#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım olay takım savunması ile falan alakalı değil, adam çok basit bireysel hatalar yapıyor.

Fransa'nın en iyi stoperlerinden biri diye aldık,6.5 verdik,kontenjanı harcıyoruz ve beklediğimiz katkıyı alamıyoruz.Sadece topla çıkışları ve kademelere girişi iyi.Sene sonu elden çıkarabiliriz umarım.

Bu adamdan beklemezdim çok şaşırdım malesef en kötü stoperimiz şuan o fizige bu futbol savunma hiç yakışmıyor.

Malesef olmadı ve bence en kısa zamanda gönderilmeli.

Bazen olmuyor işte

Dalga geçiyorsun herhalde.Transferi Tulun yürüttü diye bunu Tulun mu aldırdı ? Başkan sadece Sneijder'i hocayı pas geçip kendisi aldı.

Bu adamı aldıran Tulun'dur. Terim nötr'dür kendisine karşı. İstediği isim daha yaşlı ve lider biriydi. Terim'e sallayan karakteri bozuk tarafarlar iyi şaşırdı.

Bu adamı aldıran Tulun'dur. Terim nötr'dür kendisine karşı. İstediği isim daha yaşlı ve lider biriydi. Terim'e sallayan karakteri bozuk tarafarlar iyi şaşırdı.

Reis Terimin istemediği bir adam floryanın kapısından giremez içeri, bunu Terim Sneijderi istemedi başkan aldı diyenlere de söylerim,ayrıca Chedjou istenmeyecek bir adam değil,Lille de şampiyonluk yaşamış, kariyerinde 30 maçların altına düşmeyen bir adam,kan uyuşmadı diyelim ama daha iyi olacak bence zamanla

Yav Chedjou kendisi demedi mi Fatih Terim beni Ocak ayından beri istiyordu, sürekli ilgilendi benimle diye. Yani kimse kimseye silah zoruyla oyuncu aldıramaz, hele hele Chedjou gibi bir oyuncuyu hiç aldıramaz.

Sonuç itibariyle bu transferin yapılmasına vesile olanların her biri yanlış bir iş yapmıştır, olay bu. İster Bülent Tulun, ister Terim, kim olursa olsun fark etmez.

Fransada hala piyasası varken satılabilir, stoper alacaksak ingiltereden almak lazım lucas neil gibi ayağı temiz olan bir oyuncu

Reis Terimin istemediği bir adam floryanın kapısından giremez içeri, bunu Terim Sneijderi istemedi başkan aldı diyenlere de söylerim,ayrıca Chedjou istenmeyecek bir adam değil,Lille de şampiyonluk yaşamış, kariyerinde 30 maçların altına düşmeyen bir adam,kan uyuşmadı diyelim ama daha iyi olacak bence zamanla

İstemedi demedim zaten nötr dedim Serkan. "Onun kazığı" demek ayıp ve terbiyesizliktir. Ayıptır.

Hep diyorum Dany de bu adamın b.kuna düştü. Geçen sene iyi kötü anlaşıyordular Semih'le. Fena da değildiler. Dany'nin en azından maliyeti az. Bu adam geldi kötü oynadı, Dany'i bozuyor dediler. Şimdi Dany oynamıyor takım savunması kötü diyorlar. Oysa ki yaptığı hataların hep bireysel. Takımı komple değiştirsen bu sefer de, takım komple değişti canı sıkkın o yüzden iyi oynayamıyor derler.

Bunu ilk geldiğinde belli zaten.

Defalarca yazdım burada orada şurada, bize reis lazım diye, Chedjou böyle biri değil. Bize de böyle biri lazım değil. Dany'den hallice.

Kolo Toure'yi alacaktık tam kaşar stoperdi Ujfalusi'nin yerini dolduracak tek stoperdi,3-4 sezonda oynardı.Adam Liverpool'da takır takır oynuyor Semih Kaya gibi savaşcı,hızlı iyi bir kesicin var ancak hala gelişimini sürdürmesi gerek bu yüzden Semih'in yanına Chedjou gibi 2.sınıf stoper alacaklarına Kolo Toure gibi son derece deneyimli tecrübeli bir stoper alınması gerekirdi muazzam bir ikili olurlardı...

Kolo Toure'yi alacaktık tam kaşar stoperdi Ujfalusi'nin yerini dolduracak tek stoperdi,3-4 sezonda oynardı.Adam Liverpool'da takır takır oynuyor Semih Kaya gibi savaşcı,hızlı iyi bir kesicin var ancak hala gelişimini sürdürmesi gerek bu yüzden Semih'in yanına Chedjou gibi 2.sınıf stoper alacaklarına Kolo Toure gibi son derece deneyimli tecrübeli bir stoper alınması gerekirdi muazzam bir ikili olurlardı...

Doğrusun. İsim önemli değil. Gerçekten değil. Ama 2.sınıf ama 1.sınıf tek eksiğimiz o bölgede, reis. Reis işte.

Bu adama verdiğimiz paralara inek alsak en azından şu anda futbolcularımız taze taze süt içerdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt