#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senide burdissoyuda sene sonu defedebilirsek çok mutlu olacağım.İkinizden 1 stoper olmaz.Semih Kayanın gözünü seveyim ben

ft paralari geri ver bilader 6 milyonun en az 1i sendedir

Burdisso'dan iyi en azından.. Leş son dakika transferi..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bana bak ORHAN biri 6 m digeri kiralik heralde ikisini bir tutmadin

Burdisso'yu izleyince adamı özledim. En azından stoper adam. İsteyince oynuyor, iyi niyetli değil bana göre(maç seçiyor) ama stoper nosyonu var.

Ayagi duzgun en azindan. Burd gibi dan dun oynamiyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haftaya da kontenjanı bununla yeriz, ondan sonra da bugün buraya özlem mesajları atanlar yine sayıp söverler kendisine. Bu senenin teması : "Kör ölür badem gözlü olur"

yabancı sınırı kalkarsa takımda kalmalı. yanına da usta bir stoper alınır. defansta en azından ayağına hakim. tek eksiği konsantrasyon. daha konsantre çıkarsa maçlara iyi oyuncu.

yabancı sınırı kalkarsa takımda kalmalı. yanına da usta bir stoper alınır. defansta en azından ayağına hakim. tek eksiği konsantrasyon. daha konsantre çıkarsa maçlara iyi oyuncu.

Bence belinde sorun var.Kronik sakat olabilir.

Bir de Hakan-Şecu ikilisini denesek.Geriden oyun kurabilen 2 stoperle çok rahatlayabiliriz...

Bence belinde sorun var.Kronik sakat olabilir.

Bir de Hakan-Şecu ikilisini denesek.Geriden oyun kurabilen 2 stoperle çok rahatlayabiliriz...

chelsea maçına 9 gün kaldı biz daha ideal stoperlerimizi bulamadık. ama chedjou da ısrar edilmeli şampiyonlar ligi tecrübesi çok önemli böyle maçlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt