#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aurélien Chedjou Bizde Öyle :mad:

Stoperlerimizin gol atmasını çok istediğim için attığı gol beni sevindirdi fakat maç içinde topa eliyle müdahele etmesine ve topsuz oyundayken yaptığı faule anlam veremedim.

Iki kez durduk yere sacmaladi, gereksiz adeta. Hem elle almasi hem sari kart.

Ama onun disinda iyi oynuyor. Önyargi ya devam.

Gol atı güzel ama savunmada iyi değil yine. Ama golden sonra biraz daha iyidi gibi. Sabri çok kötü bu arada

Umarim biraz Özgüveni kazanir bu Gol ile...

Defans'ta yine cok hatalar yapti,cok riskli oynadi. Gol cok güzeldi ama.

Abi gol attı adam yine yaranamadı.

Defansda çok hata dediğiniz nedir ?

ben yanlış maç mı izliyorum kaç topu kesdi atak olgunlaşmadn ?

Biz alışmışız kazma oyunculara dan dun ayagına gelen topu bakmadan ileri savuranlara az güvenli ayagı iyi topçu görünce afallıyoruz . Güven vermio diyoruz

Abi gol attı adam yine yaranamadı.

Defansda çok hata dediğiniz nedir ?

ben yanlış maç mı izliyorum kaç topu kesdi atak olgunlaşmadn ?

Biz alışmışız kazma oyunculara dan dun ayagına gelen topu bakmadan ileri savuranlara az güvenli ayagı iyi topçu görünce afallıyoruz . Güven vermio diyoruz

Aynen, defansif anlamda iyidi. Ama önyargi kötü iste. Hepsi önyargili yorum yapiyor.

Takımın pas rekoru Chedjou'da olabilir.Bugün iyiydi ilk yarıdaki 2 hatası dışında.Attığı gol de güzeldi.

Gol atmasina cok sevindim ama topsuz alanda bir sürü gereksiz fauller, elle oynamalar falan baya sinir bozdu. Onun haricinde pozisyon hatasi yapmadi ve iyidi.

Galiba önümüzdeki maç cezalı duruma düştü. Çok iyiydi. Umarım bu konsantrasyonu sürdürür.

gol dışında hiç iyi değildi belki gol olmadı diye kimse bişey demiyor ama defalarca kez adamını kaçırdı. yine dany gibi gereksiz çıkışlar yapıp boşluklar verdi.

Eskişehir'li oyuncunun karşı karşıya kaldığı pozisyonun mimari Chedjou zaten 3 kişinin bastığı adama gitti orada pozisyonunu kaybedip, hatasız derken kastettiğinz nedir? 70'te Necati'ye vurdurduğu bi kafa var o da gollük pozisyon adam dibinde bomboş uyuyor orada resmen. Siz zorla memnun olmaya çalışıyorsanız bişey diyemem de takımın en kötü stoperi hali hazırda Hakan Balta dahil. Burdisso'yu görmedik gerçi de daha kötü çıkamaz heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt