#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu adamın mevkisi stoper değil. Ön libero veya sağ bek bu adam. Özellikle topu kapıp ver-kaç ile hücuma sürpriz koşularla etkili olabilecek bir ışık gördüm kendisinde. Ama stoper mevkinde kesinlikle fark yaratacak bir oyuncu değil bu kesin.

Golün sorumlusu bence Chedjou. Golde Muslera'nin icinden cikip topu kafayla kurtarmasi gerekirdi.

Kapalı oynayan takımlarda Chedjou kral stoper olur ama burada değil. Burası onun için uygun bir kulüp değil. Dany'nin farklı bir versiyonu en fazla. Bize defansta General lazım zamanındaki Popescu gibi. O zaman Semih'ten de bir Bülent etkisi alabiliriz.

yedek kalmak yaramış. semihe yaradığı gibi.. demekki arada böyle dinlendirmek gerekiyo oyuncuları kendilerini toparlamaları için

Kapalı oynayan takımlarda Chedjou kral stoper olur ama burada değil. Burası onun için uygun bir kulüp değil. Dany'nin farklı bir versiyonu en fazla. Bize defansta General lazım zamanındaki Popescu gibi. O zaman Semih'ten de bir Bülent etkisi alabiliriz.

Nabak usta Nesta'yi futbola geri mi dondureq ? Adam ne guzel oynuyo iste

forumun göndermeye çalıştığı her oyuncu gibi kaliteli ve formunu bulunca çok katkı sağlayacak biri. yanında oynayacak biri yok zan ve semihle olmaz.

BcmL_AOIAAAPsoE.jpg

Chedjou Somalili militanlara benzemiş :D

Kötü futbolcu değil ama Galatasaray'ı taşıyacak bir savunma oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Çok çabuk geçiliyor. Hava hakimiyeti iyi, güçlü ama bizim gibi açık oynayan bir takımda pozisyon bilgisi zayıf kalıyor. Zamanla belki takıma daha çok alışıp daha iyi olacaktır ama aradığımız, defansı yönetecek oyuncu değil benim görüşüm. Lakin Chedjou'dan önce tamamlamamız gereken daha acil eksikliklerimiz var.

Aslında sıkıntı bireysel başarı yada başarısızlık değil.

Takım olarak oturmuş bir sistem yok ve defans kurgusu sürekli değişiyor. Defans oyuncuları için en önemli özellik uzun süre birlikte oynamaktır.

Ujfalusi tarzında bir oyuncu değil ama yanın da daha iyi bir oyuncu olsa, bence çok daha iyi olabilir.

takımdan ötürü kötü gözüktü hep..2.yarı gösterceği iyi bi performansın şampiyonluğumuza katkısı olabilir ve kalabilir takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt