#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatal-error-pop-up.gif

:trollfacce.gif:

Çok var hakan şimdi uğraştırma uzun zamandır cezalıydım yazamadım tek tek hepsini ama çoğunda hatası var bir şekilde.

Gençler maçında Stancu gibi ağır adamı bile kaç defa kaçırdı neyse uzatmaya gerek yok.Bana göre çöp ve abartılan bir oyuncu.

Sen gelmeden önce baya övüyordun ama kimyası mı tutmadı yoksa abartılan oyuncu mu siz seçin birini ben fikrimi söyledim.

Senin fikrin olabilir ama 70% demen art niyet ve sacmaliktir. Önce su takim adam gibi takim halinde savunma yapsin ondan sonra konusuruz.

Senin fikrin olabilir ama 70% demen art niyet ve sacmaliktir. Önce su takim adam gibi takim halinde savunma yapsin ondan sonra konusuruz.

Hadi %50 olsun ama gerçekten bize çok puan kaybettirdi gereksiz yere.Ha şu da var ne hata yaptıysa gol oldu biraz şanssız bu konuda...

Takımın savunma hattını toparlasın diye aldık zaten onu yapamayacaksa 6 milyon niye verdik.Ha savunma Drogba-Burak'tan başlar diyorsan o ayrı ama bu kadar eşgal hatalar yapmaması lazım.

Chedjou yanimda suan beyler, birsey dicekseniz bana soyleyin simdi, cayimi icip gidecek az sonra..

Kontenjanı boşa harcadık.Ve stoperde 3. hatamızı yapmak üzereyiz Dany ve Chedjou'dan sonra.Brezilya'dan stoper alacağız sanırım.Tecrübeli biri lazım bize.Chedjou'yu da zor göndeririz.

Simdiden yaziyorum. Mactan sonra hatirlarsiniz belki.

Sabri-Chedjou-Semih-Hakan 4lü ile cikiyor Mancini. Kesin 2 gol yeriz ve mactan sonra yine tek sorumlusu bu cöpler arasinda Aurelien Chedjou olur. Gecmis olsun simdiden Chedjou.

Buraya da yapistiralim.

bombos bir oyuncu cikti buda bosu bosuna kontenjan isgal ediyor. ortalama bir türk stoper koysak bunun kadar oynar zaten.. dany-chedjou al birini vur ötekine..

cok büyük hayal kirikligi oldu.

Bence kontenjan harcamak lüks. Sol bek gelecek, o yüzden zor oynar..

gayet iyiydi o olmasa maçı 5-3 kaybederdik. Beksiz oynamamıza rağmen iyiydi. Sık sık sağbek-stoper karışımı bişey oynadı

İyi gibi göründü ama bence iyi değildi , yediğimiz golde nasılda güzel seyretti , ilk yarıda vleminx'in indirdiği kafayıda seyredişine hasta oldum , bizim adamımız değil bu olmayacakta .

Sol bek geldi mi kontenjan harcanmaz bunun için.Semih-Zan yaparız stoperi.Nasıl olsa her türlü kötü.

4m e fln bir takima satabilsek iyi olur. Kotu degil ama bizim takimin stoperide degil.

Adam iyi olacagini sandim.

Meger öyle degilmis; arka arkaya hata yapiyor, formsuz kaliyor

Her yedigimiz golün faturasini chede cikarmaktan vazgecin artik

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt