#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sezon, Dany'den sonra da Akaminko'yu aliriz diye dalga geciyorduk. Keske Akaminko'yu alsaymisiz. Hic degilse maliyetinden yirtardik.

Chedjouda bi sorun var, ama cötemedim. Is ahlakimi, sakatlikmi, adaptasyonmu bilemiyorum, yoksa lillede izledigim chedjou süper stoperdi.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Chedjouda bi sorun var, ama cötemedim. Is ahlakimi, sakatlikmi, adaptasyonmu bilemiyorum, yoksa lillede izledigim chedjou süper stoperdi.

bi sakatlik durumu olabilir, dün GStvde bi maca baktim hangisiydi bilmiyorum.

kafa topuna cikti kornerde top direge cakti ellerini kafasinin üzerine tutacakti belindeki agri oraya yönelti :D

dakikalarca yerde süründü bu adamin belinde bi problem var.

bi sakatlik durumu olabilir, dün GStvde bi maca baktim hangisiydi bilmiyorum.

kafa topuna cikti kornerde top direge cakti ellerini kafasinin üzerine tutacakti belindeki agri oraya yönelti :D

dakikalarca yerde süründü bu adamin belinde bi problem var.

Bende öyle tahmin ediyorum

Gelecek sezon kendisine Dany için bu sene yapılan muamele yapılacaktır. İlk transfer döneminde özellikle sınır kuralı değişmezse bu takımda işi olmadığı ve yetersiz olduğu söylenmeye başlayacaktır.

Bu adam iyi stoper olsa Mancini stoper aldirmazdi. Semih'i direkt 11'e yaziyor zaten. Burdisso yu aldirdigina göre bunu istemiyor.

bu adamın sakatlık dışında büyük bi uyum problemi de var bence. biz bu adamı alırken defansa ve takıma liderlik edecek oyuncu niyetiyle aldık ki fransada da bu özellikleri vardı. ama ne olduysa bu adam bi türlü uyum sağlayamadı takıma, ilk maçlarda dikkatimi çekti bu durum ama aylar geçmesine rağmen hala ilk günkü çekingenlik özgüvensizlik ve uyum problemi devam ediyor. iyi bi fiyata elden çıkarmak iyi olur çünkü bu uyum problemini aşamayacak belli artık

tek problemi sakatlık ve yabancı sınırı.

yabancı sınırını kaldırsınlar banko ched-burdisso yada ched-başka yabancı stoper yazar mancini.

Çok sağlam stoper kim ne derse desin. Bireysel özellikleri üst düzey.

tek problemi sakatlık ve yabancı sınırı.

yabancı sınırını kaldırsınlar banko ched-burdisso yada ched-başka yabancı stoper yazar mancini.

Çok sağlam stoper kim ne derse desin. Bireysel özellikleri üst düzey.

Sakatlık için bir şey diyemem, net bilgim olsa bir hekim olarak yorumda bulunabilirdim, insanın el küçük parmağının tırnağı acısa yürüyüşü değişir, o başka...Ancak bizim takımda gösterdiği performans(?!) ı baz almak durumundayız doğal olarak ve durum kendisi adına hiçte iç açıcı değil maalesef...

Ne mutlu ki bizde uzun vadeli çalışmak niyetinde olduğunu belli eden Mancini nin, gelecek senenin kadrosunda Chedjou yu düşündüğünü hiç zannetmiyorum, yabancı sınırı tamamen kalkmış olsa bile...

Her kulvarda zirveyi hedefliyoruz, Melo önlibero pozisyonunda oynarken de, kendi ceza sahasında, takımın iki stoperinin (Chedjou, Semih) toplamından daha fazla kafa vuruşu yapıyorsa, stoperlerin yeterliliğini sorgulamak zorundayız, Mancini de bu sebeple ısrarla stoper istedi bence...Chedjou yerden de iyi kesici değil, hatta ligin en kolay çalım yiyen stoperi ünvanına aday olduğunu düşünüyorum...Topu oyuna çok iyi soktuğu iddiasına da katılamayacağım, riskli bölgelerde kendi adamını zora sokacak paslar atıp top kaybına sebep olmuşluğu da çoktur...Bu bakımdan, sözgelimi Lucas Neill ın çeyreği etmez...

O üst düzey bireysel özelliklerini bir izah eden olsa da, benim gibi bazı futbol cahillerini aydınlatsa, ne büyük sevap kazanırdı!...

Sakatlık için bir şey diyemem, net bilgim olsa bir hekim olarak yorumda bulunabilirdim, insanın el küçük parmağının tırnağı acısa yürüyüşü değişir, o başka...Ancak bizim takımda gösterdiği performans(?!) ı baz almak durumundayız doğal olarak ve durum kendisi adına hiçte iç açıcı değil maalesef...

Ne mutlu ki bizde uzun vadeli çalışmak niyetinde olduğunu belli eden Mancini nin, gelecek senenin kadrosunda Chedjou yu düşündüğünü hiç zannetmiyorum, yabancı sınırı tamamen kalkmış olsa bile...

Her kulvarda zirveyi hedefliyoruz, Melo önlibero pozisyonunda oynarken de, kendi ceza sahasında, takımın iki stoperinin (Chedjou, Semih) toplamından daha fazla kafa vuruşu yapıyorsa, stoperlerin yeterliliğini sorgulamak zorundayız, Mancini de bu sebeple ısrarla stoper istedi bence...Chedjou yerden de iyi kesici değil, hatta ligin en kolay çalım yiyen stoperi ünvanına aday olduğunu düşünüyorum...Topu oyuna çok iyi soktuğu iddiasına da katılamayacağım, riskli bölgelerde kendi adamını zora sokacak paslar atıp top kaybına sebep olmuşluğu da çoktur...Bu bakımdan, sözgelimi Lucas Neill ın çeyreği etmez...

O üst düzey bireysel özelliklerini bir izah eden olsa da, benim gibi bazı futbol cahillerini aydınlatsa, ne büyük sevap kazanırdı!...

Bende tam aksine mancinin chedjoudan kolay kolay vazgeçmeyeceğini imaknı olsa stoperleri yabancı yapacağını düşünüyorum

Bende tam aksine mancinin chedjoudan kolay kolay vazgeçmeyeceğini imaknı olsa stoperleri yabancı yapacağını düşünüyorum

Yeni yerlilerden verim alamazsa, stoperlerin ikisini de yabancı düşünebilir belki de, onlardan biri yine de bu adam olmayacaktır, şu ana kadarkinden çok çok üstün performans gösteremezse...

''Üst düzey bireysel özellikleri'' ni okumayı ummuştum, alıntı yaptığını görünce!...Ama kendini yorma bence, biraz ezbere övdüğünün sende farkındasın...Ben isterim ki şahane oynasın, takımın vazgeçilmezi olsun; hiç gocunmam alkışlamaktan...

Chedjou hiçbir zaman iyi değildi. Fransa'nın en iyi stoperi seçildiği iddiası yalan, nerden çıktı bilemiyorum. Geçen sezonun en iyi 11'ine bakarsanız anlayacaksınız. Delinin biri kuyuya taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış hesabı...

Lille'in fark yediği Bayern maçını izlemiştim. Chedjou geldikten sonra bu maçı izlediğimi unuttum, alıcı gözle de bakmamıştım zaten. NTVSpor'da bu maçın özetini gördüğümde, bir golde kendisi her zaman olduğu gibi arkadan pozisyonu izliyordu. O maçta da Chedjou hakkında aklımda kalan tek şey bu oldu.

Çalım yiyor, seri değil, bunları kapatacak kadar teknik değil. Ne yapıyor bu adam, ne işe yarıyor?

Ne olursa olsun Fransa'da piyasası vardır sanırım 3-4 satılır.

hani klişe bir söz vardır oyunuyu değerlerdiriken... bu maç ölçü olurmu diye ... adam tokatspor maçında bile sırıttı net kazık transfer

eXXLBj.gif

:)

tumblr_mhcc3qw6Ml1rtequ6o1_500.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt