorum ki takım savunması yapmaktan acizsen kralını getirsen bundan fazlasını veremez, 2 yıl önceki şampiyonlukta semihin verdiği katkıyı hepimiz biliyoruz peki geçen sene ve bu sene ki semih nasıl? net olarak vasatın altında,sebebi ilk yıl oynadığımız mücadeleci, takım savunması adına gayretli bir 11in sahada olması,senin takım savunman iyi olduktan sonra semihte sırıtmaz, zanda, chedjou da,ama şu an ki mevcut kadro ile bunu sahaya yansıtmamız pek mümkün görünmüyor..

Olayin özeti aslinda Semih.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt