#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya alakası yok oynamak istemiyor falan adam sağlam kazık tamamen. Lille bu sene de ligin en az gol yiyen takımı adamlar baya az yiyorlar hatta 2 maçta 1 falan ortalamaları. Olay şu adamlar az gol yedi zamanındaki çok akıllı transfer yapan kardeşlerimiz adamlar az gol yiyor stoperi bu diye istemişler anlaşılan. 10 kişi kapanan takımdan bize gelince bütün defoları göründü. Beli aşırı ağır dönüyor adam kaçırıyor hep, pozisyon alması kötü yerini kaybediyor, kafa topları iyi iyi kaç gol atmış kornerden falan dediler kafa topları da vasat. Dany'den bile kötü kusura bakmasın kimse keşke bu gitseydi.

Adamın kalitesinde sorun yok.

Adamın sorunu kasmamak.Hiç zorlamıyor kendini.Resmen isteksizlik abidesi.Adam Türkiye'de oynamak istemiyor işte.Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok.

Premier Ligde olsaydı,tazı gibi oynardı.Eminim.

Premier ligde bu adamı 2 haftada kova yaparlar.

Geldiğinde beklentim çok yüksekti, çünkü bir orta saha oyuncusunu aratmayacak nitelikte bir tekniği vardı, hızı da fena değildi. Ama kademe konusunda tam bir felaketti. Onu da uyum sağlayınca zamanla atlatır diye düşünmüştüm ama olmadı. Bir Rus kulübüne 5-6 milyona satarsak Meira olayındaki gibi çok iyi olur bizim adımıza.

maliyetli olmasaydı danyden çok önce gitmişti...

dany çok kötü bi stoper ama sadece çevik ve hızlı diyebiliyoruz..peki buna ne demellli hiç mi özellik olmaz bi adamda ya??

bugun gene kafayla sektirdi rakibe az daha gol oluyordu ufuk çıkardı (!)

İlk yarıda Mutlu'ya yaptığı bir hareket var.Penaltı çalınsa maç zora girecek.

eXXLBj.gif

:)

Adamın kalitesinde sorun yok.

Adamın sorunu kasmamak.Hiç zorlamıyor kendini.Resmen isteksizlik abidesi.Adam Türkiye'de oynamak istemiyor işte.Bunu görmek için kahin olmaya gerek yok.

Premier Ligde olsaydı,tazı gibi oynardı.Eminim.

ibretlik bir yorum olmuş sana hiç yakış tiramadim

Devre arasi gondermemiz lazimdi Monacoya filan kakalardik,degeri iyice dibe vuracak.Suan 5.stoper tercihi olabilir ancak takimda.

bu adam kötü topcu değil ama iş ahlakı sıfır

kafası sahada değil kafası sahada olunca iyi oynuyor --juve maçı

bunun yerine iş ahlakı iyi olan takımı sahiplenen lider bir stoper almamız lazımdı.

kısacası yanlış transfer

Lilede deki Chedjonun iki bacağı şimdiki Chedjon

un tek bacağı ediyo.. Durum bu. Adam yağ bağlamış..Çeviklik kalmamış.. Sakatlığından olması da muhtemel

Lilede deki Chedjonun iki bacağı şimdiki Chedjon

un tek bacağı ediyo.. Durum bu. Adam yağ bağlamış..Çeviklik kalmamış.. Sakatlığından olması da muhtemel

Çevik olmadığı doğru da, vallahi ne yalan söyleyeyim, bu iki fotoğraftan dediğin çıkarımı yapamadım!...

Yerden kesiciliği ve hava topu hakimiyeti bu düzeyde olan bir adam, diğer meziyetleri (?) ne olursa olsun, iddialı bir takımda oynayamaz...Birde topu çok iyi kullandığına dair bir tevatür uydurulmuş, hatta orta saha oynatmaya kalkanlar bile var, Allah akıl fikir versin...Bu dediklerini doğru kabul etsek, Lucas Neill i tarif etmek sıkıntılı bir durum olurdu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt