#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim maç izlemiyor. Kimbilir kim önerdi. Gazetecilere Sneijder için "neydi onun adi" diye soran bir adamin dünya futbolunu takip ettigini sanmiyorum.

Nerden biliyorsun, Fatih Terim´in evinde gizli kamera mi yerlestirdin ?

Bruma´dan tut Telles´e kadar bütün transfer ettigimiz oyuncular, uzun süredir Scout ekibimiz tarafindan takip edilen oyunculardir. Chedjou Fransiz Ligi gibi savunma anlayisi güclü bir ligte Chedjou tam bir beast gibi oynuyordu. Chedjou´dan tackling yiyen adam, zor kalkiyordu ayaga.

Takib etesen bile, yükseliste olan kaliteli bir oyuncu alsan bile onun yüzde yüz tutma ihtimali yoktur.

Lille takımına geri satsak ucuz bir fiyata yada taksitleri devam ediyorsa ödemeden anlaşıp göndersek iyi olur. Lille taraftarı bu adam için ağlamıştı zaten. Sezon sonu zararı az şekilde göndermeliyiz.

Sevinçten ağlamışlardır..

Biden 6-7 verip alsalar bende hüngür hüngür ağlarım..............sevinçten...

Nerden biliyorsun, Fatih Terim´in evinde gizli kamera mi yerlestirdin ?

Bruma´dan tut Telles´e kadar bütün transfer ettigimiz oyuncular, uzun süredir Scout ekibimiz tarafindan takip edilen oyunculardir. Chedjou Fransiz Ligi gibi savunma anlayisi güclü bir ligte Chedjou tam bir beast gibi oynuyordu. Chedjou´dan tackling yiyen adam, zor kalkiyordu ayaga.

Takib etesen bile, yükseliste olan kaliteli bir oyuncu alsan bile onun yüzde yüz tutma ihtimali yoktur.

Dikkat edersen sanmiyorum dedim, Sneijder in adini bilmeyen, Kaka yi en son 2006 dünya kupasinda izleyip begenmiş bir futbol adami kendisi.

Chedjou hakkinda ne dersen de. Ben gördügümü söylerim, berbat bir stoper. Ön libero felan diyorlar ama o bölgede ezerler bu adami. Sadece görüntüsü beast, Burdisso çok daha güçlü bir adam.

Yalnız bu herif Fransa'da böyle değildi.Buna ne oldu, bu yaz başından neler geçti de bu hale geldi, merak ediyorum :(

Ben bizle anlaştığı söylendiğinde bir maçını izledim sadece.O maçtada rezalet bir oyun oynamıştı.Hatta rakip takımdaki Kurt Zouma adlı stopere hayran kalmıştım o maçta.

Dikkat edersen sanmiyorum dedim, Sneijder in adini bilmeyen, Kaka yi en son 2008 dünya kupasinda izleyip begenmiş bir futbol adami kendisi.

Chedjou hakkinda ne dersen de. Ben gördügümü söylerim, berbat bir stoper. Ön libero felan diyorlar ama o bölgede ezerler bu adami. Sadece görüntüsü beast, Burdisso çok daha güçlü bir adam.

2008 Dünya Kupası? :eek:

Dikkat edersen sanmiyorum dedim, Sneijder in adini bilmeyen, Kaka yi en son 2008 dünya kupasinda izleyip begenmiş bir futbol adami kendisi.

2008 de dünya kupası değil avrupa şampiyonası vardı.

Sene sonu ilk yolcu çecu: ) kafiyeli oldu: )

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dikkat edersen sanmiyorum dedim, Sneijder in adini bilmeyen, Kaka yi en son 2006 dünya kupasinda izleyip begenmiş bir futbol adami kendisi.

Ilk söyledigin satir tamami ile uydurma. Kaka ve Sneijder ikisi de uzun süredir futbola uzak adamlardi. Ama Kaka heleki 2011/2012 sezonunda iyi bir performans sergilemisti ve uzun yillar sonra Madrid ile Final oynadi CL´de. Kaka bana göre Sneijder´den daha fazla etki yapacak bir oyuncuydu, zaten onu alacaktik ama alamadik.

Sen görsen ne olur, görmesen ne olur kardesim ? Chedjou icin yazilanlar ortada...

Izlenilmeden alinan bir stoper varsa, oda muhtemeln Burdisso´dur. Istedigimiz stoperler gelmeyince, kanimca Mancini´nin daha önceden takip ettigi bir oyncu olabilir, ancak bu sezon IZLENILMEMIS. Boca Juniors taraftarlari hunharca güldür Burdisso´yu para vererek aldigimiza, scoutingimiz ile dalga gectiler, bana göre takip edilmedi zaten bu sezon, son anda alindi.

He, Futbol´da bu yüzden güzeldir. Fransa´nin en iyi stoperlerinden birini getirirsin tutmaz, sonra gider Arjantin liginin bu sezonun en balon stoperi gözüyle bakilan Burdisso´yu alirsan tutar.

Misal Elano ve Melo, biri Italya´da balon secildi, digeri Milli oyuncu ve iyi bir sezon gecirdi hemde PL´de. Elano nerdeyse sifir katki verdi, Melo ise iki bucuk yildir en iyi oyuncumuz. Sadece bu gec alindigi sezonda biraz siritiyordu bastan.

Ilk söyledigin satir tamami ile uydurma. Kaka ve Sneijder ikisi de uzun süredir futbola uzak adamlardi. Ama Kaka heleki 2011/2012 sezonunda iyi bir performans sergilemisti ve uzun yillar sonra Madrid ile Final oynadi CL´de. Kaka bana göre Sneijder´den daha fazla etki yapacak bir oyuncuydu, zaten onu alacaktik ama alamadik.

Sen görsen ne olur, görmesen ne olur kardesim ? Chedjou icin yazilanlar ortada...

Izlenilmeden alinan bir stoper varsa, oda muhtemeln Burdisso´dur. Istedigimiz stoperler gelmeyince, kanimca Mancini´nin daha önceden takip ettigi bir oyncu olabilir, ancak bu sezon IZLENILMEMIS. Boca Juniors taraftarlari hunharca güldür Burdisso´yu para vererek aldigimiza, scoutingimiz ile dalga gectiler, bana göre takip edilmedi zaten bu sezon, son anda alindi.

He, Futbol´da bu yüzden güzeldir. Fransa´nin en iyi stoperlerinden birini getirirsin tutmaz, sonra gider Arjantin liginin bu sezonun en balon stoperi gözüyle bakilan Burdisso´yu alirsan tutar.

Misal Elano ve Melo, biri Italya´da balon secildi, digeri Milli oyuncu ve iyi bir sezon gecirdi hemde PL´de. Elano nerdeyse sifir katki verdi, Melo ise iki bucuk yildir en iyi oyuncumuz. Sadece bu gec alindigi sezonda biraz siritiyordu bastan.

Tamam sen kendi savlarinin arkasinda durur, bernde kendimin. CJ Lille'de başarili olabilir ama bizde olmadi. Neyse kisir tartişmalar yerine Madrid derbisinin ikinci yarisini seyredelim.

Kaka 2011-12 yılında real ile final mi oynamış? Drogba duymasın;)

Şu performansı ile kontenjan harcanacak adam değil

Bir de isteksiz duruyor sahada

Bir futbolcu bir takımda süper oynayıp parmakla gösterilirken diğer takımda kötü oynayınca neden hemen yeteneksiz damgası vuruluyor anlamış değilim...

yeteneksiz bir adam hangi ligde oynarsa oynasın hiç bir zaman listeye giremez iyi topçu denmez.

Ama bir adama fransa gibi bir ligde ilk 5 stoper arasında gösteriliyorsa o adam kötü topçu değildir.

Ki chedjounun bireysel özelliklerine bakıldıgında üst düzeydedir.

Atletik hava toplarında iyi kademesi iyi topu iyi kullanıyor .

GS da kötü oynuyor diye adamı çöp yapmanın anlamı yok...

Bakıyorsun ne adamlar dünya starları gittikleri yerlerde tutunamıyorlar beklenileni veremyorlar ama kimse topçuluklarına laf atmıyor yurtdışında aynı adam bir tansfer oluyor

Yine harikalar yaratıyor gittiği takımda...

En basit örneği Melo ya.. Allah aşkına bu adam italya da juventusa çok büyük paraya transfer oldu oynadıgı takımda harikalar yarattıgı için.

Juventusda adam oynayamadı uymadı kumaş.

Ama GS da yine harikalar yaratıyor. ne oldu futbolu basdan mı öğrendi bizde melo ?

Bir defans oyuncusunun 11 de her maç forma giymesi çok önemlidir.

Aynı şekilde tandemindeki adamın zırt pırt değişmemeside uyum için çok önemlidir.

Chedjou geldiğinden beri gerek sakatlık gerek yabancı kontenjanından çok fazla 11 çıkamadı ara ara oynamadı. Üstüne çoğu maç yanındaki adam değişdi.

Takım zaten takım savunması yapmadıgı gibi sene basından beri neredeyse her ma ayrı bir sistemle oynadı son bir kaç haftaya kadar.

Bu adama çok haksızlık ediyorsunuz...

Kimse savunmaya kalkmasın ben kimseye peşin hüküm veren bir taraftar değilim sabredilmesini isteyenlerdendim ama sene başından beri izliyorum şu sürekli yaptığı basit ve amatörce hataları emre can coşkun yapmaz. Ama Chedjou yapıyor. 1 değil, 2 değil. Bugün Tokat'lı oyuncuların değerlendiremediği o kadar amatörce hatalar yaptıki şaştım kaldım yani. Bu haliyle Chelsea maçında 11'de olamaz. Olmayacakta..

Yaptıgı bir değil beş değil bini geçti mental olarak bitik resmen

Bu hataları anormal adamlar yapar

Gitsin iyi bir psikoloğa destek alsın

İvan campo vardı bilirmisiniz o geliyor aklıma

Adam neydi ne hale gelmişti

. Kaka bana göre Sneijder´den daha fazla etki yapacak bir oyuncuydu, zaten onu alacaktik ama alamadik.

.

michael-jordan-laughing.gif%3Fw%3D863

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt